Pri simobilu pričakujem pokritost signala v mestih v tolikšni meri, da ne bom nonstop slišal "Oprostite, zveza je bila prekinjena". Pri m@ se to ne dogaja nikoli, pri simobilu pa vsaj enkrat dnevno .
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
TV na mobilniku bi bila bomba.. Samo vprasanje spet koliko bi bilo to cenovno (ne)ugodno..
TV na mobilnikih so že sprejeli protokol (Nokiin). Samo vprašanje časa dokler bodo telefoni ponujal TV na mobilnikih. Sam po mojem bo Tv in ostale stvari bile realizirane v 4. generaciji (UMTS 2) (več kot 100Mb/s prenos) (pri nas bo nekje možna generacija med 2010 in 2015).
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Saj niti ne rabimo takega TV-ja, rabil bi samo kakšen streaming, za kar pa je dovolj tudi HSDPA. Prav televizijskih programov mi pa res ni potrebno gledati na mobilniku.
simobil je eden od največjih oglaševalcev,... o strani pa lahko razmislimoCitat:
1. Boljše obveščanje o storitvah in bolj pregledna domača stran (trenutna je prava polomija...)
najbrž si spregledal da simobil ni karitas; za določeno ugodnost je pač treba nekaj narediti; vsak od operaterjev zavzame svoj koncept in ni potrebe po kopiranju mobitela. strinjam se da bi se dalo še kaj izboljšati a težko verjamem da tvoji problemi niso odraz tvoje nevednostiCitat:
3. Prenehanje nategovanja ljudi z aneksi za 24 mesecev (npr. podpišeš danes in imaš 4 mesece brezplačnih vikend pogovorov, preostalih 18 pa samo veselo plačuješ naročnino in ne moreš koristiti nobenih novih ugodnosti). Uporabnike se zadrži s kvalitetnimi storitvami, ne pa s pogodbami. Npr. sam sem uporabnik šele 3 mesece in po vseh porodnih težavah na začetku (podvojeni računi, nedelujoče gostovanje v Maleziji...) niti pod razno ne podpišem kakšne pogodbe za 24 mesecev. Ko bo skleda polna, bom rekel nasvidenje in s številko odšel h konkurenci. Zaradi mene kopirajte Mobitel... v tem trenutku bi se lahko še marsikaj naučili.
poglej novo ponudboCitat:
6. Cenejši prenos podatkov (in ne zopet nategovanje z nekimi "paketi"). 0,1SIT / kB + paketi za tiste, ki porabijo več.
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
strinjam se da bi se dalo še kaj izboljšati a težko verjamem da tvoji problemi niso odraz tvoje nevednosti
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Sem na Simobilu, kot drugo pa se mi streaming brez UMTS/HSDPA prenosa podatkov ne zdi nekaj hudega...