Kaj mislite, bo kaj...

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
... nastalo iz tega , ali bo spet v stilu "psi lajajo, karavana gre dalje".

Skrajni čas, da pripeljejo vojsko in opravijo s temi izsiljevalskimi sindikati. Socializma je pa itak že davno konec, razen za nesposobneže, ki zraven z njimi tulijo.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ne vem no..., če bi tole ravno s socializmom primerjal.

Ko se v Franciji ne morejo kmetje z vlado zmenit za ceno mleka, zablokirajo s traktorji vse glavne ceste v državi.
Znani so primeri demonstracij iz Grčije, stavke v Španiji, Italiji...

A ti bi pa kar vojsko poslal nad demonstrante, ki jim pač trenutno stanje v državi ne odgovarja?
P.S. teh ljudi je zdaj v SLO velika večina.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Poln kufr imam ljudi, ki bi samo jemali in prejemali, to je. Pri nas je treba marsikaj spremenit in med njimi je tudi pokojninski sistem. [censored] ga, pa bi več otrok naklamfali.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Pred penzijo res še nisem. Ampak mene pogreva marsikaj iz naslova sindikatov in delavcev, ne samo delovna doba.

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Glede na trenutno stanje, je pri nas vsaj 100.000 ljudi preveč, ne premalo. No, ja, tudi sam nosim del odgovornosti za to
redface-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:

Skrajni čas, da pripeljejo vojsko in opravijo s temi izsiljevalskimi sindikati. Socializma je pa itak že davno konec, razen za nesposobneže, ki zraven z njimi tulijo.
Boš moral prej vojake malo bolje plačat , če hočeš da bodo pretepali ljudi za tvojo požrešnost.
Trenutno lahko nabutajo samo tebi podobne in to zastonj.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Aha, torej sem požrešen, ker pravim, da je vsak svoje sreče kovač? Da ne velja, da si pri nas kaznovan, ker si dober? Da več kot imaš, več ti vzamejo?

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
sedanja "politika" in vsi priveski, ki se šlepajo zraven so eno samo izsiljevanje. Upam, da pahor ne bo tako hitro klecnil, kot je pri dvigu minimalne plače. Enostavno bo s tem porušil še nekaj malega kar prinaša denar v proračun - podjetništvo in mala podjetja.

Kot zgleda.....če ne moreš ujeti kriminalcev, ki kradejo oz. zategniti pasu pri pijavkah....raje še malo več obdavči tiste, ki se borijo za delo, delajo in plačujejo davke ter prispevke......sramota!

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
Glede na trenutno stanje, je pri nas vsaj 100.000 ljudi preveč, ne premalo. No, ja, tudi sam nosim del odgovornosti za to
redface-1.gif
Nisi ti odgovoren ,ampak oblast ,ki za vsako izgubljeno delovno mesto uvozi dva nova državljana ,ki se slejkoprej obesita na socijalo.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:

Boš moral prej vojake malo bolje plačat , če hočeš da bodo pretepali ljudi za tvojo požrešnost.
Trenutno lahko nabutajo samo tebi podobne in to zastonj.

Se spet delas pametnega, makroekonomist?

Vodni top, solzilec, pse in konjenisko policijo. Pa resilce za folk v KC vozit.

Je*em vam sindikate - oni bi jebali, a da jim ne udze. ce hocemo prezivet kot drzava bo treba dlje delat, ker se populacija stara. Jebat ga, takle mamo.

in nobena kolicina demagogije s strani sindikalistov tega ne bo spremenila.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Aha, torej sem požrešen, ker pravim, da je vsak svoje sreče kovač? Da ne velja, da si pri nas kaznovan, ker si dober? Da več kot imaš, več ti vzamejo?
Lojtra se potaplja ,-spodnji klini so že pod vodo , -zdaj so na vrsti vaši.
Imeli ste čas ojačat temelje ,pa ste raje jačali 1in 2 štuk , zdaj pa pizdite in vojsko na pomoč kličete ,ko se pogrezate.
Jepte se !!!! crknili bote skupaj z nami!!!!! ....-ker ste VI tako želeli.
hysterical-1.gif

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
nažalost menim, da smo tista populacija, ki bomo v pokojninski sistem prispevali največ in dobili iz njega najmanj.......prokleti lopovi so ustvarili prisilno ponzijevo shemo!!!!!!!!!!!!!!

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Jaz sem tudi tega mnenja..., pol plače mi trgajo zato, da bom potem dobil ven 300€ penzije!

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Jaz sem tudi tega mnenja..., pol plače mi trgajo zato, da bom potem dobil ven 300€ penzije!

me zanima če se bodo čez 30-40 let tudi borili, da bomo mi imeli penzije za dostojno življenje (v višini vsaj minimalne takratne neto plače).

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik prijam pravi:
nažalost menim, da smo tista populacija, ki bomo v pokojninski sistem prispevali največ in dobili iz njega najmanj.......prokleti lopovi so ustvarili prisilno ponzijevo shemo!!!!!!!!!!!!!!

Se popolnoma strinjam. Ravno vceraj sem dobro pogledal placilno listo, in ugotovil, da dobim manj kot pol bruto plače na račun.

Gremo še mi, 30-something malo štrajkat? Sicer načeloma proti reformi kot je, ampak predvsem proti sindikalisticnim demagogom? Jebe se njim za ostale, samo da grejo lahko zdajle takoj v penzijo*.

Za menoj potop(TM)!

* Ne leti na vse tiste, ki jih bo pokojninska reforma nategnila kot male račke, ampak na večino gobezdal v sindikatih.