Kako pogruntat zapohanca?

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.152
113
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

Pol se ga pa pejta zakadit Škodval ti ne bi.
xo04eu.gif

"Ti kot zgleda si bolj na tekočem"
hysterical-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
čaki čaki... sej tastar stardec ni hodil v službo! oz. je bil kao en vratar... čudno!

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.100
456
83
45
dolenska
reality
sprasujem se.gif

Mislim, da stargadeca ni tle. Vsaj tistga, ki ga poznamo mi.
A se sam men to zdi
frown-1.gif
.
Kaj si kupil za v hosto? Zakaj ti ne morem pisat na PM, ker bi res nekaj te rabil povprašat? Pa ne bi tle kr javno.
Poteče mi dovoljene za uporabo škrofil. Kje ga podaljšat? To je test
evil.gif

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Še men eno dobro kosilnico pomagi dobit lahko pa tud kako rolbo - daj mal na net kaj tip ponuja pol pa ti povemo al se pošila v nebesa al ne
cry12bpy.gif

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Hm, nisem zihr... ne vem če tudi heroin, ampak ex-i ti razširijo zenice (gledal en prispevek po tvju, k je en "ozdravljen" pravil, da zato s sončnimi očali hodijo v diakače, da jim luči ne pokurijo oči
grin1.gif
)

Lp

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.134
70
48
123
Če ima hraste in modrice na pregibih (bemti, mam v spominu, da za ta del telesa obstaja tudi eno ime), je verjetno heroin. Zraven pa je še spremljava zelo ozkih zenic. Vonj po travi je pa precej drugačen od cigaretnega. Opisati ga pa ne znam.

LP

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
hysterical-1.gif

Najprej sprašuje, kako prepoznati ZAPOHANCA!!

Potem pravi, da ima MODRE PODPLUTBE v komolčnem sklepu.

bonk.gif

ojoj, sveta preproščina!

Blastx

Zelenc'
17. sep 2008
22
0
1
Poklič na policijo (majo tud zaupno številko) in povej, da sumiš da model prodaja kokain. ti bodo poslali detektiva pa boš izvedel iz prve roke,.

Če ne, potem se predstavi kot kdo drug.

bi_dzi

Pripravnik
16. avg 2007
160
0
16
ksz

Za hors ti lahko povem da ko vzamejo dozo postanejo zaspani, lahko zaspijo tudi za mizo, bilokje. Pa za hors ni nujno da se pika, lahko tudi snifa al pa kadi. Za zeleno pa poglej škatle od čikov te so ponavadi raztrgane zaradi filtrov.

matej_

Guru
25. okt 2007
2.152
672
113
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Hm... bolj kot vprašanje za "pravne" eksperte: če šef sumi na karkoli v tej smeri, ali ga sme poslati na testiranje tako kot policisti? Ker če ne smeš bit pijan na delavnem mestu (ne vem, kako to preverjajo?) verjetno ne smeš biti zadet...

Sicer pa, travo zavohaš, če veš, kako "diši" okajen človek, ga težko spregledaš... za ostale stvari na nimam pojma.

Lp

Odvisno od kolektivne in podjetniške pogodbe. v naši firmi je tak, da te tvoj nadrejeni ali sodelavec ki sumi da si pod vplivom alkota ali še česa hujšega, prvo "zatoži" vodji izmene, ta lahko odredi pregled(mislim da edino policija lahko izvaja pregled), potem je tu vodja službe, vodja sektorja in tako naprej...
mi še vseh tablet ne smemo jemat, zdej čakamo na spisek tablet ki so prepovedane za uporabo. že če se slabo počutiš ali imaš kakšen močnejši prehlad moreš obvestit vodjo izmene ali vodjo službe kateri te pošlje domov, da slučajno ne okužiš drugih.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ej dej ti to malo preved prosm....
Hors je kaj? Pobca sem res že nekajkrat zalotu da kinka za mizo. Pa zelena, kaj je to?
Danes em ga tud malo bolj v oči pogledal in ima res nekam bolj steklene. Sicer ne še tisto orenk, ampak.....
Mi pa še na misel ne pride, da bi mu jaz šu po žepih štrefit in stikat.

bi_dzi

Pripravnik
16. avg 2007
160
0
16
hors, rja - rjavi prašek imenovan tudi heroin, če kinka za mizo, steklene oči, se poti, včasih tudi trese, prodaja razne stvari to delajo ponavadi hors junkiji.
zeleno, trava, ganđa, marihuana...specifični vonj takoj ločiš od tobaka.
Poglej če je škatla od cigaret raztrgana, manjka sredniska folija ali je raztrgana od zgoraj.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Pičkamurosna, zgleda da mamo res đankija u bajti.
Citat:
Poglej če je škatla od cigaret raztrgana, manjka sredniska folija ali je raztrgana od zgoraj.
Kaj naj bi to pomenilo, zartrgana škatla itd...
Saj sem reku, da zdaj v službi ne kadi več, po žepih mu pa ne bom šel stikat.
Povej kaj ta raztrgana škatla brez sredinske folije pomen, če bi mu kje slučajno vidu to cigaretno škatlo!

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Dej ti Birčenčan smotani ne seri!
Pač nimam izkušenj z mamili in raznimi drogeraši. Zato pa sprašujem tle. Ti kot kaže veliko veš o tem, pa povej kaj!