Se ne da normalno povedati v čem se ne strinjaš? Je treba takoj prste dol limati?
Jaz sem takoj za argumentirano debato in rad priznam tudi svoje zmote.
Ne strinjam se s tem, da je naknadna vgradnja v tem primeru kakorkoli slabša od tovarniške.
Se ne da normalno povedati v čem se ne strinjaš? Je treba takoj prste dol limati?
Jaz sem takoj za argumentirano debato in rad priznam tudi svoje zmote.
Glede na kvaliteto mehanikov na pooblaščenih servisih je naknadna vgradnja vsekakor vprašljiva. Sploh pa na novem avtu, ki ga je lastnik pošteno preplačal in ko se je moral ukvarjati z dilerjem, ki mu je to še hotel dodatno računat.Ne strinjam se s tem, da je naknadna vgradnja v tem primeru kakorkoli slabša od tovarniške.
Tukaj je bila predstavljena le ena stran zgodbe. Ne veš kako se je odzval kupec na ponudbo prodajalca.Kretenski dealer je želel stranki dodatno računat vgradnjo sedeža, ki bi ga mogel dobiti v avtu. Od tu naprej ni več prostora za lepo besedičenje in čakanje na pravico.
Forumi ne bi obstajali, če bi vedno zahtevali zgodbo z obeh koncev.Tukaj je bila predstavljena le ena stran zgodbe. Ne veš kako se je odzval kupec na ponudbo prodajalca.
Res je, repliciral sem le na tvoj zapis "Kretenski dealer".Forumi ne bi obstajali, če bi vedno zahtevali zgodbo z obeh koncev.
Zato, da na 15 oz. 30.000 km še vedno pride na predvideni redni servis, ki ga tudi plača.Zakaj menjava olja na 5k
Kai imas to za eno formulo?
Zato ker ne bodo naredili nič. Če bi mu dali uradnega, bi ga dejansko morali narediti.Saj na koncu, kot je povedal, se bo zadeva zanj končala korektno... dobi nov električni sedež naknadno, plus servis... sicer ne vem zakaj na 5k km, lahko bi bil redni po 1 letu/2 letih, odvisno kaj ima.
Barva zna bit se enaka?Jaz bi po tem servisu preveril kaj so narediili. Vsaj sibko ven potegnil in pogledal barvo olja.
Mnja, to se meni zdi tudi malo kavbojsko. Saj je pa tovarna predpisala kako se avto vzdržuje.Zato ker ne bodo naredili nič. Če bi mu dali uradnega, bi ga dejansko morali narediti.
ŠiPka za kontrolo olja.Šibka olja? 2024?
novo olje na dizlu zgleda po eni minuti enako kot staro, ni potrebe par 100 km čakat.ŠiPka za kontrolo olja.
Ne vem no, nisem mehanik, ampak na mojih dizlih je novo olje po par sto km na pogled enako kot ono staro zamenjajo.