Kak zdaj vi to praznujete?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Recimo 10% manj kot za rojstni dan.

bonk.gif

Ni čudno, da je taka gužva v trgovinah, če je narod tako prismuknjen.
hysterical-1.gif

Priznam, za darila sem sprašil skoraj 450 €. Ampak zase. Božičnica.press
evil.gif

Da bi pa kar naokoli talal neke brezveznarij samo zato, ker so eni božič vzeli dobesedno ameriško, tolk pa nisem bedast.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Pomoje je bil on bolj navdušen k jest.
hysterical-1.gif

hysterical-1.gif

Ista finta:

Mislim da sem bil 3tji razred, pa mi teta ubode nek buggy od legotehnika, ful v nulo nekih stvari
za sestavlat in pumpat z pumpico in nevemkajvse...

Itak kak je teta odšla sma z fotrom že mela šraufnciger, gedore, kombinirke, brener, švasaparat,
in sem tolko skakal okoli in težil, da me je stari pokno spat zjutraj ko sn se zbudo je že blo sestavljeno,
foter pa se je zbudil enkrat po kosilu, zagnano šraufal do kakih 4 zjutraj pomoje
hysterical-1.gif

Sicer pa lani ni blo kaj drugače, ko je nečak dobil iber dobro avtocesto z 4imi progami, tuneli, loopy,
pa smo jaz, foter pa svak nažigali ono avtocesto še potem ko sta mati pa seka prišli z polnočnic,
sam vem da sem šel ven okoli 1ih komaj
redface-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Recimo 10% manj kot za rojstni dan.

bonk.gif

Ni čudno, da je taka gužva v trgovinah, če je narod tako prismuknjen.
hysterical-1.gif

Priznam, za darila sem sprašil skoraj 450 €. Ampak zase. Božičnica.press
evil.gif

Da bi pa kar naokoli talal neke brezveznarij samo zato, ker so eni božič vzeli dobesedno ameriško, tolk pa nisem bedast.

Ja nevem, sam sem tut kr nekaj potrošil, ampak sem darila kupil ze v novembru, nekaj pa prejšn tedn,
manjka mi še samo pes za punco (moram v celje ob 16), za nečaka pa 4 kolesnika nisem uspel dobit,
tako da ga bo dobil z zamudo.

Mati dobi parfumčič pa 2 bona za terme. Foter dobi klasično malo škatlo cigar in konjak (to dobi za
rojstni dan, božič, god, obletnico; vedno - ziher je mu všeč, predrago ni, uporabno je, sam si tega nebi kupil),
seka dobi šal in kapo od Gaastre, svak dobi rokavice in špegle za skijanje.

Mene pa če so dobro poslušali skozi vso leto pa se more pod smreko najt vlka čokolada, zraven pa
listič za odobrjen leasing.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
A se ti zajebavaš?

A ne, saj se Slovenci množično celo zakreditirajo za darila.
bonk.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Zakaj se zajebavam? Ker sem potrosil za 5 daril 300€?

yes.gif

15 starih jurjev povprečno za eno darilo. Tolko nekje se jest skeširam (ajde recimo 80 evrov), če sem vabljen na poroko. Ne pa za bogi božič, katerega smisel itak ni v obdarovanju.
bonk.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Bemomater tebe pa ni fajn na poroko vabit.

Ja nevem no, meni ni težko božičnice potrošit za darila, nenazadnje zakaj pa jo dobimo?
Ker je to mesec ki je med bolj izdatnimi v letu, in zakaj je nebi zapravil za najbližje, kaj pa
naj naredim z njo? Si grem cot nakupit?

Nevem, mene razveseli če nekoga razveselim pa presenetim. In mislim da en parfum in šal ni ravno
nevem kako darilo. Al pa za fotra cigare in konjak, a med letom mu spipam 5x več dnarja kot sem dal za cigare...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Zakaj ne na poroko? A bi moral dati kot navaden svat 500 € za darila?

Pa božičnica je, da jo raztrosiš za darila drugim? Svašta. Mam pa sebe preveč rad.
Ja za tistih 450 evrov sem si nabavil športne opreme (da nam bo še bolj luštno
cheer.gif
) pa nov mobič. Eto. Za božiča pa pri nam nikoli ni bila navada razmetavati z denarjem. Kar je tudi prav.

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
malcomX je štajerc in gor so zadeve malo drugačne kot drugje. Mam sorodnike gor in vem kako je tam. Kar se nam zdi pretiravanje je pri njih normalno. Rojstni dnevi, obletnice, birma, poroke... to se ne gleda na denar.

Enkrat se spomnim, ko so prišli nenapovedano na obisk iz štajerske sorodniki. So mel kr sabo lamo za pečt in pa meso. Še iz avta se niso dobr spokal je že gorel ogen.
hysterical-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ja pa pikola kam bote pa dali denar?

Jaz to nemorem vrjet, firme vam dajo xtra božičnico, vi pa je ne potrošite za najbližje?!

Pa kaj si bote kaj zraven v grob nesli al kaj? Pa to nemorem vrjet da je narod lahko tak fauš.

Mislim a bi bli hin, če bi mami nabavli recimo kako vazo, ruto in priljubljen liker, fotru pa
kako kravato in kapo?

Sej ni treba kupit 747 boinga pa maseratija, pač kupis neko solidno darilo za recimo 50-60€,
eni malo več drugi malo manj.

Nevem jaz sem z veseljem potorošil teh 330€ za mojo familijo, in sploh nevem kaj bi če nebi kupil
daril, denar bi mel na računu in kaj bi? Za teh 330€ nebom nič bolj bogat in ničbol reven, moje najblizje
bom pa razveselil, pa jim pokazal da jih mam rad.

Vi pa bodite sebični, če ste srečni.

Jaz sem fašist, samo nisem pa sebična baraba.

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:

Enkrat se spomnim, da sta mojedva kupila v Avstriji od Lego Technic en velik kamjon. K je mel prov motor na baterije in si ga lahko upravljov. In jest tist odvijem je fotr že mel mizo pospravljeno in navodila na mizi in sestavlov. Pomoje je bil on bolj navdušen k jest.
hysterical-1.gif

he he, pri meni je blo isto. S to razliko, da je blo vsako leto isto...od 1 do 15 leta, sem dobival velike tovornjake, buldožerje, traktorje,......... po 15. letu pa se je umiril, ko je videl da se nisem vpisal na srednjo gradbeno šolo.

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Z pa se gre ven
cheer.gif
(ne k polnočnicam ampak k šanku,
to grem jaz sam, da nebo pomote oz. s kolegi)

confused-1.gif

hoj malkom, daj pridi pogledat na Urban. bomo skupaj pri šanku bili, ko bodo polnočke!

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Pri nas doma smo kao cerkveni in se obdarujemo samo za Miklavža. Ostali strici pri nas ne hodijo. Božiček je bol za tiste k so amerikanizirani Dedek pa za komuniste.
bonk.gif

Za novoletne in božične praznike se pri nas ne obdarujemo verjetno tudi zato ker z bratom te dni praznujeva rojtne dneve.
cheer.gif