Kaj pa Ga. Dimic, a?!

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Je včeraj nekdo od sodelujočih (ne vem točno kdo) lepo povedal..., pri nas ni še nihče sedel zaradi gospodarskega kriminala. Ti, ki ustanavljajo komisije za preprečevanje in raziskovanje gospodarskega kriminala, so pa ravno ti, ki kradejo in poganjajo kolesje in prav vzpodbujajo k temu početju, tako, da so vsi nedotakljivi.

Dosti berem CRO in SRB info. portale. Pri njih ne mine teden, da ne bi bilo objavljeno kako sta tajkunček ali dva dobila 7 let igranja klavirja.
Recimo Pevec (podobna firma kot Merkur) sedi skupaj z ženo v preiskovalnem že 4mesece.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Točno ta. Le, da napis ni moder, temveč zelen, pa glavo petelina ima kot logo podjetja.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.806
829
113
toti Maribor
Se čudite?? Saj ste slišali včeraj nekdanjega vodjo za preprečevanje gospodarskega kriminala, kake napotke je dobil ob prevzemu funkcije. "Naj bo vse v redu in naj se ne gredo lova na čarovnice". Po vsem tem kar sem slišal včeraj me ima, da bi tudi jaz, ki sem strikno proti kakršnem koli nasilju, šel pred parlament in ga razbil in to ne samo z granitnimi kockami, ampak z buldožerji. Mafija prekleta. Krivi pa smo si sami, ker smo že tako apatični, da nam je popolnoma vseeno. Mogli bi stopiti skupaj in organizirati vseslovenske proteste, dokler ta banda pokvarjena, ne bi prišla gor, da vrag jemlje šalo.
jezen.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
njena aroganca kaže nataæno to kako močna je politika v naši državi. Ker je lepo enostavno povedala da se poserje na vse skupaj in da ji dol vidi kaj si mislimo. Če ji je kdo verjel da za svojega partnerja ne ve če ima jahto, pa kdo je izvajal dela na bajti, ipd. finte bi bil zgrožen.

v glavnem katastrofa, da si lahko politicno najvplivnejsi (kar ona kot vodja kabineta vsekakor je) dovolijo takšno norčevanje

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.306
821
113
pri nas dvomim da bo kdaj drugače. potrebno se je zavedati, da je slovenski narod bolj hlapčevski kot ne. Posledično se večina sprijazni z trenutnim stanjem in politiko. edini, ki so imeli jajca, so bili študentje, ki so skockal un parlament (sej ne da to podpiram, ampak podpiram pa, da bi kakšna kocka res zadela kakšnega našega "pametnega" poslanca.) ampak tudi to ni problem, saj poslanec je bil izvoljen od ljudstva, tako da ljudstvo spet po sebi pljuva. Če se nekdo, ki je namerno uničil podjetje (boljš da ne začnem naštevat) prosto sprehaja ali celo uničuje že naslednje podjetje, potem vemo, da smo zarinili globoko. In dolgo se ne bomo spravili iz tega dreka. In te elite bodo postale vedno močnejše, dokler ne bo počilo. Pisker pa ne bo odneslo narodu, ampak enemu polu, ki bo začel izgubljati oblast in bo želel na vsak način vladati. In posledično bo z podpihovanjem naroda poskušal izsiliti, da se bodo nedolžni ljudje spet zavzemal za lopove in izdajalce.

lp

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Citat:
Uporabnik softi pravi:
men je prjatlca..krimic v civilu enkrat lepo rekla..a mislis, da bo za cuka kdo delal

Zato se pa to dogaja.

NO KDAJ BOMO STOPILI SKUPAJ in SESULI TO VLADNO GARNITURO?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
sem strikno proti kakršnem koli nasilju, šel pred parlament in ga razbil in to ne samo z granitnimi kockami, ampak z buldožerji. Mafija prekleta.

Točno tako! Ta banda je zrela za javni linč!

Bi bilo pa fino dat posnetek intervjuja Dimičeve kakemu psihoanalitku, ker take nervozne gestikulcije in govorice telesa že lep čas nisem videl. Recimo značilno za človeka, ki laže je, da pogleduje navzgor v levo in to je bilo včeraj pri njej očitno.

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Mene je zmotilo še nekaj. Leta 2006 je podjetje imelo 96 k prihodkov, lansko leto pa 2,2 mio EUR.
Seveda zgolj zaradi sposobnosti, tu ni govora o vezah !

Sem pa včeraj spremljal še eno temo, kjer so Jankoviæa spraševali o nezazidljivih (in potem zazidljivih) parcelah, pa je skoz govoru sam o eni za 750 m2.

Raja
..
srednji sloj
..

..

..

.

.

(tuki jih je pa nekaj, ki obvladujejo vso SLO ekonomsko sceno ... sposobni al ne? presodite sami)

Pa če ma res sam 2200 EUR, pol se sam počutim zlo pomembnega
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

erikson

Guru
25. avg 2007
22.678
6.442
113
Citat:
Uporabnik North_face pravi:
Pa če ma res sam 2200 EUR, pol se sam počutim zlo pomembnega
cheer.gif
Če je to res, potem ima Slak bistveno boljšo plačo od nje.
crazy1.gif

hgard

Guru
22. jul 2007
4.096
590
113
Kako se je pa tole potem razpletlo?

Po moje, da je gospa Dimic malo pretiravala pri lobiranju. Nekaj se govori, da jo bodo poslali v diplomacijo.

Nazadnje urejeno:

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
To so tudi včeraj lepo povedali..., nekje do konca zavoziš potem te odstavijo in ti prskrbijo še boljši položaj.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.806
829
113
toti Maribor
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
To so tudi včeraj lepo povedali..., nekje do konca zavoziš potem te odstavijo in ti prskrbijo še boljši položaj.

Jaz razumel tako, da če slabo delaš, ti je to "kao" odskočna deska za še boljše delo. Važno je, da prideš not, potem pa samo rotiraš.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
men je prjatlca..krimic v civilu enkrat lepo rekla..a mislis, da bo za cuka kdo delal

Zato se pa to dogaja.

NO KDAJ BOMO STOPILI SKUPAJ in SESULI TO VLADNO GARNITURO?

Ne gre samo za to vladno garnituro - čeprav največ prav za to - ampak za celoten politično-gospodarsko-medijsko-mafijski sistem, ki se je vzpostavil pod dolgoletno vladavino LDS z blagoslovom udbomafije.

@notranjc: v Srbiji je možen takojšen odvzem vsega(!) premoženja, če se izkaže, da je lastnik obtožen doloženih kaznivih dejanj. Vrne se nato tisti del premoženja, za katerega obtoženi uspe dokazati, da ga je pridobil legalno - obratni dokazni postopek.
Torej, če je obtožen, da je s preprodajo droge pridobil premoženjsko korist 5.000 EUR se mu vzame vse, nato pa vrne tisto, za kar uspe dokazati, da je zaslužil pošteno.

Pri nas lahko zaplenijo samo tistih 5.000 EUR, pa še to po tem, ko je ves postopek že končan.

Pri nas država ščiti kriminalce. Tudi Drago Kos je ob svojem odhodu ternal, da so pri nas dokazni standardi izjemno visoki, verjetno najvišji v svetu, zato je na sodiščih toliko obsodb. Gre za področje, kjer lahko precej odločajo tudi sodniki, ti pa se praviloma raje odločajo za oprostitve in predvsem za mile kazni.

EDIT: ampak ker smo pri nas zelo dosledni pri preganjanju korupcije se kriminalisti in "resni" mediji veliko ukvarjajo predvsem z Metino metlo.

Nazadnje urejeno: