Kakšen stil oblačenja pri naspr.spolu vas pogreje?

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ksz

mene pa pogrejejo samo ženske, ne pa njihov način oblačenja. dostkrat sem že videl npr heavymetal look na ženski, ampak mi ni to blo pomembno ker je bla ona huda
tongue-1.gif

drugače mi pa še najbolj normalno zgleda športno elegantno. tko k se jz oblačm
tongue-1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:

Ja no, tudi če je kakšna mišelinkica, samo da niso štirje kolobarji okrog trebuha. Jaz priznam, ko se usedem imam eno mišelinkico ampak sumim, da bi izginila če bi delala malo več vaj za trebuh
tongue-1.gif

Narobe sumiš.
smirk-1.gif

Sicer pa se ti za eno ni treba kej preveč sekirat.
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Men je recimo zelo seksi zdaj pozimi če ima kakšna ženska puli/majico na sebi, ki ima visok ovratnik. To mi že skoraj zavre vodo. Pa ne znam si razložiti zakaj....
redface-1.gif

...
Kaj pa vam? Kaj vas zagreje? Miniči? Oprijete majčke?

Hmmm, zanimivo ... Ker si ravno omenjal vratni predel - meni na primer zelo vzbudi pozornost in se mi zdi zelo seksi vratni trak (ki vrat tudi optično podaljša). Mislim, da obstaja neka posebna beseda zanj, slovenska ali tujka, ampak se je zdajle ne spomnim, imam jo pa na jeziku ...
confused-1.gif
V glavnem, trak primerne širine (ne preširok), barve (najbolje črn), stila (čipka ali poln z dodatnim okraskom - pentljo, broško, "starinski" stil, ...), materiala (običajno iz blaga) itd. itd.. Zna biti precej morilsko, sploh če je vse res okusno in na primerni osebi. Še da dva - ne sicer optimalna - primera:

5179ee59jmlss500sy3.jpg

fpacc14lk0.jpg

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Citat:
Uporabnik Akasha pravi:
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:

Nikol pa ne pogledam tipe, ki furajo metalski... preveč rockerski style... Mora že navzven kazat, da je normalen
smirk-1.gif

Hočeš rečt,da taki pa NISO normalni????
bonk.gif

Še nikoli nisem videla kakšnega poslovneža, poslanca, ali delavca v državni službi, da bi fural skejterski ali goth-metal look
smirk-1.gif

Vsak ima pač svoje poglede na to, kajne? Nimam osebno nič proti takim, imam pa svoje mnenje o tem.

Akasha

Pripravnik
23. sep 2007
240
0
16
Ljubljana
Premalo ljudi poznas
wink-1.gif
(lahko celo NI dobra)

Tako,da ne tu o (ne)normalnosti....
wink-1.gif

Stereotipi so dokaz ozkih pogledov na svet.

Nazadnje urejeno: