pa še ezoterika, branje iz kart, dlani in ostale čarolije šukarijeCitat:
Uporabnik ynos pravi:
Nisi pošten. nisi štel obresti, ki se naberejo.
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Ne rabim nobenih Hofer akcij napadat.
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
nekateri delamo pametno že od svojega 17 leta in v času ko ste eni žurali in bluzili pa zapravljali za "luksuz" smo drugi obračali denar in delali.
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
moram potrkat da mi nič ne manjka, glede na to da sem brez službe že skoraj eno leto, ne vem pa kako bi bilo če bi imel moj 600€ plače, verjetno bi životarila iz meseca v mesec.
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
ja lajf je drag, ampak če malo delaš po pameti lahko tudi malce bolje preživiš, že samo pri trgovnini hitro prihraniš če kupuješ po pameti.
midva za hrano in pijačo zapraviva za oba cca. 150€ na mesec in imava poln hladilnik vsega, pač kupujeva v lidlu in ni nič slabše.
položnice plačujeva sproti, tko se ne nabirajo za nazaj... stanovanje se je iskalo potrpežljivo in se je našlo pravo, za solidno ceno 15 min iz centra ali 10 in iz šiške, tko imava krasno stanovanje za katerega bi dala v ljubljani 500€ + stroški ki so v bloku vsak mesec cca. 120€+, za tako ceno kot jo imava midva tukaj bi dobila pa garsonjero... tako na račun najemnine in stroškov sigurno prišparava 200€ vsak mesec... pa kar gre. znajti se je treba v teh časih, če imaš le možnost za to...
.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Jaz mam 5. st., delam pa delo za 7. Tak da si lahko misliš, kak se matram brez podlage (šole)....
Jaz tud.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Pa sej je rekla, da špara od 17. leta, kaj ji težiš.