Kako pogruntat zapohanca?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Namreč zadeva je taka....
Nekaj sumim, da nekdo, ki ga poznam, je, kadi, voha ali celo šprica mamaile.
Da nekaj kadi, sploh ni dvoma, ampak kaj........ Večkrat med delavnim časom, kar nekam zgine....... Sposoja si denar po dolgem in počez.....ni za nobeno rabo in nič se mu ne ljubi delat......pravi, da mu doma, kao, nočejo denarja posodit, zato fehta povsod. Tud jaz sem mu že nekaj denarja posodu...danes je dobil plačo in je kar šel iz službe....enkrat sem celo vidu, da ima na obeh rokah, tam na zgibu notranje strani komolca, neke modre podpludbe in kraste itd.... A se mogoče od prebadanja z iglo lahko naredijo kraste?
Sicer tako na uč, poba v oči ne zgleda zafiksan, le njegovo obnašanje je čudno, in takoj postane ves prešvican že ob najmanjši fizični aktivnosti....
Kaj pravte, po čem bi se dalo bolj sigurno ugotovit, da je poba na kakšni drogi?

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Upras ga :D pa se bo zasvicu FuLL
grin1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Vprašaj ga, če ma kakšen rabljen avtoradio za prodat.
Ej, pa to je že sam ponujal. Sicer ne avtoradio, je pa ponujal kosilnice, pa motorke.
Mene bolj zanima, če bi se ga dalo pogruntat, tako v ksiht, čudne oči itd...kakšne simptome kažejo taki patroni, ki morda še niso totalno zafiksani ampak so mogoče še bolj na začetku svoje zahojene kariere?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
jah najbl sigurno bo, če ga kar vprašaš. Nared se neumnega, pa mu enkrat reč, zakaj te nikol ne povabi zraven. Da bi tud kdaj to probal.

Pol se ga pa pejta zakadit, pa uživajta, dokler bo trajalo. Škodval ti ne bi.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ej pobci ne se zajebavat, stvar je resna. Saj sem reku, da zaenkrat tako na zunaj in na hitro pogledano še ni videt zadet. On samo nekaj muti, vse pretakne, preštrefi, če bi blo mogoče kaj zanj, da bi prodal al kaj....kar naprej nekaj sprašuje, ker ga vse drugo zanima samo službeni posel ne itd....
Ziher je tle kdo med vami, ki ima že take izkušnje, al ste poznal koga, ali pa še poznate kakšnega odvisnika.
Kaj mislte, zakaj ma mulac kraste na zgibu roke in to kar velike, pa vse plavo okol. In to na obeh?
Vprašal ga ne bom, ker bi radi, da bi ga zalotili in pognali iz službe, saj je en navaden čuden mutan...

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Hm... bolj kot vprašanje za "pravne" eksperte: če šef sumi na karkoli v tej smeri, ali ga sme poslati na testiranje tako kot policisti? Ker če ne smeš bit pijan na delavnem mestu (ne vem, kako to preverjajo?) verjetno ne smeš biti zadet...

Sicer pa, travo zavohaš, če veš, kako "diši" okajen človek, ga težko spregledaš... za ostale stvari na nimam pojma.

Lp

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ma kaj pa vem. V službi ne kadi....nič več. Nekaj časa je kadil na WC-ju, ker pa smo mu zagrozili, je nehal.
Kadar gre službeno ven, al pa pride zjutraj na šiht sicer prismrdi po cigaretah, ampak jaz ne pogruntam al smrdi po "navadnih" cigaretah al unih, "tačudnih".
Kako pa tak zgleda, če slučajno vdihava bel prašek? Kako na gosto morajo odvisniki to "moko" vohat?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Pač ugibam. Jaz sploh ne poznam vsega s čimer se odvisniki vse zadevajo. Ti kot zgleda si bolj na tekočem.
Sem pač pomislu, da je poba na Kokainu, ker včasiih, preden gre na WC, najprej vzame nekaj iz žepa svoje bunde in skrito v dlani nese sabo.
Zato pa vas sprašujem, če mogoče veste kakšne simptome povzročajo takšni ali drugačni fiksi....

Nazadnje urejeno: