Kakšen stil oblačenja pri naspr.spolu vas pogreje?

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
samo nekej mi pa nikol ni blo jasno. dost hudo lepih punc sm že vidu in dost jih je blo tko oblečenih, kot da bi namerno skrivale kok so lušne.
frown-1.gif
Pravilno, je vsaj zanimivo.
Precej bolj zanimive so punce, ki vsaj malo skrijejo, je več prostora za domišljijo....
Deklice, ki so oblečene kot profesionalke v amsterdamskih izložbah, so zanimive samo tistih par sekund, ko si jih ogleduješ - potem gledaš drugam (drugo)

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
hja tole je pa dalec od hitlerjunger-jev!

drugač mi je pa tud dober tale stil!

Nazadnje urejeno:

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Citat:
samo nekej mi pa nikol ni blo jasno. dost hudo lepih punc sm že vidu in dost jih je blo tko oblečenih, kot da bi namerno skrivale kok so lušne.
frown-1.gif

Zato pa grem jest raje v kakšen k4 in kej podobnega ker je notri tak folk. Dost luštnih in preprostih punc, ki nimajo nekih kompleksov. Ko pridejo koke v kakšen "fensi" global se sam čekirajo med sabo in gledajo, da ji ja ne stoji kakšen las čudno.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Citat:
frown-1.gif

Zato pa grem jest raje v kakšen k4 in kej podobnega ker je notri tak folk. Dost luštnih in preprostih punc, ki nimajo nekih kompleksov. Ko pridejo koke v kakšen "fensi" global se sam čekirajo med sabo in gledajo, da ji ja ne stoji kakšen las čudno.

o majo komplekse majo, ampak te jih majo pa v drugo smer. mislijo da so grde...
bonk.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Capri hlače, črni oprijeti škornji s tanko visoko peto, zgoraj mi ni tak važno (vedno gledam punco v noge in obraz).

Kaj nam je moškim tak sexy pri visokih petah pa mi ni jasno, meni kr hudo postane ko zagledam kako v škornjih z visoko peto.

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Prav vseeno mi je kako je ženska napravljena, le da ima stil in, da ni preveč namazana.

No, ja prav vseeno mi ni. Ne maram škornjev, štikl, karkoli ima visoko peto, tanjša kot je peta, bolj me sili na bruhanje. Nerad vidim najlonke, mrežastih ne morem gledat. Čipke... naj ji bo, če jih je zelo malo. Pa tista 3 številke prevelika sončna očala, v katerih zgledajo babe kot ene žuželke... bljak