Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
V bistvu moraš samo dojeti, da se bodo stvari popolnoma enako odvile če se boš sekiral in če se ne boš. Ker trud nima nobene veze z sekiranjem in živciranjem. Razlika bo samo v tem, da si ne boš delal dolgoročne škode z nepotrebnim stresom.
LOL, ti si pa zlo tesko zdelal koker kazeCitat:
Uporabnik keber pravi:
Se nikakor ne strinjam. Na faksu smo ga sicer res veliko bolj žuriral, samo je nad glavo vedno visel meč nekih izpitov, ki bodo prišli kmalu. Samo en konkreten izpit (pa jih je bilo kar nekaj) mi je gotovo pobral več živcev kot cel šiht dosedaj.
Šiht je pa samo šiht. Zgodnje vstajanje se navadiš, še ni nobenega pobralo od tega. Jaz osebno sem se navadil iti recimo dvakrat tedensko še na rekreacijo pred šihtom. Itak jaz osebno še, če grem žurat do jutra, sem tam ob 10ih že pokonci, sicer pa ob vikendih nekje med sedmo in osmo uro. S časom ugotoviš, da je največja izguba časa ravno spanje, najbolj brezvezen dopust je pa tisti, ki ga vzameš samo zato, da boš doma počival.
to ti dam prav, razen mogoce jutranjega vstajanja, ker do devetih se pa zbudim brez navajanjaCitat:
Uporabnik softi pravi:
kot da je keber tvoj sodelavec.
Citat:
Uporabnik matix pravi:
Preprosto vprašanje.. kako se spopadate s tem in kako to vpliva na vaše življenje? Se velikokrat obremenjujete s tem, kako se bo kakšna stvar končala? Vas nauspeh psihično potolče?
Citat:
Uporabnik matix pravi:
Preprosto vprašanje.. kako se spopadate s tem in kako to vpliva na vaše življenje? Se velikokrat obremenjujete s tem, kako se bo kakšna stvar končala? Vas nauspeh psihično potolče?
To temo sem odprl, ker opažam, da mi razne stvari večkrat po nepotrebnem načenjajo živce. Recimo, zdajle imam manjšo krizico na faksu, pa se skoz sekiram, kaj bo, če bom naredu, kaj bo, če ne bom itd itd. Zgolj eden izmed primerov. Vem - da so take stvari, gledane v širšem smislu življenja, skoraj zanemarljive. Izkušnje so mi pa tudi pokazale, da je "sekiranje" čisto brez veze, ker se je na koncu zmeraj dobro izšlo.
Najbolj mi gre na k*rac to, da se zavedam, da imajo nekateri veliko večje težave od mene (so bolni, zgubijo družino, jim potres poruši dom, karkoli) in da se najprej rešuje tiste probleme na dosegu roke in ne tiste v prihodnosti, kljub temu pa jaz še vedno dovolim, da se mi razne take stvari vsidrajo v podzavest in me sekirajo. Iščem recept za jebiveterstvo..anyone?
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Law of attraction?
Poslušal včeraj to sranje.
The Universe will respond ...
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Tvoja resničnost kakršna je v tem trenutku ali tvoje zdajšnje živlenje je posledica tvojega dosedanjega razmišlanja.