Kako pogruntat zapohanca?

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
ki pa je stari stardec?
confused-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Najbolje, če ga vprašaš, če se kdaj po avtocesti v kontra smer vozi... to bo najbolj očiten znak, da je ''zapohan''...

kelih

Fizikalc
17. jan 2008
374
36
28
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Dej ti Birčenčan smotani ne seri!
Pač nimam izkušenj z mamili in raznimi drogeraši. Zato pa sprašujem tle. Ti kot kaže veliko veš o tem, pa povej kaj!

Ma dej ne seri s takimi halo kaj pa je zelenga šumi bonboni??? vsak šupak lahk to pogrunta. Al pa vprašaš kaj naj bi to pomenl raztrgana škatla, pa da manka folija vmes ja ej to ma sigurn neki z ps3 veze
bonk.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
vsak šupak lahk to pogrunta.
Hja, šupak mogoče res pogrunta, jaz pa ne.
Ja pa dej hudiča že povej kaj pomen raztrgana cigaretna škatla brez vmesne folije! Jaz ne vem, kaj so to za ene finte.....povej če veš!

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
ksz
Mi mamo še zmeraj probleme s tem tipom.
Kdo od vas ve, kolk na trgu stane enkratna doza (odmerek) določenega fiksa?
Ne vem kaj ta tip jemlje, dejstvo je, da vsak dan ponuca 20€. za to kar si šprica, šmrka, je ali kadi. Ne vemo kaj jemlje.
Vsak dan od nekoga nažica ali pa vkrade 10 ali 20€.. A je to cena dnevne doze na črnrm trgu?
Jaz se v te zadeve ne zastopim, zato sprašujem vas, ker se sigurno več kot jaz srečujete z podobnimi primeri.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
ksz
Mi mamo še zmeraj probleme s tem tipom.
Kdo od vas ve, kolk na trgu stane enkratna doza (odmerek) določenega fiksa?
Ne vem kaj ta tip jemlje, dejstvo je, da vsak dan ponuca 20€. za to kar si šprica, šmrka, je ali kadi. Ne vemo kaj jemlje.
Vsak dan od nekoga nažica ali pa vkrade 10 ali 20€.. A je to cena dnevne doze na črnrm trgu?
Jaz se v te zadeve ne zastopim, zato sprašujem vas, ker se sigurno več kot jaz srečujete z podobnimi primeri.

ti tu neke cene pišeš ti je scena potem znana?
grims-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Cena mi ni znana, zato sprašujem vas, če kdo to ve. Mi je pa znano, kolk mi je denarja zmanjkalo iz denarnice. Dvakrat, mi je zmanjkalo po 20€ ,enkrat pa 10€..
In zmeraj kadar koga žica za denar, ga žica za 20€ al pa 10€..

Citat:
Uporabnik stardec pravi:

To je cena doze ja. Ene enote mamila. Ena do dve enoti dnevno se pravi najmanj 60 in največ 130 enot na kvartel, pomnožimo s številom evrov na enoto in evo. Da boš vedel koliko ti pokrade letno in prijavil v dohodnino kot olajšavo.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Cena mi ni znana, zato sprašujem vas, če kdo to ve. Mi je pa znano, kolk mi je denarja zmanjkalo iz denarnice. Dvakrat, mi je zmanjkalo po 20€ ,enkrat pa 10€..
In zmeraj kadar koga žica za denar, ga žica za 20€ al pa 10€..

to je dnar kaj si naj z 2 evroma privošči?
bonk.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Dej hudiček, ne zajebavaj se. Tole sprašujem smrtno resno.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Dej hudiček, ne zajebavaj se. Tole sprašujem smrtno resno.

a ti ni lepo razložil?
hysterical-1.gif
Priznam, da mi zdaj tukaj lahko naplozate kar hočte, ker res nimam izkušenj s tem.
Ampak pobje mislim, da mamila niso tema, kjer bi se zajebaval. Mamila so hudič in treba je ta problem jemati resno.
Vsaj enkrat dejte nekaj povedat po pravic in resno.