Lepa priložnost, da se pomeniva in zmeniva tukaj, če že na štiri oči ne gre. Nočem se grdo gledat, nočem se kregat, nočem da si razbijamo vrata in ni nam treba bomb.
Citat:
Uporabnik Aki1 pravi:
Verjetno nisem edini, ki se mu to dogaja pa vseeno.
Pred blokom imamo 4 parkinge, se pravi je logično, da tudi za 4 avtomobile. Sosed je kupil še en avto in zdaj tlači dva avta na en parking, posledično parkira tako blizu mojega, da včasih komaj odprem vrata in pridem v avto.
Sem mu že prijazno rekel, da naj parkira pač na drugi strani, da lahko lepo pridem do avta pa ne pomaga. Kaj storiti?
Pred blokom imamo 9 parkingov. Blok ima dva vhoda in dokler se niste preselili vi, smo parkirali kjer je pač bil prostor. Potem pa ste narisali (na lastno pobudo, brez vprašanja) PREŠIROKE parkirne prostore do polovice bloka in tako naredili razdor med obema vhodoma. Ok, noben se ni prtožu in tako imamo sedaj med vhodoma 4 parkirne prostore po dva za vsak vhod. Prostora pa je za 5 avtomobilov. Zato sem se 14 dni trudu pokazat vsem, da se da normalno parkirat 5 avtomobilov, včasih PRIZNAM sem parkiral tudi preblizu. Amapk samo zato, da bi se videlo, da se ob pravilnem parkiranju vseh da brez težav parkirat 5 avtomobilov in to tako, da ne bi imel nihče težav odpirat vrat.
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Pojebaj mu hčerko
Je stara komaj leto in 9 mesecev.
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ne da ga ti zaparkiraš.....zmente se 3je pa mu sam en parking pustte ampak tko da se ne bo z dvema not guziu......
Ena alternativa je še sestanek v bloku
Sestanek je definitivno potreben.
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Obrni se na upravnika.
Upravnika bo prvo zanimalo, kdo je narisal sploh te parkirne prostore in kdo je obesil znake na fasado bloka.
Citat:
Uporabnik Aki1 pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Sosedu je samo fauš ker ima 2 avta on pa samo enega
Ne vem zakaj bi mu bil fauš, ker ta njegova dva avta vse skupaj nista vredna 2.000€.
Pa imamo še en avto, pa ga parkiramo na drugi strani bloka, ker je fer do ostalih. Ostale nepotrebne komentarje pa piši kam drugam.
Bi rad "nepazljivo" odpiral vrata, vendar si bom s tem samo nakopal še dodatne probleme po nepotrebnem.
Citat:
Uporabnik zajfa pravi:
Ajd slikaj, da vidmo tole tlačenje avtov.
Lahko tud jest slikam enkrat, če bo še zmeraj nejasno.
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Ne sej ne, hec. Če si mu že lepo rekel pa ne pomaga, mu lahko še enkrat lepo rečeš, oz. mu vsi lepo rečete, če pa ne pomaga pa pusti zadevo. Slej ko prej bo enmu prekipelo, do takrat pa pusti, ker s takimi se ubadat je apn.
Hotu sem se lepo pomenit, pa me je takoj napadu da preblizu parkiram in sva si brezveze skakala v besedo, kar nikamor ne pelje in nikomur ne koristi.
Citat:
Uporabnik PiLLLe pravi:
Jst bi mu lepo razlozu situacijo. $ stanovanja 4 parkirisca, se pravi 4 avte se lahko parkira na te parkinge. V kolikor to nebo jebu, bojo pa pac avti gorel. Tebe takrt nebo doma, sosedov pa tut. Tko da bosta gorela samo njegova. In tako bo vse dokler nebo parkiral 1 avto na 1 parkplc.
6 stanovanj je in 5 parkirišč. Zgornja dva imata garažo, vendar ne več dolgo. Oni imajo dva avtomobila, parkirana pred blokom ne enega na drugi strani, kot je bilo nekje omenjeno, je samo na drugi srtani vhoda, vse pa je na isti strani bloka. Vsega skupaj je trenutno 6 avtomobilov.
Ampak sej ni panike žena se bo z novim avtomobilom umaknila na DRUGO stran bloka (noseča v 8 mesecu skupaj s skoraj 2 leti starim otrokom, da bo med štirimi avtomobili na prvi strani bloka po en meter razmika.
Pa brez zamere.