Kakšen stil oblačenja pri naspr.spolu vas pogreje?

Akasha

Pripravnik
23. sep 2007
240
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Ta Marjan je pa sam za na špago
uf-1.gif

Lol,prijaznost pa taka
hysterical-1.gif

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Na tipih so mi zelo "ohlajajoče" razne črtaste/kariraste srajce na kratek rokav z grdimi belimi polprozornimi gumbi.
Malo off -> ne vem zaka so takšni gumbi na veliko srajcah - tudi ženskih. Bljak, kako z detajli uničiti morda čisto spodobno oblačilo.

Do večine majc s polo ovratnikom imam podoben odnos - meni to izgleda trenirkasto:).

Se pa pri obeh stvareh vedno najdejo izjeme.

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
meni je izredno sexi na moških stil oblačenja ala james bond.....recimo če bi se zdaj oblekel sean connory (zdaj ko je starejši je bolj sexy) nazaj v bonda,

ali pa bruce willis v filmu die hard ne vem kateri del točno, ko je mel na sebi spodnjo majco pa kavbojke se mi zdi (film se je dogajal v neki poslovni stavbi ali nekaj takega)

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
hodkice.... oz. v zimskih dneh, pajkice (tangice, boxarce), ene orng skibucke, bunda, soncna očala, in seveda lep geštel...

qbm

Pripravnik
1. sep 2007
160
0
16
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
ksz

mene pa pogrejejo samo ženske, ne pa njihov način oblačenja. dostkrat sem že videl npr heavymetal look na ženski, ampak mi ni to blo pomembno ker je bla ona huda
tongue-1.gif

drugače mi pa še najbolj normalno zgleda športno elegantno. tko k se jz oblačm
tongue-1.gif

WORD
smile-1.gif
, več privlačnejših sem videl na metelkovi kot v globalu svoje cajte....

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
samo nekej mi pa nikol ni blo jasno. dost hudo lepih punc sm že vidu in dost jih je blo tko oblečenih, kot da bi namerno skrivale kok so lušne.
frown-1.gif