kaj pričakujete od operaterjev?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Saj imas tudi v avtu samo 9" zaslon, pa vsi gledajo ta TV, ko blesavi..
smile-1.gif

Na kaksni N95 velikost zaslona niti ni tak problem, imho.. Na kaksni 5300 bi pa znal bit
smile-1.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
zaenkrat vidim da imate ali nemogoče zahteve (fletrate v tujini) ali pa zadeve ki so v planu,...

S tem postom sem bolj imel v mislih kaj novega bi si želeli,... npr. tv na mobilniku ali pa kaj drugega,...
Dajte domišljiji prosto pot.

l.p. b

Saj je lepo, da to sprašuješ ampak... dokler nimate kar sem napisal me vse ostalo sploh ne zanima.
Še en veliki manjko S!... mobilno plačevanje

TV na mobilcu... kaj mi bo? Tudi načeloma sem proti, saj za "zakotne kraje" in kratkočasenje bolj podpiram knjige, katere moderna tehnilogija izpodrinja.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ni point v tem da bi tv bila tista storitev, ki si jo želite,...

zanima me kaj v prihodnosti bi bilo zanimivo za folk.

l.p. b

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Mobilnik z besno baterijo, ki bi zdržala 15 dni ob zahtevni uporabi, multimedija, hude kamere, optični zoom in dobri videoposnetki, predvajalnik glasbe, prilagodljivost smartphone-a, kateremu bi lahko sam naložil OS po svoji izbiri (Symbian, Windows, Linux, OSX...), normalna java na mobitelih, poleg tega pa na klik sprožljiv odpirač za pivo integriran v telefonu.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Mobilnik z besno baterijo, ki bi zdržala 15 dni ob zahtevni uporabi, multimedija, hude kamere, optični zoom in dobri videoposnetki, predvajalnik glasbe, prilagodljivost smartphone-a, kateremu bi lahko sam naložil OS po svoji izbiri (Symbian, Windows, Linux, OSX...), normalna java na mobitelih, poleg tega pa na klik sprožljiv odpirač za pivo integriran v telefonu.

hysterical-1.gif

A si ti alter od "markolinota" ali "SawyerX"-a na suxu?

paŠEluftaNEsmeMET.press
grin1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Malo sem prehitro prebral in sem pisal, šele sedaj pa ugotovil, da sem falil ... No ja, naj se post zbriše ali kakorkoli. Od operaterja pa pričakujem zanesljivost, sodobnost, cenovno dostopnost in podobno. Želim si pa kasneje vedno hiter sprejem novih tehnologij.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Naj se recimo nek prenos podatkov 10 MB vključi v to ceno naročnine, ki je že pri Orto Smart, ostalo pa potem naprej po tarifi ki je že zdaj prisotna... Za 10 MB se torej ne plača nič, naprej pa...

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.334
303
83
39
Ljubljana
Kaj pričakujem od Simobila? Nobene storitve, ampak le da bi kdaj poskrbel tud za stare naročnike, ne samo za nove.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
stari naročniki dobite nižje cene telefonov ob vezavi (če ne porabiš ravno 4€ na mesec), občasno dobite brezplačne sms-je ali mms-je, ob vezavi dobite marsikatero akcijo (ne pa vsega kar dobijo novi saj ste že dobili akcijo ob aktivaciji).

spomnite se npr. brezplačnih vikendov,..

kaj dobiš ob rednem plačevanju elektrike, vode,... (poleg poračuna), kaj dobiš pri telemachu, Amisu,...

Povej mi konkretno, do kakšne ugodnosti sem upravičen kot dve leti star naročnik T2? ne imet dvojnih meril.

l.p. b

Nazadnje urejeno:

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Od mobilnih operaterjev pričakujem, da bi vsaj svoje zdajšne storitve "omrežili" po celi sloveniji, ker mi UMTS telefon še vedno ne koristi, če pri nas ni signala zanj (tud lovi bl za en [censored])... če že tako na veliko oglašujejo, naj vsaj mal bolj razširijo in stabilizirajo omrežje.

Od simobila pa pričakujem, da bi mal izboljšala pokritost. Jst bi imel 95% poleg mobitelove še eno simobilovo številko, če bi bilo omrežje...

Drugih fancy zadev pa ne potrebujem... po TV-ju itak ni nič pametnga za vidt (že na velikih zaslonih). Glede prenosa podatkov se ne sekiram, ker karte za kino lahko tud preko počasne linije rezerviram. Čeprav če bi bile cene prenosa podatkov mal cenejše bi bilo to uporabno za internet na PC-ju (ob vse bolj pogostih izpadih Siola)..

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
stari naročniki dobite nižje cene telefonov ob vezavi (če ne porabiš ravno 4€ na mesec), občasno dobite brezplačne sms-je ali mms-je, ob vezavi dobite marsikatero akcijo (ne pa vsega kar dobijo novi saj ste že dobili akcijo ob aktivaciji).
spomnite se npr. brezplačnih vikendov,..

kaj dobiš ob rednem plačevanju elektrike, vode,... (poleg poračuna), kaj dobiš pri telemachu, Amisu,...

Povej mi konkretno, do kakšne ugodnosti sem upravičen kot dve leti star naročnik T2? ne imet dvojnih meril.

l.p. b

Ne gre se za to do česa si upravičen... gre se za uprašanje, zakaj še vedno ostati pri svojem operaterju. Na srečo mobilna telefonija ni tako pogojena z infrastrukturo kot naprimer internet in se morajo operaterji posledično bolj boriti za naročnike.

Kot uporabnik Siola zadnja 3 leta, sem dobil (mislim da) 8% popusta pri naročnini... sicer ni veliko, pa tud siol ni idealen, ampak je pa neka lepa gesta
wink-1.gif

forgot

v penziji
23. jul 2007
293
0
16
Razen tega, da pogrešam paket prenosa, vsaj 10MB, v ceni naročnine, mi najbolj manjka opcija (četudi plačljiva) kot je svoj čas bil "041xxxxxx@linux.mobitel.si". Iz same programske kode poslati SMS. To bi, pa čeprav za doplačilo, bil izreden razlog za izbiro paketa. Veliko aplikacij zahteva takojšen poseg in preden mine čas, ko telefon čekira mail, bi sporočilo že prispelo. Pa tudi - vsi nimajo telefona, ki sprejema maile, na email naslove se lovi spam, ...

LP

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Dragi nas "borovnicevec" :), od ta zelenih si zelim:

-da nam ne bi bilo zaracunano tisto, cesar nismo porabili-dobili (dohodna MMS sporocila pri Mmobilu),

-da na paketu VMCC ne boste zaracunavali vstopov na portal Live!,

-da razmislite pri paketu VMCC (volumen 500MB), da pri ta rdecih za isti volumen placas polovico manj,

-da bi tudi na SV Slovenije uporabljali HSDPA

-da bi bil ze skrajni cas, da odpravite "nedosegljivost" GSM uporabnikov, ceprav stojio pod BTS in imajo vkljucen GSM terminal,

-da bi...eh ne bom vec-

Bodi pozdravljen

P.s.: mobisux je crkno, zato sem tukaj.
:))

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
TV na mobilniku bi bila bomba.. Samo vprasanje spet koliko bi bilo to cenovno (ne)ugodno..

TV na mobilnikih so že sprejeli protokol (Nokiin). Samo vprašanje časa dokler bodo telefoni ponujal TV na mobilnikih. Sam po mojem bo Tv in ostale stvari bile realizirane v 4. generaciji (UMTS 2) (več kot 100Mb/s prenos) (pri nas bo nekje možna generacija med 2010 in 2015).