Kaj pa Ga. Dimic, a?!

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Zanimivo, v zadnjih dneh sem dvakrat na Viču srečal tistega belega Mitsubishija z dubajsko tablico - prav tablica mi je padla v oko...
Če bi vedel, da je notri mafijec
jezen.gif

No, ugotovili smo, da so na oblasti prašiči, zdaj morajo pa samo še janševci dojeti, da njihovi niso nič boljši. Potem pa revolucijaaaa
grims-1.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.991
6.160
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
http://www.rtvslo.si/slovenija/incident-v-primeru-dimic-groznje-ekipi-tv-slovenija/242072

Ziher je JuJ naročil grožnje
smile-1.gif

Dubajska registracija?

Pri vsem sem presenečen, kako se je v to problematiko vpletla nacionalna televizija. Vsaka jim čast, ker do sedaj sem mislil, da je nacionalka povsem v rokah vlade, vključno z uredniki in da nikoli nebodo imeli jajc se zoperstavit vladi.

Zdaj lahko odkrito rečem da so si mojo mesečno naročnino pošteno zaslužili!

hgard

Guru
22. jul 2007
4.096
590
113
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Pri vsem sem presenečen, kako se je v to problematiko vpletla nacionalna televizija. Vsaka jim čast, ker do sedaj sem mislil, da je nacionalka povsem v rokah vlade, vključno z uredniki in da nikoli nebodo imeli jajc se zoperstavit vladi.

Zdaj lahko odkrito rečem da so si mojo mesečno naročnino pošteno zaslužili!

To je zato, ker so trenutno brez direktorja.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Oh, come on.
rolleyes-1.gif

Samo zaradi tega, ker ne poroča senzacionalistično in dramatično, še ne pomeni da za hrbtom urednika stojijo, Kučan, Pahor, Jankovič...

Novinarji na rtv so odlični (večina), novice so pa resno pripravljene in vsaj minimalno preverjene.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a ti dam zgodbo..slike..pa zrihtaj objavo in reci, da si ti slikal in ti videl?

ne morem tega narediti, ker nisem bil tam in tega naredil.

Lahko pa posredovane podatke dam v pisemsko ovojnico in vržem v nabiralnik v Murski Soboti. Pošljem pa na par uredništev.

Avtentičnost slik in pogodbe, pa naj potrdi naš FBI.
evil.gif

ni potrebe. sem jaz dal vse

na zapisnik, pa je skoraj zastraralo. če ne bi težil in vrtal bi
na uredništva..niso trzal

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Srbom, ki so na daljavo financirali nerede v Genovi, so v začetku tega tedna že zasegli premoženje. Toliko o našem gnilem sistemu...

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
Ma tkole je:

1. vse dokaze je zdej dala v javnost, kar pomeni da so preprosto neke fals pogodbe in dokumente na hitro zdajle naredili
2. totalno nekompetentna oseba je, ki so jo očitno namočil, ker ga je preveč srala (dejstvo, da je nekompetenta-njene reference)
3. vsak normalen državljan bi ob takih zlorabah že zdavnej letel, ne bi čakali preiskave komisije (sploh če je kao ne vem kolk prič-delavci, ki so delali tam...)
4. najbrž iz tega nič ne bo podobno kot v aferi Baričevič noben odgovarjal (psi lajajo, karavana ide dalje). prioščila si bo dobre odvetnike (Senica in co.) in to bo to!
5. al pa se bosta z njenim tipom aka. Borat 2 umaknila v Dubaj
6. zdele sm se spomnila-zakaj so jo že hotl premestit na Dunaj...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.086
16.248
113
Citat:
Uporabnik banana pravi:
4. najbrž iz tega nič ne bo podobno kot v aferi Baričevič noben odgovarjal (psi lajajo, karavana ide dalje). prioščila si bo dobre odvetnike (Senica in co.) in to bo to!

...bojda je njen dragi milfhunter že najel Čeferina.....

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.368
88
48
GULUBIČ je vse to sporduciral za spuščanje megle. Raičevi se že mudi z združevanjem energetskih stebrov, da se bo Gulubič okitil

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik banana pravi:

...bojda je njen dragi milfhunter že najel Čeferina.....

Bo že res. Oba sta se zavila v molk, zdej pa čakajo, da jih Čeferin povleče iz dreka. Borut pa še vedno zaupa Dimičevi in pravi, da je delo protikprupcijske komisije ugotoviti, kaj je res in kaj ne. Kar pa nenavsezadnje ni laž. Moti me to, da slepo zaupa vsem okoli sebe, pa naj gre za afero Baričeviæ ali pa Dimic. Na koncu bo šlo itak vse v pozabo. Njej bo bajta ostala, davkoplačevalci bomo dali malo več denarja zraven, pa bo rešeno.

Nazadnje urejeno:

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Rikolus pravi:
GULUBIČ je vse to sporduciral za spuščanje megle. Raičevi se že mudi z združevanjem energetskih stebrov, da se bo Gulubič okitil

Poleg tega se sprejema pokojninska reforma in zakon o RTV - vlada bo pa danes obravnavala dokapitalizacijo NLB-ja. Kaj ni Pahor nekaj fafljal, da ne bodo nič dali?

Nazadnje urejeno: