Vitamin D jemljes?No tko. Pa sm jest tud nekej fasal zgleda. Včerej zvečer vročina 37,4, dons zaenkrat 37,2. Mal glava boli, čeprov ni omembe vredno. V pondelk ob 7:42 dobim palčko v ksiht.
Poglej priponko 41482Poglej priponko 41483
Vitamin D jemljes?No tko. Pa sm jest tud nekej fasal zgleda. Včerej zvečer vročina 37,4, dons zaenkrat 37,2. Mal glava boli, čeprov ni omembe vredno. V pondelk ob 7:42 dobim palčko v ksiht.
Poglej priponko 41482Poglej priponko 41483
Ne bit pogumen. Če se ti poslabša, kliči takoj. Ker gre lahko drastično hitro navzdol tudi pri fit moških.Ja, 2 sta se izolirala, 2 sva pa samska .
Ma kaj ti še nisi čul, da preveč kisika škodi ... oksidacija pa to. Človek "od znotraj" zgori v letih in je krajše življenje, sam pomisli na rjo na ograji! , pa na medicinke, ki izgorevajo v UKC ... Pa ne preveč globoko dihat, da se ti ne zvrti v glavi ... ali doživiš "Spontaneus Human Combustion". Kaj so že bli kakšni znaki povišane temperature ... mogoče imaš pa oni gen od onih iz Andov ali šerp iz Himalaje ... Torej ne se naprezat preveč za dolgo živet in pa baba naj bo zgoraj ... zakaj bi ti švical stalno ponavljajoč one smešne gibe ... kaj nisi že davno ugotovil, da znaš, pa kaj je potrebno to stalno ponavljat z istim izidom ... jest nekaterih res ne razumem ......Na telefonu merjeno s prstom pa 99-100%.
To nima nobene veze s saturacijo.Lahko sam nisi fit.....jaz imam na vseh zdravniških za šihte pljuča vedno okol 103-105%.....
Ne z avtom.....A je treba na PCR test pridt tešč? Sam prašam.
Nikakor ni dobro, če ti iz nosu gledajo špageti.A je treba na PCR test pridt tešč? Sam prašam.
To je nekako to, kot sem imel jaz. Če si v primerni "covid kondiciji", se danes mogoče počutiš že praktično zdravega. Čeprav dvomim, ker vidim, da si jemal neke vitamine. Tako kot moja žena in jo je mučilo dober teden, jaz pa prehranskih dopolnil ne jemljem in sem imel take težave, da sem že mislil vzet kak lekadol, en dan .No tko. Pa sm jest tud nekej fasal zgleda. Včerej zvečer vročina 37,4, dons zaenkrat 37,2. Mal glava boli, čeprov ni omembe vredno. V pondelk ob 7:42 dobim palčko v ksiht.
To ni res.Če boš pozitiven, ti bodo izolacijo šteli 10 dni od dneva testa naprej.
Imaš prav. Sestra od osebnega zdravnika pa mi je ob klicu rekla, da sem bil takrat testiran in prištela 10 dni in je bilo to to. Res pa je, da sem se šel testirat pred simptomi.To ni res.
Če nimaš simptomov se šteje dan testiranja + 10 dni.
Če simptome imaš, se šteje dan pojava simptomov + 10 dni.
Hm, to si povedal, kot da z D vitaminom človek slabše preboli. Drugače ne jemljem prehranskih dopolnil, razen D vitamina odkar je "in". Tablet pa sploh nimam, niti se ne spomnim več, kdaj sem jih nazadnje imel. Tudi, če bi jih imel, bi moral bit precej hujše, da bi jih vzel.To je nekako to, kot sem imel jaz. Če si v primerni "covid kondiciji", se danes mogoče počutiš že praktično zdravega. Čeprav dvomim, ker vidim, da si jemal neke vitamine. Tako kot moja žena in jo je mučilo dober teden, jaz pa prehranskih dopolnil ne jemljem in sem imel take težave, da sem že mislil vzet kak lekadol, en dan .
Če boš pozitiven, ti bodo izolacijo šteli 10 dni od dneva testa naprej. Kogar si "mislil" okužiti, si ga okužil že dan ali dva pred vročino in spremembo počutja. Potem si verjetno bil dovolj pazljiv, da nisi več sejal naprej. Če si v petek okužil sodelavce, jim bo danes ali jutri že jasno s testom ali brez.