Svašta, jaz sem malo pokašljeval samo cca. 2 dni pa pol po okužbi, pol nič več.Jaz sem 7 dan od pozitivnega na hitrem testu pa ne kašljam nič. Glava me boli 5 dan kot da bi imel svetovnega mačka itak bruham kot nosečnica. Vročine nič. Spim pa 2 uri grem bruhnit in to je to. Lekadol itak ne prime ker ga prej bruhnem.
Starša pa oba kašljata in ostalo.
Kje in kdaj sem se pa okužil pa pojma nimam. Nisem pa hodil po zidanicah, kolinah in ostalo prosto po Kacinu. Dejansko sem bil od 23. 12. naprej doma. Ker v službo ne morem ker smo po odloku zaprti.
Aplikacija #ostanizdrav pa res ne dela. Vnesem kodo takoj ko sem dobil SMS in nobenemu ni sporočilo pa jo imamo doma 2 meseca telefoni se polnijo na isti mizi pa v dnevni in kuhinji skupaj... pa nič 7 dan.
S tem da en teden ni bilo nič posebnega, ko me je cca. 10 ali 11-i dan zagrabla vročina (39 in čez) pa adijo: glavobol, slabo za popizdit (jest mi ni nič pasalo, tako da tudi bruhnil nisem), čist polomljen. Lekadolov nisem goltal: če je vročina, je vročina z razlogom in namenom - kill that motherfucker!!
Danes sem že ok, sem šel popoldne na "korona test": cca. 7 km pešaka, od tega kakih 200 višinske po hosti in nazaj domov - BP.