kako do arhitekta?

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Super, hvala za koristne nasvete.
Nekako v tej smeri se z ženo tudi lotevava tega projekta.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
.....s tem, da ti je tipski projekt všeč oz. da je ta projekt točno to kar hočeš ....
grims-1.gif

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Seveda ti mora biti všeč ne bo pa idealen ampak še vedno boš manj klel po tipskem kot pa pri svojem
smile-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
glej prjatu.... vem kaj hočeš povedat, ampak ni tako.
Kupiš tipski načrt, še prej greš pogledat enako bajto nekam... vidiš da ti ni všeč in narediš tako da ti je všeč.
Zdej pa, če narediš že načrt takšen potem več bajta ni tipska in plačaš kot da delaš od nule.
Če pa narediš samo bajto takšno, kakšna ti je všeč, načrt ostane tipski, boš imel pa hude probleme kasneje.... al pa že med gradnjo. (objekt ni po projektu) Sej veš.... inšpektorji so danes "našpičeni" ko hudič. Te časi so minil zdavnaj, ko so rasle hiše iz dveh treh načrtov, hiša pa vsaka drugačna.
Mislim pa, da je najboljše it do lastnika neke hiše, katera ti je všeč. Vsi vidmo okol hiše, in si mislimo.... "uff je lepa" Prideš na dvorišče, se predstaviš, rukneš vun nek dokument, da ne bo mislu, da si kakšn z drugimi nameni, mu poveš kaj je na stvari, si mal pogledaš (ne pričakuj, da ti razkaže komplet notranjost), pove za arhitekta, ki jo je zrisal.... in si že bližje neki realizaciji.

aperion

Zelenc'
23. jan 2013
4
0
1
Ja z arhitekti je res križ.. Teško je vnaprej vedet kateri so dobri oz. slabi, pa kdo prodaja mačka v žaklju. Še največkrat ga najdeš preko znancev,.. Tudi jaz sedaj malo brskam naokoli, kolega mi je pa poslal tale članek: http://www.mojmojster.net/clanek/22
se mi zdi da so kr zadeli..mogoče komu koristi
Nič pa nadaljujemo odisejado..
smile-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

mistique

Guru
16. jun 2009
14.072
1.867
113
Emona / Carnium
Saj razumem tvoj apel po pritisku na spam gumb (tudi jaz sem ga pritisnil). Podobno tudi sam kdaj reagiram na kakšno, zares subtilno spisano spamersko objavo
evil.gif

Kljub vsemu, je to vprašanje predvsem za lastnika foruma, ki ga monetizira in s tem denarjem gradi hišo na Azurni obali
grin1.gif

aperion

Zelenc'
23. jan 2013
4
0
1
Pardon ce je kdo razumel kot spam. In kako bi naj clovek objavil zanimiv in koristen clanek? naj celega sem skopiram al kaj? lp