Kako ste fazani preživeli svoj prvi dan ?!?

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Po Ljubljani jih je bilo cel kup popisanih po vsej vidni koži z F-i. Prodaja razrečila je morala biti včeraj kar velika
evil.gif

Po drugi strani pa, kak majmun moraš biti, da si še sami med seboj rišejo tote F-e ???
17758-icon_confused.gif

Mogoče imate še drugi kake divje zgodbe o prvem dnevu ?!?

Meni je bilo na srečo to prihranjeno, saj v mojih letih to še ni bilo popularno
10.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
pri nas se je takrat večinoma koruza jedla, al pa kake finte, kaj je pa smisel, da so vsi počečkani, mi pa ni jasno

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Jaz sem moral s čikom izmerit širino in dolžino telovadnice, sošolec je pa formulo peljal na sekretu.
grin1.gif
7 let že od tega, jao ...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.128
-8.786
113
Letos je vsaj v NM nenormalno. Pijan folk se je znašal nad fazani na vse možne načine. Psihično, fizično nasilje, materjalna škoda itd.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.406
7.520
113
Nas so 10 let nazaj s koruzo obmetavali ko smo hodili po hodnikih sole... to je bilo pa to....

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Očitno ni bilo to nič v primerjavi z danes
priden.gif

Imam občutek, da so fore vsako leto bolj bolane, nekako gre to skupaj s tem, da je vsako leto nova generacija bolj bolana od prejšnje in se toleranca dviguje.
10.gif
So odraz časa, v kakem svetu živimo, otroci (nekateri) so prepuščeni sami sebi in netu, da jih vzgaja. Nobenega spoštovanja nimajo do ničesar, vedo, da ne bodo kaznovani... Saj se je videlo pred parlamentom, kako in kaj...

F-ji so po mojem zato, da tudi mi navadni smrtniki vemo, da so pa ONI sedaj v srednji šoli in da so pravi badasses
priden.gif

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Po eni strani je bolje to, kot pa ko so pred leti na eni gimnaziji masovno krstili folk z jajci in kečapom še pred sprejemom. Je nastal cel halo, zato ker so vsi smrdeli na sprejemu pri razrednikih.

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
V naših cajtih so te ujeli na hodniku in te peljali v WC in ti dali glavo pod pipo, tako, da si imel samo lase malo mokre. Seveda, če se nisi preveč upiral. Če si bil pa preveč pameten si pa dobil glavo v WC školjko, nekdo ja pa vodo potegnil.
In to je bilo to. Se mi zdi, da kar dokaj normalno, v primerjavi z današnjimi štosi, ki so kar bolani. Tako kot današnja mularija pač
smile-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.166
16.433
113
huh, sicer je že dolgo tega ampak kolikor se spomnim se pri nas ni nič pisalo z alkoholci po folku, mi smo fazane rajši razdelili v skupine in so potem tekmovali katera skupina lahko splete daljši "štrik" iz oblek, ki so jih slekli in povezali skupaj, obmetavali smo jih s koruzo, merili hodnike s kovanci ali vžigalicami (seveda je fazane vmes vedno nekdo "zmotil" in je moral ponoviti vajo), pol so bile pa še malce bolj krute variante obmetavanja z moko ter vodnimi balončki
grin1.gif

kar se pa mene samega tiče pa sem imel full mir pred ostalimi ko sem bil fazan, saj so me imeli za kako leto-dve starejšega
tongue-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.128
-8.786
113
No danes je pa čisto normalno, če te pretepejo, zalijejo s pivom in moko, ti težijo na veliko, da ti iz vlaka leti torba/mobitel/denarnica, če si punca da te skoraj slečejo itd
bonk.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.166
16.433
113
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Kako ste pa vedeli, kateri so fazani ? A pa so to fasali 100% vsi fazani ali samo recimo 65% ?
17758-icon_confused.gif

100% vsi fazani... smo se zbrali vsi 4. letniki potem pa kar med poukom v razrede po fazane, s profesorji smo se pa že vse prej dogovorili, tako da jim ni bilo rešitve spljoh
evil.gif

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Te pizdarije bi bilo treba strogo sankcionirati v šolah. Ker se pa tolerira, je pa pač vsako leto huje in vedno bolj neokusno. Smisla pa itak ni nobenega, razen da se 3. in 4. letnik lahko izživljajo in si domišljajo kakšne face so. :S

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.166
16.433
113
kakšne p33sdarije, to je obred
aplauz.gif

je pa res da bi bilo treba imeti nekakšen normalen smisel za humor pri teh zadevah ne pa kr ene bolane fore......

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Ma kakšen obred neki...to je navadno izživljanje bolane mladine v 3 in 4 letniku, ki mislijo da so boga za jajca prijeli. Saj če pogledam današnjo mladino, brez kakršnihkoli vrednot...sicer je pa tak odraz družbe.