Peechka ...Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Sem bil na kavi. Si nisem mogo kaj da nisem enega zvrgel na pljuča.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Sem bil na kavi. Si nisem mogo kaj da nisem enega zvrgel na pljuča.
Brez veze. Al nehaj al pa pokadi, kolker se ti lušta. Zakaj bi se matral brez efekta? 3 ali 10 čikov na dan je čisto vseeno.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
@obadva zadnja
Sej bi šlo, samo nočem se mučit. Ono ko mi REES zapaše si ga vržem na pljuča.
opazil sem, da postanem malo ala "agresiven" tečen in nedružaben, kot da nebi bil naspan,
cel čas mi nekaj manjka, luštajo se mi stvari ki se mi nikol ne, pazim na hrano da si ne
nabašem še kakega odvečnega...
Zdaj grem do frenda, pol gremo na bowling nato pa po klubih, huh težka bo.
Zadanem si cilj max. 3 cigarete, pa še to ne cele.
Odkar sem nehal, več viroz pokasiram. Sicer pa je isto (kar s e kakega kašljanja in podobega tiče) ...Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Folk, mene pa zanima, ali se je zdravstveno pri vas zelo izboljšalo, ko ste nehali kaditi? Ker sam imam kar hude dihalne probleme - hudi in pogosti prehladi (kihanje, smrkanje, teče mi iz oči, nosa), kašljam, hitro se me kaj loti ... Mama pravi, da sem si s cigareti povsem uničil imunski sistem in da se boji, da se mi bo to kronificiralo, sploh ker je imela ona hude probleme, ko je kadila (nenehni bronhitisi, da sploh spat ni mogla ponoči). Oče pa po 40 letih kajenja nima nobenih problemov. Obratno, tako je zdrav, da je dohtarci kar malo nerodno, ko mu nima kaj za napisat na sistematskem pregledu. Tako da zgleda, da imam bolj mamina dihala in da se bom res moral paziti. Kako je bilo z zdravjem v času kajenja pri vas??
lp