To okoli CV-jev je lahko dober biznis ... Mislim predvsem na nekatere, ki služijo na ta račun. Ker dober CV je zelo hitro lahko predober (če me razumeš). Ponavadi je tako, da delodajalec ali nek kadrovik vzame CV zgolj za osnovo, vsaj tako pomembno rešeto pa je npr. prvi razgovor. Osebno sem v zadnjem času pridobil nek poseben odnos do teh zadev, ker se mi zdi marsikakšen uveljavljen, splošen, presejalni, in-tako-naprej postopek (pristop) na pogovorih prej pesek v oči, podcenjevalen. Ampak to so že druge, malce bolj liberalne zgodbe ...
Če si na začetku, boš tisti pravi CV zelo težko sestavil. Če drugega ne, ti bodo zelo verjetno manjkale praktične (delovne, projektne itd.) in preverljive reference. V glavnem se boš lahko zanašal le na svoje trenutno znanje in neke (šolske) ocene (ki so dostikrat zelo relativne!) in (raziskovalne) uspehe, poleg tega pa na dobre strani svoje osebnosti, pri čemer ti lahko svetuje tudi kdo, ki te dovolj pozna.
Upam, da sem ti dal vsaj približen namig.
P.S.: Pri iskanju službe je najbolje, da se svojim delodajalcem, recimo s svojim morebitnim prihodnjim neposrednim vodjo, (prej) dogovarjaš direktno, tako se oglašuješ sam, brez ali mimo kadrovske službe, mimo (javnih) razpisov ali oglasov, še posebej pa mimo kakšnih specialnih posrednikov ... Edino morda, če imaš res dobro zvezo (v odkritem, prijateljskem smislu!).