Kak zdaj vi to praznujete?

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
jaz ne rabim dajat € da pokažem nekomu da mi nekaj pomeni. sicer pa kje piše da morm nekomu nekaj kupit ravno za božič... in ne kar tako?
confused-1.gif
in jaz ne dobivam raznih božičnic... še manj pa po par 100€ da bi jih lahko kar tako zapravljal

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
jaz ne rabim dajat € da pokažem nekomu da mi nekaj pomeni. sicer pa kje piše da morm nekomu nekaj kupit ravno za božič... in ne kar tako?
confused-1.gif
in jaz ne dobivam raznih božičnic... še manj pa po par 100€ da bi jih lahko kar tako zapravljal

Menjaj sluzbo prijatl.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
confused-1.gif

Menjaj sluzbo prijatl.

služba je čist dobra, samo ni cajta za delat ob faxu, fitnesu...

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
sej ne. sam povedu sm da ne dobivam raznih božičnic, katere bi potem po tvojem zapravlu za druge

2. sep 2007
1.528
825
113
Dolenjska
Sploh pa božičnico ti podjetje ne ''da''. Vsak delaven človek si jo skozi leto zasluži in podjetje s tem nima nikakršne izgube. Na tistih nekaj 100€, ki ti jih ''da'', podjetje zasluži nekaj 1000€.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Točno tako. Zdaj pa naj jo jaz delim še z drugimi?
confused-1.gif

Glede sebičnosti ... a mi bosta Božiček pa Dedek Mraz prinesla boljši avto pa stanovanje? Ne bosta? No potem veš, zakaj porabim božičnico raje zase. Za tiste gnile štumfe pa rokavice, ki mi itak ne bi bile všeč, mi pa dol visi.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Xmas spirit? Saj ga imam, sem doma pri familiji. Ampak da bi razmetavali denar eden za drugega to pa ne. Nismo niti vajeni.

Je pa res, da SV Slovenije najbrž res razmetava denar po nepotrebnem precej bolj kot drugi. Potem pa jamrajo, kako so bogi. Saj če samo avte pogledaš, si včasih misliš, da imajo Mariborčani precej več denarja kot pa Ljubljančani.
evil.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Ne WTF, enostavno se nikoli nismo in se tudi zdaj ne.

Moja pa glih tega ne šteka, pač pri nas je Miklavž nosil (kaj bolj skromnega, čokolade pa tako), dedka mraza se ne spomnim, Božiček pa zihr ni nč nosil.

In zdaj moram jaz kupovat neko darilo, ki bogve ali bo samo ostalo skrito v kakih kotih omar ali ne... Ker se pač ne spodobi da ne bi kupil ker pač bom jaz vsekakor dobil darilo od nje (pa če ji še toliko govorim da se ne grem tega).

Vem pa kaj si sam želim in če bi mi namesto darila primaknil kak € k tistemu kar res hočem in rabim, bi bil precej bolj vesel, kot pa da dobim karkoli drugega...

[censored] merry ja.....

platium

Zelenc'
20. nov 2007
18
0
1
Jst, ko starega vprašam, če se bo kej iskazal za Božička, dobim že nekaj let isti odgovor.....
Ti maš itak Božička čez celo leto, pol pa bodi vesel če si lahka :D

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
ksz

pri nas gre nekak tak, zaj delam francosko, potica se peče, še malo se začne ritual krašenja, in ker je pač mami najlepši in oh in sploh praznik v letu se cela familija potrudimo in pač krasimo drevico 3 ure skup, vsako leto itak navleče nove okraske skup, in pol po tem mamo orenk večerjo, pol pa gremo lupat ne
cheer.gif

HO HO HO
roza.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
To nima veze z firtlom s kod smo.

Jaz sem nečaku ubodel minimoto ATV. Jebeš teh 200€ če bo pa popenil od veselja, in vsakič

mi bo gut občutek ko ga bom videl ko drvi po hofu in gozdu.

Kam bi pa sicer dal teh 200€? Po malem tu in tam bi jih zapil/zajedel in od tega dolgoročno nebi mel nič...

Vsegaskupaj zakurjenih 330€ za darila pa me nebo ubilo.

(da negrem v to skrajnost da bom sam skasiral par daril in bo računica "tu-tu")

Sicer bom pa slikal pa da vidite nasmešek modela ko sede na mašino!

Nazadnje urejeno: