Kaj pa Ga. Dimic, a?!

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:

Vas zanima kakšen avto vozi hišnik v eni slovenski bolnici. Porša vozi, pa mislite, da ga je kdo vprašal, od kod mu denar za tak avto?

Ja lih to verjamemo
smile-1.gif
kateri model že?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Na a kanalu je rekel, da si ga je z lastnimi sposobnostimi pošteno zaslužila.... nekaj tazga.

Kje naj podpišem referendum, da se še mi gremo za korošči 60 let prekasno.

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Za začetek lahko NLB prodajo. Ne verjamem, da bi se lahko svinje še tako neomejeno napajale pri tem koritu
grims-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
ne normalno stanje v naši državi..Borat, si res tolk glup, da se greš vodenje države, o kateri ne veš NIČ

[censored]

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
potrebno je dokapitačizirati banko tu ni dvoma. Tut kredit od Simone bomo morali plačati ni kaj. Potrebno je vedeti, da Simona nima službe za stalno ampak trenutno ima zagotovljeno delovno mesto do 2012. Niti zagotovljenega dela nima pa ima tak kredit.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
kot sem napisal, novinarka ima zaposlitev za nedoločen čas, Simona pa za določen torej nekje do leta 2012 in potem upam, da Borat ne bo več predsednik vlade. Me pa zanima kako bo potem s tem kreditom od Simone.
evil.gif

Sem pa gledal na dnevniku ko sta 2 prikrita delavca VEGRADA razlagala kako so delali, kje gredo elektični kabli ( po sredini bazena, kjer je zabetonirana tudi ena steklenica), potem pa je na list papirja narisal tloris zgradbe z poimenovanjem sob, torej otroška in spalnica
evil.gif

Nazadnje urejeno:

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
ne normalno stanje v naši državi..Borat, si res tolk glup, da se greš vodenje države, o kateri ne veš NIČ

[censored]
Borat zelo dobro ve, da ga bodo garažisti ubili, če ne bo plesal na njihove gusle, zato pa je iz dneva v dan bolj zafiksan, danes se je držal katedra in opletal z glavo kot en stekel pes, pa tudi zgleda iz dneva v dan bolj ubogo, ko pa gobec odpre pa zadoni znana melodija o zaupanju v sodelavce.Mu pa uspeva kar še nikomur ni, narod je iz dneva v dan bolj enoten.