Malkomov vodič "Ker sem ženska moram bit okusna"

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
jz tud sebe ne štejem med Dior pupiko, ker razne maskare, pudri ipd. so pri meni a big NO-NO. za higijeno pa valda poskrbim. pa ni mi lih zdej najpomembnejše da pridišim na 5m pa me vsak vpraša ker parfum mam, ampak da se me ne voha in da okrog mene ni t.i. danger zone :D mam sošolko ki jo dobesedno prej zavohaš kot vidiš in ni prijetno sploh. smo ji že povedali da bi lahko mal bolj skrbela za higijeno sam... ni uspeha.

štekam da človek smrdi po švicu po parih urah šihta/šole/aktivnosti. ne pa na vse zgodaj zjutrej. brrr. higijena more bit
smile-1.gif
in pri tipih in pri bejbah.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
ma ja jest isto..ne maram, da so pupe kr neki namazane, pa to..ker to uniči osebo, zjutraj, po "dejavnosti" je pa taka, da je groza
shocked-1.gif
tako, da po pameti

pravzaprav mam pa raje nenaličene..
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ok, nič ne rečem če je punca kul uštimana, mejkič more bit na nosu, pač eno negre brez drugega, ampak
da je vse v nekih nežnih odtenkih. Ok, če je punca bol freakica, malo bol odštekano oblečena, pa če ma močneje
povdarjene oči, tut kul, ampak 4cm pudra pa res nerabi bit, tako gledam pri nekaterih...

Zdaj nevem al sem preveč s kmetov ali kako, ampak te oprijete trenerkice meni zmagajo. Brez mejkiča, brez parfuma,
samo labela in to je to.

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Brez mejkapa oz. čim manj. Pa mislim, da kar precej moških raje vidi ženske brez mejkapa, tako da mi ni lih jasno, zakaj ga nekatere ženske uporabljajo v tako enormnih količinah.
bonk.gif

Aja, pa tisto o oblakih parfuma mi je tudi čist mimo.
stupid-1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Vidim, da nisem sam glede mejkapa.
smile-1.gif
Grdo mi je, če je ženska skoz namazana in zrihtana. Enostavno ne pride do izraza, takrat ko bi moralo.

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
Citat:
tako da mi ni lih jasno, zakaj ga nekatere ženske uporabljajo v tako enormnih količinah.

povpraševanje-->ponudba
bonk.gif

nikol nisem marala met tono mejkapa gor, še danes se čist diskretno namažem, ravno toliko, da se prikrijejo manjše nepravilnosti in da se zaščiti koža, sploh zdej pozimi. Drugače se pa strinjam, higiena mora bit.

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Veliko žensk uporablja make up, ker če ga ne uporabijo si niso všeč.
Po domače:" grde so še bolj".

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
najhujše je, če se kdo naparfumira .... pa se ne stušira pred tem.....bljak
rolleyes-1.gif

Jaoo........
uf-1.gif

Zdaj trenutno je stara 27 ( pa ne zgleda švoh) ampak še vedno ni toliko dorasla, da bi vedla čemu služijo parfumčki
hysterical-1.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Zakaj se ne brijem pod pazduho? Sem poskusil in sem smrdel ene 3x bolj, kot če imam tisti nekaj dlak pod pazduho. Sicer pa, ko se potim pod pazduho, na srečo nimam močnega vonja oz. z oldspajsom zdrži cel dan. Uporabljam navaden oldspajs in ne "dry", ki preprečuje potenje, ker potenje ni krneki, ampak ima svoj namen.

Da bi se 3x na dan tuširal? A ti misliš da je to dobro za kožo? Še najboljš da vzameš kak fa ali njemu podobnim tuš gelom, a? Uporabljam eucerin olje za tuširanje, ki med drugim ne vsebuje raznih "parfumov" in preprečuje izsušitev kože.