Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
zaenkrat vidim da imate ali nemogoče zahteve (fletrate v tujini) ali pa zadeve ki so v planu,...
S tem postom sem bolj imel v mislih kaj novega bi si želeli,... npr. tv na mobilniku ali pa kaj drugega,...
Dajte domišljiji prosto pot.
l.p. b
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Mobilnik z besno baterijo, ki bi zdržala 15 dni ob zahtevni uporabi, multimedija, hude kamere, optični zoom in dobri videoposnetki, predvajalnik glasbe, prilagodljivost smartphone-a, kateremu bi lahko sam naložil OS po svoji izbiri (Symbian, Windows, Linux, OSX...), normalna java na mobitelih, poleg tega pa na klik sprožljiv odpirač za pivo integriran v telefonu.
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
stari naročniki dobite nižje cene telefonov ob vezavi (če ne porabiš ravno 4€ na mesec), občasno dobite brezplačne sms-je ali mms-je, ob vezavi dobite marsikatero akcijo (ne pa vsega kar dobijo novi saj ste že dobili akcijo ob aktivaciji).
spomnite se npr. brezplačnih vikendov,..
kaj dobiš ob rednem plačevanju elektrike, vode,... (poleg poračuna), kaj dobiš pri telemachu, Amisu,...
Povej mi konkretno, do kakšne ugodnosti sem upravičen kot dve leti star naročnik T2? ne imet dvojnih meril.
l.p. b
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
TV na mobilniku bi bila bomba.. Samo vprasanje spet koliko bi bilo to cenovno (ne)ugodno..