Kako nam bodo zdaj "Svobodnjaki" zrihtali to evtanazijo?

2. jul 2020
5.065
6.619
113
V eni meri te dohtarji že sedaj po določenem času odklopijo iz aparatur.

To po novem ne bo nič takšnega. Koristili bodo kvečjemu tisti hudo bolani. Upokojenci se sedaj na vse 4 upirajo matildi.

splash

Fizikalc
1. sep 2007
438
49
28
43
Se strinjam vsi ki so za splav je škoda da jih njihove matere niso splavile, vsi ki so za evtanazijo naj se fentajo, ne pa da iščejo pri drugih da jih fentajo
Fentati se ne smeš. Je več problemov pri tem.
1.če ti ne uspe dobiš kazen in še obvezno zdravljenje na psihijatriji.
2.če si življensko zavarovan nebo izplačila svojcem.
Tako da če bi bila evtanazija pravno urejena s strani pacienta, zdravnika, notarja in mogoče še konzilija bi bilo veliko lažje za vse, ker bi bilo pravno poskrbljeno.
+Lažje je, če te drugi usmrtijo, kot da ti, umreš v mukah med davljenjem na štriku v drvarnici.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Pa kaj eni bruhate, kot da ste v 18 stoletju. Napredek, drugačna miselnost je za vas nekaj nedojemljivega. Ste kot fijakerski konji.
Tak napredek in drugačno miselnost si ti zatlači tja, kamor sonce nikoli ne posije.
Sem pa za to, da naj vsak zase v naprej, na zdravstveno kartico napiše svojo privolitev, čeprav se da to glh tako ponaredit.. Nimaš ti, napredni model z napredno miselnostjo kaj odločat zame kdaj naj jaz crknem.

splash

Fizikalc
1. sep 2007
438
49
28
43
Tak napredek in drugačno miselnost si ti zatlači tja, kamor sonce nikoli ne posije.
Sem pa za to, da naj vsak zase v naprej, na zdravstveno kartico napiše svojo privolitev, čeprav se da to glh tako ponaredit.. Nimaš ti, napredni model z napredno miselnostjo kaj odločat zame kdaj naj jaz crknem.
Sej o tem bi odločal sam ne drugi....