Kaj so trenutne alternative iPadu 2?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Ja saj to je nekak jasno da taki polizdelek ni za drugo kot mail ceknit ko gres srat. Pocakajmo da google vec nexusov na trg vrze, to bo revolucija, sploh glede na ceno. Poceni jajce bodo v riti, ker dobis nexsusa skoraj za isti denar, jabolcek pa bo moral malo prevetrit svojo cenovno politiko

In kolk misliš da bo osnovni nexus 10? Če bo manj ko 350€ bo že poceni.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Ja saj to je nekak jasno da taki polizdelek ni za drugo kot mail ceknit ko gres srat. Pocakajmo da google vec nexusov na trg vrze, to bo revolucija, sploh glede na ceno. Poceni jajce bodo v riti, ker dobis nexsusa skoraj za isti denar, jabolcek pa bo moral malo prevetrit svojo cenovno politiko

iz tvojih postov je za razbrat da si z ipadom ne moreš druga ko riti obrisat, vsak android pa ti lahko tud otroka naredi.

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Moj Acer W500 z Windows 7 je konkurenčen ipadu. Zakaj? Zato ker lahko nanj priklopim USB DVB-T ključek in lahko gledam digitalno TV, kar je precej uporabna reč na dopustu. Letos sem tako med dopustovanjem na Hrvaškem spremljal Euro 2012.
Pa zato, ker si nanj lahko prenesem cele mape z datotekami in podmapami, ki se v vsebini med seboj sklicujejo. Npr. imam word dokument, ki ima v besedilu par linkov na druge word, excel, ppt ali pdf datoteke, ki so v podmapah.
itd...

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Sem iskal dobro tablico, nekaj, kar bo boljše od Ipada
smile-1.gif
, kupil A510 in sem zelo zadovoljen!

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Citat:
Uporabnik brgo pravi:Res, to ni več odličen marketing ampak pranje možganov. Religija.

Tipičen odgovor haterja. Ko ni argumentov se pa zatečemo k žaljenju inteligence.

Lej kakor za koga. Priklaplanje naprave preko usb za mene ni prednost. Moj iPad je samostojna naprava, ki jo prikopim samo za napajanje. Za precej zgoraj naštetih stvari je na konkurenci teško najti alternativo. Ne trdim pa da za vse.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:

iz tvojih postov je za razbrat da si z ipadom ne moreš druga ko riti obrisat, vsak android pa ti lahko tud otroka naredi.

površno bereš. repliciral sem na (tvoj?) post, ko se ugotavlja da so androidi za male pare zanic.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Še vedno ne dojameš, da je povezovanje in kopiranje prek wifi 'iz druge sobe' in ostalo osnovna funkcionalnost in ne nekaj, kar ti mora omogočit bloatware v obliki itunes. Usb je samo dodatna prednost.

Nisem noben hater, samo religioznim ljudem je težko razložit, da preproste osnovne stvari pač niso prednost, če jih omogočajo vsi.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Za tebe je bloatware, za mene pa klučna aplikacija, v kateri imam kompletno glasbeno zbirko. In sem ga uporabljal že preden sem nabavil prvega iPoda leta nazaj.