kaj vidiš

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Zvabiš? Tole se sama spotakne notri. V zraku jimisteriozno zginejo gačice in čevlji.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kok to žre na uro

Več kot ti.
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik 474

Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
200+

V stand-by? Po moje to gre gladko na 400, saj že moj mlinček ob nepravilni uporabi (neočiščen trup in prop) lahko doseže 100l/h, v povprečju pa od 30 - 50 l/h (odvisno od vetra in valov)...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Sam to treba štemat, konkretno. Ziher ma MontBlanc predor spodaj glede na črnce, ki jih je dala čez.

Evo kandidata

Citat:
Kako prenosi Huffington Post, Falconova alatka dugačka je čak 23, dok se u erekciji ta dužina penje do impresivna 34 centimetra, što je i više nego dovoljno za titulu "najveæi penis na svijetu".

"Zataknuo sam ga s lijeve strane, ali u tom trenutku bio je u erekciji. Jedan od članova kontrole zamolio me da ispraznim džepove, a nakon toga me i pretražio. Prošao sam kroz detektor za metal bez ikakvih problema, a oni su me i dalje čudno gledali. Jedan od čuvara zatim je posuo moj penis nekim prahom koji detektira eksplozive. Bilo je prilično zabavno", rekao je Falcon.
hysterical-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
200+

V stand-by? Po moje to gre gladko na 400, saj že moj mlinček ob nepravilni uporabi (neočiščen trup in prop) lahko doseže 100l/h, v povprečju pa od 30 - 50 l/h (odvisno od vetra in valov)...

720 - 300-350 na ekonomični. Če nagoniš 400-500.

I

Izbrisan uporabnik 474

Kljub temu, da je (teoretična) hitrost tudi 40 kts, je moja potovalna okrog 22kts. 10 dnevno bivanje brez obiska marine tukaj na Jadranu ni noben problem...

Kar se Jadrana tiče je (vsaj zame) vse nad 40" overkill, nimaš več občutka, da si na morju. Moj uče je trenutno pri Greenline...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kako maš rešen privez
je celo leto v vodi
praviš en teden gre brez obiska marine...a nima mal premal vode s sabo
kok nanese še tko stroškov.

jaz bi imel malce večjo zadevo..na eni strani..po drugi pa manjšo, ki se jo naloži na prikolico spotoma..definitivno pa spanje..večja 3 kabine,manjša pa lahko na riti pod cerado

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a čamac?

tri leta nazaj..al dve..sem ga skor. pol je prišel otrok, pa sem dal na stran..z malim ne moreš na vodo..jaz bi umrl..prvi dan..kap..100%

ko nabavim, te povabim.

ti si moj najboljš prjatu...sam vem, da ne prideš...edin mene ni sram pridt k teb, k ti vse častiš..
vidiš..ti slovenac, ja zemo, pa ti častiš, jaz gorenc...kaj dela asimilacija na VII stopnji...

edit
a mam pojma
maš eno kolo..to je levo desno..volan..kot v avtu
maš gas..k v avionu
in pol počas...ne vem kako parkiraš znotraj črt, etonov..na odprtem bi znal
ne vem pa kako vozišpo odprtem, da te n prevrne itd.

izpit bom kupil, nisem jaz jankoviæ, pol greva pa skup apr krogov..če se kaj zatakne rabim desca zraven. nikol ne veš od kje bo treba do kam plavat

Nazadnje urejeno: