Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
samo ko bo camping box notri, boš moral kolesa dat na streho ali zadaj tko se ti ta dva argumenta malo tepeta)
zanimivo kam vse se ene ženske vtikajo)
jst se tudi ne vtikam kak lak si kupi, kak puder... O moških stvareh odločamo (pravi)moški!
Če je avto samo za njo, potem razumem, da jamra. Če pa ga boš 90% ti vozil in vidiš v njem en kup prednosti, pa ne razumem zakaj se njo tolk vmešava.
Moja je tudi jamral, da bi ona rada mali avto, da kak se bo s takim velkim vozla... Par dejstev našteješ, pa je tiho in se sedaj z veseljem vozi z velkim avtom Glede znamke pa, sploh ni vedla, da obstaja)
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Ker?Citat:
Uporabnik _BANDIT_ pravi:
Kwa nej rečem.... Tvoja ima prav. Jebat ga, ne moreš se z Dacio okrog vozit.
Večja blamaža je, da imaš spletno stran ki je celo večnost "v izdelavi"Recimo.
Jaz se bom pa malo postavil v bran 'tvoji'.Citat:
Uporabnik Matic78 pravi:
Hvala vsem za vaša mnenja. pogajanja so še v teku. Je pa priznala, da avtu dela krivico
To je to. Ne pravim, da je Dacia zanič, ampak pred takimi debatami je fajn, da se avtomobil prej dejansko v živo preizkusi (pa ne 5 minut po dvorišču salona). Da boš videl, če tudi tebi sploh ustreza.Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
Jaz se bom pa malo postavil v bran 'tvoji'.Citat:
Uporabnik Matic78 pravi:
Hvala vsem za vaša mnenja. pogajanja so še v teku. Je pa priznala, da avtu dela krivico
Ko sem pred nekaj leti ves navdušen kupoval Duster-ja, sem se uspel dogovoriti tudi za cel dan preskusne vožnje. če odmislim dejstvo, da mi prestave sploh niso odgovarjale, me je od nakupa dokončno odvrnil detajlni pregled kvalitete izdelave, montaže in materialov. Na posameznih delih sem se neprijetno spomnil na kakšno Zastavo.
Temu vprašanju si se lepo iizognil.Citat:
Ne vem, kaj ta komplicira. Kdo ga plača?
Zanimiva teorija,mislim,da v druzinskem skupnem zivljenju naj bi bila skupna kasa,glede na to,da investicija ni majha,ne glede na vrsto in znamko avtomobila mislim,da je edino pravilno,da se obe strani strinjajo z nakupom iste stvari....konc koncev ne kupujes cevljev za 50 eur.Citat:
Uporabnik Zmago1 pravi:
Tisti ki bo denar dal naj dokončno izbere, izi k pasulj. Verjetno je situacija taka da denar daješ ti (ali pa vsaj večino) avto pa izbirata skupaj
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Pa še komentar: poglej si malo crash teste. Ne vem koliko ti je to pomembno, ampak vseeno...
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Saj lahko značko spredaj zamenjaš.
Pleh picka tale tvoja ?
Matic78
Temu vprašanju si se lepo iizognil.Citat:
Ne vem, kaj ta komplicira. Kdo ga plača?
Te imam na sumu, da ga ga kupuješ z lastnim denarjem , vendar si preveč poženščeno pezde, da bi ženski odkrito povedal, da nima pojma in naj se ne vmešava v tvojo izbiro.