Kak namestit Vista SP1?

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Iz microsoftove strani sem si dol potegnil vista SP1, nastavil jezik na angleščino, celo odstranil sem slovenski pack, sp1 pa trmari, da moj jezik (ki je nastavljen na angleščino)ni podprt. Je pa vista v originalu angleška, jaz pa sem preko updejtov inštaliral slovenski paket, tako,da ne vem, kaj ga muči.

untitled.png

Nazadnje urejeno:

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Pravkar sem si, pa mi gre skoraj dokonca in nato javi error:

untitled.png

Kaj meni ne more ničesar delati v prvo?
frown-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik matejdro pravi:
Kaj meni ne more ničesar delati v prvo?
frown-1.gif
Ne tebi, ampak microsoft-u
evil.gif

Na oni ponujeni link si kliknil ?

(pa sorry, da nisem kaj pomagal)

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.876
756
113
www.jernej.org
Mogoče je to krivda, če si prej neuspešno poskusil naložiti SP1:
Windows Update can also detect a Failed Service Pack install from a known servicing issue. Microsoft has developed a tool that will resolve this issue. This tool will be offered by using Windows Update.

After your computer has restarted:
1. Click Start, and then click All Programs.
2. Click Windows Update.
3. In Windows Update, click Check for updates in the upper-left corner.
4. You may be offered Service Pack 1 again. Or, you may be offered a tool to resolve your installation issue.
5. If you run the installation tool, return to Window Update after you run the tool, and then click Check for Updates again.

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Če mi pa updejta sploh ni pokazalo in sem mogel dol povleči offline inštalacijo.

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Malo sem sedaj prebiral po googlu in sem ugotovil, da se SP1 ne more inštalirati, ker sem določene komponente odstranil z vLite. Se da te komponente kako nazaj inštalirati, brez, da bi mogel na novo formatirati in namestiti windows?(pod vključi/izključi komponente programa windows sem že poskusil, pa jih ni noter)

Obstaja morda tudi način, da bi ponovno inštaliral windowse in pri tem ohranil vse datoteke in programe(za datoteke že poskrbim z windows easy transfer, kaj pa programi?)

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Obstaja morda samo update ali pa kakšen fix, ki bi popravil file transfer, če že spja ne morem inštalirati?

PS.: Sedaj mi ga je ponudilo na windows update, ampak spet enak error.

Nazadnje urejeno:

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
tele stvari ne pomagajo, ker ta error pomeni, da ne najde določenih komponent, ki sem jih odstranil z vlite.