Kaj storiti s sosedom?

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
Verjetno nisem edini, ki se mu to dogaja pa vseeno.

Pred blokom imamo 4 parkinge, se pravi je logično, da tudi za 4 avtomobile. Sosed je kupil še en avto in zdaj tlači dva avta na en parking, posledično parkira tako blizu mojega, da včasih komaj odprem vrata in pridem v avto.
Sem mu že prijazno rekel, da naj parkira pač na drugi strani, da lahko lepo pridem do avta pa ne pomaga. Kaj storiti?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.425
5.661
113
Mah.......mi mamo modela ki nam je zagradil parkinge za blokom...baje da mu avti sred LJ smrdijo...pa zbujamo ga ponoč
bonk.gif

Težko kj....ker potem se spustiš na nivo debila kot je sosed
smile-1.gif
Edin če se zmente 3je pa pustite tko avtomobile da mu bo samo en parking zmer ostal...pač treba se časovno uskladit pa mal sosedove prihode naštudirat!

Btw...sosed ne mora sam sebe zaparkirat?

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
Nikoli ni prišlo do situacije, da bi ga lahko jaz zaparkiral. Ker ponavadi jaz pridem domov ob 14.00 on pa tam okrog 15.00. Ne vem kaj naj storim, ker na njegov nivo se ne mislim spuščat.

Kamele0N

23. jul 2008
42.425
5.661
113
Ne da ga ti zaparkiraš.....zmente se 3je pa mu sam en parking pustte ampak tko da se ne bo z dvema not guziu......

Ena alternativa je še sestanek v bloku

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
po kranjsko se zmenis za sankom ob pivu, tele bombe so metode cefurjev, romunov, ciganov in ostalih nepovabljenih prislekov, ki se mnozijo kot kuga po sloveniji.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ne saj razumem foro, ampak mi ni vsec, da se je zadeva ze tako razsirila. se malo pa bodo po sencurju ali radovljici bombe metali in se borili s strojani.
10.gif
zaciteni so pa bolj kot p*edri

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Pa sej so jim zdaj preostale bombe pobrali možje postave
tongue-1.gif

Men je pa žal da nisem enega armbrusta kupil, po jurja so bili
frown-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Aki1 pravi:
Verjetno nisem edini, ki se mu to dogaja pa vseeno.

Pred blokom imamo 4 parkinge, se pravi je logično, da tudi za 4 avtomobile. Sosed je kupil še en avto in zdaj tlači dva avta na en parking, posledično parkira tako blizu mojega, da včasih komaj odprem vrata in pridem v avto.
Sem mu že prijazno rekel, da naj parkira pač na drugi strani, da lahko lepo pridem do avta pa ne pomaga. Kaj storiti?
Začni zelo nepazljivo odpirat vrata
evil.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
jap. al pa z eno železno palco udar po vratih, da bo zgledalo, kot da si z vrati butnil...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Sem mislil, da bo že kdo drug povedal...

Sosedu je samo fauš ker ima 2 avta on pa samo enega
hysterical-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.425
5.661
113
@jtfc žal taki neuravnovešeni sosedje niso hec............je težko z njimi živet!

Derejo se da jim avti smrdijo v spalnico (sred mesta
bonk.gif

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:

hysterical-1.gif

Ne vem zakaj bi mu bil fauš, ker ta njegova dva avta vse skupaj nista vredna 2.000€.
Pa imamo še en avto, pa ga parkiramo na drugi strani bloka, ker je fer do ostalih. Ostale nepotrebne komentarje pa piši kam drugam.

Bi rad "nepazljivo" odpiral vrata, vendar si bom s tem samo nakopal še dodatne probleme po nepotrebnem.

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Citat:
Uporabnik Aki1 pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:

hysterical-1.gif

Ne vem zakaj bi mu bil fauš, ker ta njegova dva avta vse skupaj nista vredna 2.000€.

Evo, spet hvala ... hoče povedat, da je njegov avto več vreden, kot vsi ostali pred blokom ...

Resno: zadnjič sem bral, da ima nekdo na zasebnem parkirnem mestu parkiran razbit avtomobil. Lastnik parkirnega mesta ne more nič, niti policija se noče vmešavat, ne mestno redarstvo. Pa gre za zasebno parkirno mesto.
Če gre pri tebi za javna parkirna mesta (ker ne poznam sistema zakupa zasebnih parkirnih mest pri vas), je vse še težje ... ampak menda gre takole: če so 4 stanovanja v bloku, vsakemu pripada po eno parkirno mesto. Sklepam, da imaš ti tam 1 vozilo, sosed pa dve (in eno stanovanje).
Pogovor s sosedom bi morda najbolj pomagal, ampak glede na tupost soseda (bi mu že moralo kapnit, menda) to verjetno ne bo šlo ... EDIT: sem videl, da si že poizkušal ...
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
In? Potrebuješ nasvet, kako parkirat, ker maš prevelik vozni park? Ker dvomim, da ti bo slika kaj povedala, vsak razumen človek ve, kaj pomeni parkirat avto ob avto ... brez slike.

AKI; sorry za offtopic, ampak MORAM napisat: lambo doorsov ti še noben ni predlagal?
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno: