Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
200+
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Sam to treba štemat, konkretno. Ziher ma MontBlanc predor spodaj glede na črnce, ki jih je dala čez.
Citat:
Kako prenosi Huffington Post, Falconova alatka dugačka je čak 23, dok se u erekciji ta dužina penje do impresivna 34 centimetra, što je i više nego dovoljno za titulu "najveæi penis na svijetu".
"Zataknuo sam ga s lijeve strane, ali u tom trenutku bio je u erekciji. Jedan od članova kontrole zamolio me da ispraznim džepove, a nakon toga me i pretražio. Prošao sam kroz detektor za metal bez ikakvih problema, a oni su me i dalje čudno gledali. Jedan od čuvara zatim je posuo moj penis nekim prahom koji detektira eksplozive. Bilo je prilično zabavno", rekao je Falcon.
Citat:
200+
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kok to žre na uro
Več kot ti.
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Citat:
200+
V stand-by? Po moje to gre gladko na 400, saj že moj mlinček ob nepravilni uporabi (neočiščen trup in prop) lahko doseže 100l/h, v povprečju pa od 30 - 50 l/h (odvisno od vetra in valov)...
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Citat:
200+
V stand-by? Po moje to gre gladko na 400, saj že moj mlinček ob nepravilni uporabi (neočiščen trup in prop) lahko doseže 100l/h, v povprečju pa od 30 - 50 l/h (odvisno od vetra in valov)...
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Monterey 262, Volvo-Penta 5.7 Gi, V8 in 280KM