Kaj pa ko ima Lambo Reventon tak ključ kot Fabia?

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
To je obrambni sistem pred pleh pičkami. Ko vidijo ključ si mislijo "Ah, kmet vozi Škodo". Pol, ko pa se vsedeš v Reventona in se odpelješ pa samo zijajo
grin1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.773
548
113
42
povsod malo
Zmerm se hecamo, da bom svojemu botru 1x za hec rekel naj mi posodi ključ od njegovega traktorja, ki je Lambo seveda in ga bom vrgel na šank in bomo videli kolk se bodo limale name aja pa neobrit bom pa skuštran pa ene gradbene hlače pa fredi miller lajbač bom nosu
cool-1.gif

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Tile števci so tudi čudna zadeva - glede na cene LCD zaslonov, bi lahko večina avtov imela namesto analognih števcev (ali osnovnih digitalnih) LCD ekran, kjer bi sam odločal kaj želiš gledat, naložil svojo temo itd.

Točno o tem sanjam že od kar so barve prišle na mobilnik.

TheMan

Pripravnik
6. mar 2008
376
0
16
Hmm. Pa si ti kdaj videl ključ od fabie?
bonk.gif
Tole definitivno niti približek ni.

Razen če iščeš podobnost z "flip" ključem - kar pa imajo dandanes skoraj vsi avtomobili in nekateri korejsko/japonski približki prevoznih sredstev.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Gallardo ima isto notranjo kljukico za odpiranje vrat, kot nova Fabia. Nisem mogel verjet, ko sem to videl
smile-1.gif

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
se ena cvetka..
reventonove obvolanske rocice so kopija tistih iz alfe 33. preverjeno, sem si lastil 33ko in videl reventona v zivo. dva.