Kako pogruntat zapohanca?

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
se že tresem

si prevč tobaka dal, dej raj enga čistaka obrn
evil.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Porkafik, zadeva postaja zmeraj bolj zanimiva.
Hudiček, zdaj ko si mi omenu praskanje, malo bolj čekiram to. A veš da se mulo res kar naprej nekaj po jajcih pa okol pasa čoha? Kot da je ves garjav. In ker nima pisalne mize glih blizu mene, nisem opazu, da mulac res kar večkrat zakinka pred računalnikom.
Zadnjič ga je sodelavec opazu, da si je v en kozarček nametal nekih tablet (reku je da so to tablete za živce) in to vseskupaj odnesu na WC pol jo je pa iz WCja hitro podurhal v svoj avto pa ga pol ure ni blo nazaj. In opazili smo, da je zmanjkala žlica za kavo kuhat. A je možno iz tablet za živce zdrobit pa zmiksat in potem "skuhat" kakšnega hudiča?
Ej pi+čka mu rosna....

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Porkafik, zadeva postaja zmeraj bolj zanimiva.
Hudiček, zdaj ko si mi omenu praskanje, malo bolj čekiram to. A veš da se mulo res kar naprej nekaj po jajcih pa okol pasa čoha? Kot da je ves garjav. In ker nima pisalne mize glih blizu mene, nisem opazu, da mulac res kar večkrat zakinka pred računalnikom.
Zadnjič ga je sodelavec opazu, da si je v en kozarček nametal nekih tablet (reku je da so to tablete za živce) in to vseskupaj odnesu na WC pol jo je pa iz WCja hitro podurhal v svoj avto pa ga pol ure ni blo nazaj. In opazili smo, da je zmanjkala žlica za kavo kuhat. A je možno iz tablet za živce zdrobit pa zmiksat in potem "skuhat" kakšnega hudiča?
Ej pi+čka mu rosna....

si vse prebral, kaj se je dogajalo na forumu, ko si zapustil službo, sploh ni bilo reda in zapohanci so takoj prišli iz lukenj!
evil.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik dijo_porko pravi:
Žlička je pa za heroin.
A je možno, da s žličko te tablete drobi pa pol iz te zdrobljene tabletne kaše kaj zmiksa?

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
A te je kdaj za limono prosu?

OT
Enkrat pred leti Majke v K4, pa pred koncertom Bare hodi okol in sprašuje, Ima li ko žlicicu in malo limuna?
grin1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Eh pa sej internet je napeljan zdej že v vsako luknjo tak da ni treba ven
grims-1.gif

BohVar_alias_BOHL

Pripravnik
6. sep 2007
698
0
16
Laibah
Jebe_ti, sodelavec iz pisarne je iz štacune prvleku plenice in 2six-peka. Sedaj ima to shranjeno v pisarni do 15. ure (v vrečki od "tahitre" blagajne). Ali naj pokličem policijo....se bo zašvicu full
tongue-1.gif

Alko.....pa take fore......
smirk-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik BohVar_alias_BOHL pravi:
Jebe_ti, sodelavec iz pisarne je iz štacune prvleku plenice in 2six-peka. Sedaj ima to shranjeno v pisarni do 15. ure (v vrečki od "tahitre" blagajne). Ali naj pokličem policijo....se bo zašvicu full
tongue-1.gif

Alko.....pa take fore......
smirk-1.gif

Itak, trde droge bi blo tako ali tako potrebno kriminalizirat!

grin1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.407
5.658
113
..........na upam da na morsu znate angleško
smile-1.gif