Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
... nastalo iz tega , ali bo spet v stilu "psi lajajo, karavana gre dalje".
Boš moral prej vojake malo bolje plačat , če hočeš da bodo pretepali ljudi za tvojo požrešnost.Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Skrajni čas, da pripeljejo vojsko in opravijo s temi izsiljevalskimi sindikati. Socializma je pa itak že davno konec, razen za nesposobneže, ki zraven z njimi tulijo.
Nisi ti odgovoren ,ampak oblast ,ki za vsako izgubljeno delovno mesto uvozi dva nova državljana ,ki se slejkoprej obesita na socijalo.Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
Glede na trenutno stanje, je pri nas vsaj 100.000 ljudi preveč, ne premalo. No, ja, tudi sam nosim del odgovornosti za to
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Boš moral prej vojake malo bolje plačat , če hočeš da bodo pretepali ljudi za tvojo požrešnost.Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Skrajni čas, da pripeljejo vojsko in opravijo s temi izsiljevalskimi sindikati. Socializma je pa itak že davno konec, razen za nesposobneže, ki zraven z njimi tulijo.
Trenutno lahko nabutajo samo tebi podobne in to zastonj.
Lojtra se potaplja ,-spodnji klini so že pod vodo , -zdaj so na vrsti vaši.Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Aha, torej sem požrešen, ker pravim, da je vsak svoje sreče kovač? Da ne velja, da si pri nas kaznovan, ker si dober? Da več kot imaš, več ti vzamejo?
Citat:
Jaz sem tudi tega mnenja..., pol plače mi trgajo zato, da bom potem dobil ven 300€ penzije!
Citat:
Uporabnik prijam pravi:
nažalost menim, da smo tista populacija, ki bomo v pokojninski sistem prispevali največ in dobili iz njega najmanj.......prokleti lopovi so ustvarili prisilno ponzijevo shemo!!!!!!!!!!!!!!