Citat:
Uporabnik Matic78 pravi:
Pozdravljeni alteraši,
Zadeva je sledeča, z mojo gledava po novem avtomobilu v bližnji prihodnosti. Sam sem prišel do Dacie Dokker. Se mi zdi najboljše razmerje med ceno/kvaliteto. Ideja je, da se avto vozi vsak dan, za vikend se naloži v avto kolesa in se gre na izlet. Iz dežele se v njem pripelje ozimnico. Najbolj zanimiva ideja pa je naslednja
camping box .
Do tu je vse lepo in prav, tudi njej je všeč ideja. Problem nastane v znački na havbi
DACIA. Pac predsodek, da je to romun.
Poizkušal sem že naslednjimi argumenti:
- vsa tehnologija je od Renoja, mašina, podvozje vse je od Renoja. V bistvu je isto ko kot da bi kupil od mercatorja blagovno znamko
- za v IKEO ne bo treba iskat prevoza ali rentat kombija
- za enodnevni kolesarski izlet se preposto zadaj podreta zica in se v avto naložita dva kolesa brez montiranja na streho ( slikovit opis, kako se pripeljeva do cerkniškega jezera in potem s kolesom naokoli
)
- poleti lahko s camping boxom avto spremeniš v mini camper. Prideš v kamp in samo ven zložiš stole in mizico
- ko bo enkrat naraščaj ne bo treba menjat avta
Vsi ti argumenti ne pomagajo, avto je Romun in konec
. Saj vem, da vam kradem vaš dragocen čas ampak moram dat to ven in iskat podporo pri soalteraših
Ima še kdo kak argument kako prepičat družico za prihod novega družinskega člana v družino
LP