Kaj pa Ga. Dimic, a?!

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
LOL, šala dneva...strokovne publikacije gospe Dimic...

Publikacije:
- Protokolarna pravila Državnega zbora RS (sprejel kolegij predsednika)
- bonton (priročniki za seminarje, izobraževanja)
- različni priročniki na temo protokola, poslovnega in kulturnega obnašanja ter diplomatskega protokola

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
A je v tem bontonu kje zapisano tudi pumpanje gasa z dubajskimi tablicami?
write.gif

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.593
2.407
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a ti dam zgodbo..slike..pa zrihtaj objavo in reci, da si ti slikal in ti videl?

ne morem tega narediti, ker nisem bil tam in tega naredil.

Lahko pa posredovane podatke dam v pisemsko ovojnico in vržem v nabiralnik v Murski Soboti. Pošljem pa na par uredništev.

Avtentičnost slik in pogodbe, pa naj potrdi naš FBI.
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik banana pravi:
LOL, šala dneva...strokovne publikacije gospe Dimic...

Publikacije:
- Protokolarna pravila Državnega zbora RS (sprejel kolegij predsednika)
- bonton (priročniki za seminarje, izobraževanja)
- različni priročniki na temo protokola, poslovnega in kulturnega obnašanja ter diplomatskega protokola

Hvala, da si razkril njen glavni vir dohodkov, torej strokovna publikacija...
Upam da bodo to začeli preverjati koliko je s tem zaslužila.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.270
113
42
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Se pravi zebe je bolj strah novinarjev kot takih Dimick in Hild...

Ne lol. Obrači besede ja :D Bojim se nobenga. Sam novinarji so samo za zdrahe. Na eni strani "desni" novinarji napihujejo zadeve pa na drugi strani "levi" novinarji napihujejo zadeve. Slovenci pa itak vse verjammo takoj. Kar naši novinarji pišejo jaz večinoma vse preskočim.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.593
2.407
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

@jonny77: obstaja poimenski seznam delovodij in delavcev Vegrada, ki so tam delali. Glede pogodbe: vir je verjetno ne upa pokazati, ker bi se zaradi določenih oznak lahko ugotovilo kdo jo je predal

vir je ne upa pokazati, ker je potem prav tako v kazenskem postopku, kot naročnik.

Je kradel skupaj z naročnikom.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.270
113
42
Jah mogoče je pa Horvat zaslužil denar za vilo v Dubaju. sam sicer tega ne verjamem

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.593
2.407
113
Pomurje
Na bruhanje mi gre, kaj se gredo novinarji. S stopalko za plin in izpušnimi plini me je skušal zadušiti. Svašta. Grožnaj je idi delat nekaj drugega. Pa to te mora ubiti in to od smeha.

Mene je zadnjič en ustavil in hotel pretepsti, ker sem se peljal 55, kjer je omejitev 50. Po njegovo sem bil prepočasen in sem ga namerno zajebaval. Seveda sem takoj klical policijo in novinarje na kup. NOT

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Nedvomno ga je zaslužil in stem ne bi bilo popolnoma nič narobe, če bi ga zaslužil s poštenim delom na prostem trgu. Težava je v tem, ker ga je "zaslužil" s pomočjo zvez in nelojalne konkurence, ker gre za nepregledno trošenje javnega denarja, družinske naveze itd.

Jaz nimam prav nič proti bogatašem, ki so do svojega imetja prišli na prostem trgu. Kar nekaj jih je v Sloveniji, prvi med njimi Tuš. Zelo veliko pa imam proti tistim, ki denar vlečejo neposredno iz mojega žepa in se pri tem predstavljajo za uspešne podjetnike.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.270
113
42
Mah slovenija je tok majhna da itak takoj pridš do zveze. In ker smo Slovenci sploh s emi zdi pohlepen narod se hitr zgodijo take zadeve.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
LOL kaksno amatersko stran ima ta Escape. Sicer pa razumljivo, fiktivno postavljena, ker itak nima konkurence. Kaj bi za trosil za boljso celostno podobo.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.593
2.407
113
Pomurje
Utopija je mislit, da bogataš postaneš s sposobnostjo. Bogataš postaneš samo tako, da nekomu iz JU ali politike pereš denar, ker v realnem sektorju itak ni denarja, ker ga damo JU oz. državi.

Vas zanima kakšen avto vozi hišnik v eni slovenski bolnici. Porša vozi, pa mislite, da ga je kdo vprašal, od kod mu denar za tak avto?

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
Sej si hotu napisat razkril- -a , pa si se zmotu, a ne?
cheer.gif

Ja, gospa Dimic, je tako zelooo dobra svetovalka Borata, da kompetenc iz področja gospodarstva, financ, prava pravzaprav nima. Vendar jo Borat zelo ceni in so jo večkrat imenovali celo njegova desna roka.

Kaj pri bogu milemu ta gospa pravzaprav zna?? Za kaj je izvedenka?? Razen za poslovni in protokolarni bonton, to je razvidno tudi iz njene poslovne prakse.... :cool

Evo, de facto vidmo kakšna je ta politična scena v Slo. V politiki so ultra-nesposobni ljudje, ki bi v privat gospodarskem sektorju zdržal 45 min (čas kosila), ker druzga kot lobirat in investirat s tujim dnarjom ne bi znali, sami ga pa ne znajo zaslužit.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.593
2.407
113
Pomurje
Vedno bo obstajal nek "Escape" ki bo rihtal karte bilo kateri vladi.
Vedno bo moral ta "escape" vrniti svojim naročnikom, sredstva, ki jih je dobil.

Problem je nastal, ker so vsi postali nenasitni, pokvarjeni, kriminalci. Tudi hišniki v šolah itd.
Če želim prodati šolsko igralo na dvorišču, želi hisnik svojih 30%. Seveda to vem in zvišam ceno za teh 30%. Potem ga dobi neki ekonom in mu pove, daj še za mene zrihtaj 30% če ne pač sledijo posledice. Pri naslednjem igralu dvignem ceno za 60%, stroški, dragi material itd.

nikoli dokončana zgodba in če ne bom jaz tega delal, jih v vrsti čaka najmanj 5 novih dobaviteljev "dragih" igral.

Nazadnje urejeno:

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

@jonny77: obstaja poimenski seznam delovodij in delavcev Vegrada, ki so tam delali. Glede pogodbe: vir je verjetno ne upa pokazati, ker bi se zaradi določenih oznak lahko ugotovilo kdo jo je predal

vir je ne upa pokazati, ker je potem prav tako v kazenskem postopku, kot naročnik.

Je kradel skupaj z naročnikom.

Ali pa zato, ker bi se prizadeti lahko osebno maščevali. Če bi se bal kazenskega pregona, bi se morda lahkos tožilstvom dogovoril za imuniteto.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.593
2.407
113
Pomurje
Naj shrani dokumente v kakšnem ministerstvu oz. sefu(SKB), ki ga pogosto okradejo, pa bo mirno rekel, da je poskrel za varnost, samo drugi niso.

Še boljše na sodišču oz. kakšnemu tožilcu, tem itak vse informacije pobegnejo.