Kakšen poklic imate ?

Obresti so šle za hrano. Vseh 37€ mesečno
hysterical-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.657
3.161
113
v lokalni ostariji
maci: si vredu deklina vendar tukaj neki ne štima. če imaš 1,5mio€ si garaže ne sposodiš! jo kupiš! ipak jo boš prodala...

če pa si pralnica potem pa...

ali če je hrošč:)

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Svaka ti čast Maci.
cheer.gif
Samo nekaj ne razumem ... zakaj pri vsem tem kešu živiš kot podnajemnica v garsonjeri v Medvodah? S takim denarjem na računu bi ti mogla pobirat denar od drugih, ne pa drugim plačevat, da lahko nekje živiš.

No, ampak sej kot The Red Devil pravi: matematika se izide.
smile-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.484
450
83
Tole je nekaj tvojih zadnjih postov. Od milijonarke do sponzoruše (ali ravno obratno)?

Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Ne rabim nobenih Hofer akcij napadat
wink-1.gif
.

Citat:
Uporabnik Maci pravi:
nekateri delamo pametno že od svojega 17 leta in v času ko ste eni žurali in bluzili pa zapravljali za "luksuz" smo drugi obračali denar in delali.

Citat:
Uporabnik Maci pravi:
moram potrkat da mi nič ne manjka, glede na to da sem brez službe že skoraj eno leto, ne vem pa kako bi bilo če bi imel moj 600€ plače, verjetno bi životarila iz meseca v mesec.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.435
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Pozabil si še tole cititrat
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
ja lajf je drag, ampak če malo delaš po pameti lahko tudi malce bolje preživiš, že samo pri trgovnini hitro prihraniš če kupuješ po pameti.
midva za hrano in pijačo zapraviva za oba cca. 150€ na mesec in imava poln hladilnik vsega, pač kupujeva v lidlu in ni nič slabše.
položnice plačujeva sproti, tko se ne nabirajo za nazaj... stanovanje se je iskalo potrpežljivo in se je našlo pravo, za solidno ceno 15 min iz centra ali 10 in iz šiške, tko imava krasno stanovanje za katerega bi dala v ljubljani 500€ + stroški ki so v bloku vsak mesec cca. 120€+, za tako ceno kot jo imava midva tukaj bi dobila pa garsonjero... tako na račun najemnine in stroškov sigurno prišparava 200€ vsak mesec... pa kar gre. znajti se je treba v teh časih, če imaš le možnost za to...
.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Je fino ko vam nekdo vrže kost in imate kaj za glodat
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Jaz mam 5. st., delam pa delo za 7. Tak da si lahko misliš, kak se matram brez podlage (šole)....
grin1.gif

Jaz tud.
smile-1.gif

ynos, če maš ti 5.stopnjo, mam jst 2. h ah aha ha

Jst sm pisarniška. Upam, da ne za dolgo...da bo mal tud tujina in teren padu..

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.435
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Sem gimnazijski maturant in sram me je.
grin1.gif

Jaz sem tud pisarniški...in mi pisarna že kar najeda, zato zadnje čase pešakam do doma (2,5 km), ker mi prav paše bit na luftu.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
samo malo dela sem dala tistim ki imajo dolgočasne poklice oz. službe
hysterical-1.gif

B81

22. jul 2007
37.832
11.072
113
KSZ

Pa pravilno je, da imajo ljudje denar....kako bi sicer trošili za naše izdelke/storitve, če bi bili revni?
Jaz privoščim vsem, da imajo čimveč, ker revnemu ne moreš nič vzet
grin1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kok nizka inzdolgočasena (bajsa) morš bit, da lažeš na forumu.

aja, brez službe..to že veliko pove. če daš zraven še parameter ENO leto, pove še več, k pa zalimaš še etiketo sponzoruše..jebalo mater. ubijal bi za tako babo.

nima službe, riba podnajemniška tla, kupuje stare šprtne bemfle in molze fanta..upam, d avsaj sesaš in mešaš dobr.

alter01032010

Pripravnik
1. mar 2010
300
0
16
Jest mam skrajšan program (posebna šola v bistvu, že od nekdaj sem bil neki posebnega), delam neki za 5.stopnjo, plačan sem pa za delo uni.dipl.ing.
O višini plače pa ne bi, da se komu ne zatakne.
Naprimer beemvejašicam ...