Nekateri bi tako reševal.Citat:
..............atentata na lastnika.........
Citat:
Uporabnik sumica pravi:
Lej, tudi jaz sem že (nenamerno) butnil v druga vrata in počutil sem se slabo, pa se ni poznalo nič. Iz tega razloga ima moj otrok zaklenjena vrata in jih sam ne more odpret, ker nima občutka in bi na parkirišču odprl vrata na stežaj še preden jaz pridem okoli in seveda lahko butnil v soseda.
Jaz se zavedam, da to početje uničuje moja in sosedova vrata in naredim kar lahko, da se temu ognem. Verjemi, če moreš, da sem že lezel v avto na drugi strani, ker je nekdo parkiral preblizu mene. Vsekakor pa nisem butal z vrati in se stiskal notri, če je bilo preozko. Torej sem zaveden človek in ne želim škodovati drugim, kot ne želim, da kdo drug škoduje meni. Zato mi gredo na k. jebivetri, ki o tem ne razmišljajo, saj so avti ja brez duša in nič vredni in bodo zbijali z vrati kot jim paše, drgnili, tolkli, praskali, ni pomembno, saj so vse kante.
In enak princip obnašanja imajo povsod drugje na drugih področjih. Pa kaj, če projekt ne uspe, saj so še drugi. Pa kaj, če sem zakuril pol bajte, ker sem zaspal s čikom, saj je bila stara in se bo že obnovilo. Pa kaj, če je mulec padel in si razbil glavo, ker sem bil prelen mu nataknit čelado, se bo že zacelilo, pa kaj, če otroci ne bodo imeli dejavnosti v šoli, ker nisem podpisal, da plačam 20 eur, saj je ne rabijo, jaz pa rabim za čike. Itd, itd. itd.
Pa, če še kdo v tej temi reče, da se gre o vratih avta, je tudi tumpast
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik sumica pravi:
Lej, tudi jaz sem že (nenamerno) butnil v druga vrata in počutil sem se slabo, pa se ni poznalo nič. Iz tega razloga ima moj otrok zaklenjena vrata in jih sam ne more odpret, ker nima občutka in bi na parkirišču odprl vrata na stežaj še preden jaz pridem okoli in seveda lahko butnil v soseda.
Jaz se zavedam, da to početje uničuje moja in sosedova vrata in naredim kar lahko, da se temu ognem. Verjemi, če moreš, da sem že lezel v avto na drugi strani, ker je nekdo parkiral preblizu mene. Vsekakor pa nisem butal z vrati in se stiskal notri, če je bilo preozko. Torej sem zaveden človek in ne želim škodovati drugim, kot ne želim, da kdo drug škoduje meni. Zato mi gredo na k. jebivetri, ki o tem ne razmišljajo, saj so avti ja brez duša in nič vredni in bodo zbijali z vrati kot jim paše, drgnili, tolkli, praskali, ni pomembno, saj so vse kante.
In enak princip obnašanja imajo povsod drugje na drugih področjih. Pa kaj, če projekt ne uspe, saj so še drugi. Pa kaj, če sem zakuril pol bajte, ker sem zaspal s čikom, saj je bila stara in se bo že obnovilo. Pa kaj, če je mulec padel in si razbil glavo, ker sem bil prelen mu nataknit čelado, se bo že zacelilo, pa kaj, če otroci ne bodo imeli dejavnosti v šoli, ker nisem podpisal, da plačam 20 eur, saj je ne rabijo, jaz pa rabim za čike. Itd, itd. itd.
Pa, če še kdo v tej temi reče, da se gre o vratih avta, je tudi tumpast
parkiraj tako da še lahko kdo drug, če slučajno pride .
Ja. Če ti tako praviš. Očitno sem pametnejši da sem zadeve rešil. Ko predlagam enako, pa žališ, da sem "pameten, pa đek ". Hebe se meni za vaša vrata in probleme , ki jih imate stanovalci blokov. Sam si napisal, da je zmeraj eden ali več jebiverov v bloku. Vem. Ampak nobeden med te jebivetre ne šteje sebe. Pa bi se moral. Če bi prebral moje izjave, bi prebral tudi, da sem napisal, da ne zagovarjam te ženske, ker se tako ne dela. Da pa iz čisto ljubega izzivanja tolče po drugih vratih, pa ne verjamem.Citat:
Uporabnik sumica pravi:
Zanimivo, da predlagaš popolnoma neuporabno rešitev in še misliš, da si hudo pameten zraven.
Tvoj predlog je, naj se dogovorijo kdo kam parkira. V večini blokov ni dovolj prostih parkirnih prostorov, da bi se kaj takega sploh lahko dogovoril. Drugič je polovica stanovalcev pametnih kot ti in bodo rekli, da se oni že ne bodo nič dogovarjali, ker so pač taki, da jim je nagajanje bistvo dneva. Tretjič tvoja ideja celo ob idelanih pogojih (ravno prav parkplacov in vsi so za) pade v vodo takoj ko imaš več kot le eno butalko z vrati (kakšna super besedna zveza) in ti zmanjka idej kam bi jo selil, da ne bi delala škode.
Torej skupno vzeto si predlagal nekaj popolnoma neuporabnega. In vse to bi ti počel (dogovarjanje, seljenje avtov, sestanki,...) samo zato, ker je ena ali par ljudi v bloku JEBIVETROV, ki se jim kao ne da dopovedat, da se z vrati tuje avte NE BUTA??? Si resen? Vse to ti je lažje kot na en ali drugi način ženski zabiti v glavo, da ni sama na svetu in naj drugo imetje pusti pri miru?
Važno, da si Ti rešil vaš problem in ste se zmenil in si džek. In sedaj se cel svet da rešiti tako kot ste se zmenili vi. Jah, ne da se a ne? Zato se problem ne rešuje z obračanjem sveta okoli problematične osebe, da ne bo delala škode, pač pa se točno tej osebi vbije v glavo nekaj discipline in je mir.
s tem stavkom, si pojasnil, da so/ste vsi isti. Seljenje avtov??? fackkk... kam?? 2-5 naprej..nazaj Je problem? Sestanki?? ja.... pri jebivetrih imaš lahko konferenco, pa ne bo nič.... Kr butajte dalje..... tud kleparji in ličarji morjo živet.Citat:
In vse to bi ti počel (dogovarjanje, seljenje avtov, sestanki,...) samo zato, ker je ena ali par ljudi v bloku JEBIVETROV,
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Kot je nekdo prej omenil kokoši. Kokoši so in glede na prostor bodo šle tam, kjer je prostor, Tud po sosedovem vrtu (ali vratih) Če pa ta prostor omejiš oz. določiš (ogradiš-na zgornjem primeru označiš ali določiš) se pa možnost prehajanja v tuje zmanjša ali preneha.
Citat:
Uporabnik sumica pravi:
Ni poanta v plehu ampak v uničevanju njegove lastnine. Nihče nima pravice uničevati tvojo lastnino ali se odločiti, da meni pa nekaj ni tako pomembno in mi lahko zadevo malo opraska. Pridem mimo tvoje bajte in malo popraskam fasado? Boš tudi štel v "obrabo"? Ti pridem malo podrgnit ograjo ali ženo mogoče? Pač obraba, jebat ga.
Veliko bolje bi živeli, če bi se vsi zavedali drugih ljudi in njihovih stvari in jih ne bi ignorantsko uničevali, kot pa, da bi morali vsi požirati take neumnosti in se delati lepe, ter šteti škodo v "obrabo".