Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Najbolje, če ga vprašaš, če se kdaj po avtocesti v kontra smer vozi... to bo najbolj očiten znak, da je prestar za na cesto...
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Dej ti Birčenčan smotani ne seri!
Pač nimam izkušenj z mamili in raznimi drogeraši. Zato pa sprašujem tle. Ti kot kaže veliko veš o tem, pa povej kaj!
Hja, šupak mogoče res pogrunta, jaz pa ne.Citat:
vsak šupak lahk to pogrunta.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
ksz
Mi mamo še zmeraj probleme s tem tipom.
Kdo od vas ve, kolk na trgu stane enkratna doza (odmerek) določenega fiksa?
Ne vem kaj ta tip jemlje, dejstvo je, da vsak dan ponuca 20€. za to kar si šprica, šmrka, je ali kadi. Ne vemo kaj jemlje.
Vsak dan od nekoga nažica ali pa vkrade 10 ali 20€.. A je to cena dnevne doze na črnrm trgu?
Jaz se v te zadeve ne zastopim, zato sprašujem vas, ker se sigurno več kot jaz srečujete z podobnimi primeri.
Cena mi ni znana, zato sprašujem vas, če kdo to ve. Mi je pa znano, kolk mi je denarja zmanjkalo iz denarnice. Dvakrat, mi je zmanjkalo po 20€ ,enkrat pa 10€..Citat:
ti tu neke cene pišeš ti je scena potem znana?
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Vsak dan od nekoga nažica ali pa vkrade 10 ali 20€.. A je to cena dnevne doze na črnrm trgu?
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Cena mi ni znana, zato sprašujem vas, če kdo to ve. Mi je pa znano, kolk mi je denarja zmanjkalo iz denarnice. Dvakrat, mi je zmanjkalo po 20€ ,enkrat pa 10€..Citat:
ti tu neke cene pišeš ti je scena potem znana?
In zmeraj kadar koga žica za denar, ga žica za 20€ al pa 10€..
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Dej hudiček, ne zajebavaj se. Tole sprašujem smrtno resno.
Priznam, da mi zdaj tukaj lahko naplozate kar hočte, ker res nimam izkušenj s tem.Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Dej hudiček, ne zajebavaj se. Tole sprašujem smrtno resno.
a ti ni lepo razložil?