Kakšni se zjutraj zbujate?

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
ksz
To:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Odvisno kaj drug dan prinese in koliko sem spal. NIsem jutranji tip. Sem raje ponoči pokonci ko je mir.
In to:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Če spim 10 ur (recimo v nedeljo) sem potem še celi dan nikakršen
tongue-1.gif
Je boljše če spim 6 ur kot 10, ne vem kje je logika...

Najtežje se mi je zbudit od 7h naprej. Ob 5, 6 ni problema, med 7 in 9 pa komaj speljem.

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Med tednom verjetno spim po 6 ur na noč, med vikendom pa po enkrat po 4, drugič pa 6-7. Vstajam fiksno zaradi psa, tako da če grem pozno spat se noč precej skrajša. Ponavadi me zbrihta že jutranji pasji sprehod, drugače pa kava ob zajtrku. Ni vedno, da je mačkavost povezana s količino spanja, danes po štirih urah spanja se naprimer zaenkrat še dobro držim. Pes, kosmči, kava, cunje prat, nekaj oblek zložit, neki opravki popoldne, pa še en pasji sprehod, potem pa ogled ene tekme preko neta zvečer.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.487
5.689
113
Se prav te pokonc drzi strah da bi zamudu tekmo
grin1.gif

Čefur en
tongue-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
spim po 5h med tednom, 2 budliki.
Prva je bolj nežna in sem še premutav, da bi dal dremež:) zato je druga čez 3min zlo naglas in se neki dere, tist pa pol vem, da je treba vstat:)
Vstanem takoj. Čez 5min sem že čist ok.
Pol kak vikend mal not dobim pa spim max 8h.

Jeba je, ker ima dan samo 24h. Takoj kupim še kako uro:))

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Spim nekje med 4 do 5 ur. Zjutraj po dveh minutah pa že na polno naspidiran. Tukaj imava z ženo kar problem, ker pri njej pa če spi 10 ur ali pa 6, je zjutraj eno uro še pravi zombij
grin1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ksz...

ja, jest sm tud bl spalni človek. sicer se zadnje čase malo izboljšuje stanje, ampak če sem bil prejšnji večer zunaj in prišel domov pozno ponoči, ni problema spat do 12-13. Drugače pa načeloma spim po 8 ur. Ko sem hodil v službo, in sem moral vstajat ob 7h sem se kar navadil na krajši spanec. Ampak prvo uro je bilo pa ostale boljše, da so me pustili pri miru, in da sm se jest v miru "sestavil". Spomnim se, kako sem sovražil jutranje oddaje z voditelji na raznih radiih express pa ena, ker mi nikako ni bilo jasno, kako je lahko človek ob 6-7 tako prešerne volje in se reži na veliko, kot da je zvečer na piru s prijatelji.... najbolj mi je pasalo val 202, mirna poročila, kakšen komentar voditelja med glasbo in to je bilo to...

Ja, me kar malo skrbi, kako bom vstajal, ko se bo začel mulc ob 5-6 drt.... upam da bo bolj po meni, in da bo spal, ko bo čas za to!
smile-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.761
9.975
113
40
MB
med tednom mi večinoma ne rata več ko 6 ur, zjutraj čopnem 1 al pa 2 kapsuli kofeina al pa kak fatburner ... je kr kickstarter
evil.gif

tečen načeloma nisem, nisem pa preveč zgovoren, se mi dostikrat zgodi da me kdo ob 10 kliče pa vpraša če me je zbudil ... pa rečem ne ... samo pač z nobenim se še nisem pogovarjal danes
hysterical-1.gif

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Jaz zjutraj ko vstanem sem takoj ready. Ampak vstat je pa druga pesem. Torej ko je šiht ni problema. Alarm zazvoni vstanem in je to to. Ko pa ne "rabim" vstati se pa to zna zavlečt. V bistvu rabim takrat nek pospešek da vstanem
smile-1.gif

Hodim pa spat nekje ob 23.00 vstanem pa nekje 6.20

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.430
7.544
113
vstajam ob razlicnih urah...pac tak siht. Vse lahko prezivim, tud 5 uren spanec ampak kadar mam zjutraj siht... Ob 5 me zacne prebujat haris đinoviæ s komadom poznat ces me... In ker gre moji na zivce, me, v primeru da to harisu ne uspe, zbudi ona.

Pol pod tus in na siht, kjer sem tiho (sicer precej govorim) in ze vsi vedo naj ne drezajo. V kolikor se kdo spozabi, ponavadi potem naredim govor da socializma ze 20 let ni vec in da je zacetek sihta ob 6 en najvecjih kre.tenizmov :p

Drgac pa ni tezav
smile-1.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.716
128
63
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
No, kot že naslov pove, me zanima, koliko časa spite in kakšni se zjutraj prebudite. Ste takoj pokonci in zagnani za nov dan? Ste kaj tečni prvo urco? Radi malo poležite? Kdaj imate več energije, če dolgo spite ali če malo manj?
smile-1.gif

Zbujam se odštevajoč dneve do začetka prekvalifikacije, ki naj bi se začela na polovici aprila...