Kako počistiti android in vrniti tablicov trgovino

nadebudnez

Pripravnik
4. okt 2010
243
0
16
V internet trgovini sem kupil Android tablico. Vnesel sem svoj gmail naslov in v tablico se je namestilo vseh cca. 50 programov, ki jih imam nameščenih na android GSM-u.
Tablico sem včeraj in danes intenzivno testiral, urejal razne nastavitve, surfal, ..
danes pa sem se odločil, da jo vrnem trgovini.

Kako najlažje počistim Android za sabo, da bo takšen, kot sem ga kupil ?
Zelo zamudna opcija je, da programe odstranim enega za enim?

A obstaja hitrejša možnost?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Na starejših napravah si mogel naenkrat stisnit gumb za zmanjšanje glasnosti, gumb za vklop in 'nazaj' gumb. Ne vem pa če to še deluje pri novejših za ICS, ki imajo drugačne gumbe (čeprav gumb nazaj še vedno obstaja).

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik nadebudnez pravi:
V internet trgovini sem kupil Android tablico. Vnesel sem svoj gmail naslov in v tablico se je namestilo vseh cca. 50 programov, ki jih imam nameščenih na android GSM-u.
Tablico sem včeraj in danes intenzivno testiral, urejal razne nastavitve, surfal, ..
danes pa sem se odločil, da jo vrnem trgovini.

Kako najlažje počistim Android za sabo, da bo takšen, kot sem ga kupil ?
Zelo zamudna opcija je, da programe odstranim enega za enim?

A obstaja hitrejša možnost?

In prepričan si da bodo tablico vzeli nazaj, kar tako?

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.836
140
63
Kaj ti pa ne paše pri tablici, da jo vračaš
sprasujem se.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Včasih človek vzame kitajca v upanju, da bo zadeva dostojno delala, toda po dnevu bolj resne uporabe ugotovi, da je zadeva neuporabna...

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
ne. KIA, ki ima v prometnem napisano, da ima 71km, vozne lastnosti so pa kot bi jih imela 17. NA papirju je ok, na cesti zanič.

nadebudnez

Pripravnik
4. okt 2010
243
0
16
da ne boste napačno sklepali, danes sem vrnil Asus transformer Infinity TF700T

res je, da ima trenutno najboljši ekran in ločljivost, vendar ni tako odziven, malo se zatika

za njegovo ceno bi moral biti blizu perfekcije

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Če nočeš, da se zatika, si kupi Appla. Sem imel Asusa Transformerja Prime in sem bil zelo zadovoljen, da ne bo kdo mislil, da sem Applaš.

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Seveda bodo, če ne bodo pa lahko inšpekciji odgovarjali.

ce ni kupil preko interneta nebo noben odgovarjal inspekciji ampak je samo njihova dobra volja.
Osebno pa upam, da mu nebodo vzeli nazaj, ker to pomeni da bo nek drugi revez dobil ze rabljeno zadevo...

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Tak je to z internetno trgovino. Nimaš kaj, kot da pač ne kupuješ prek neta pri nas.Pa tudi s tujine lahko dobiš "rabljeno", čeprav je novo in zapakirano.Noben pa ne zniža cene takemu artiklu...

edit: Zakonsko je določeno, da lahko vrneš izdelek, če je nepoškodovan in zapakiran.

Nazadnje urejeno:

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Želiš nam sporočit da si ti "perfekcionist"
shocked-1.gif

Upam da so ti ga vzeli "samo" v račun, ker takim osebkom nebi nikoli popuščal po opravljenem nakupu ki povrh grozi z inšpekcijo za nekaj kar si ti mislil da bo delal to "perfektno"
rolleyes-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik tratnjak pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Seveda bodo, če ne bodo pa lahko inšpekciji odgovarjali.

ce ni kupil preko interneta nebo noben odgovarjal inspekciji ampak je samo njihova dobra volja.
Osebno pa upam, da mu nebodo vzeli nazaj, ker to pomeni da bo nek drugi revez dobil ze rabljeno zadevo...

Je lepo napisal, da je kupil preko interneta
rolleyes-1.gif

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Če je vse v najlepšem redu, sploh ne komplicirajo. No vsaj jaz imam take izkupnje z vračanjem blaga.