Ko sem se zanimal, lansko leto, so imeli napisano, da je garancije le 3000 km oz. nekaj takega, čudnega. Zdaj vidim, da je to 12 mesecev, vendar le ob pogoju, če dokupiš BMS - battery management system) - ne vem, koliko le-ta stane.
Je pa to kitajski skuter in je izdelan za hitrosti do 45km/h. Menda se da to z enim stikalom preklopiti na več km/h, vendar je vprašanje, če so okvir in ostale komponente izdelane za te hitrosti.
Vidim, da ima zunanji polnilec, - to je škoda, lahko bi ga imel integriranega, tako da bi imel le kabel, da daš v 220V in to je to. Nikjer ne piše čas polnjenja, tako da se moraš o tem še pozanimati.
Po velikosti mi pa deluje kot skuterček - majhen. Če pogledaš predzadnjo vrstico fotk, si lahko predstavljaš.
Lahko si ga greš pa ogledati v Koper. Mislim, da imajo tam prodajalno.
Čisto možno, da je ok zadeva, vendar sem od nekaterih slišal, da so po parih mesecih nad njim obupali zaradi baterije - padec kapacitete.
Če je to res izdelek nizke kakovosti, potem delajo slabo uslugo vozilom na električni pogon, ki delujejo brez problema, če je pa OK zadeva, potem ti bo pa sigurno dobro služil.
Osebno sem se odločil za Vectrix-a. Daš več denarja, vendar dobiš za ta denar toliko več kvalitete in ugodnosti, pa še maxi-scooter velikost je, tako da je zelo udoben.