Kaj kupiti?

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Samo da je poraba majhna. Ko pa se bo kaj pokvarilo in bo treba odšteti 300€+ bo spet problem.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.665
6.707
113
pri taščici
Ne vem kake so kazni za cvičkarje ampak poznam človeka ki se stalno vozi na cviček z golfom trojko. Tko da....
Če nimata sitnosti z golfom potem ostanita pri njem. Bencinar ne bo porabil manj(vsaj ne bistveno). Če pa vama golf kuri 10 litrov potem pa servis oziroma nekoga "nategnit".
Dvomim da golf žre več kot 6-7 (kot so že pisali)

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.087
448
83
45
dolenska
Ma sem mogel prov še enkrat pogledat, kaj prodajaš in kaj misliš kupit
smirk-1.gif
.
Imata avto, ki je hm .... traktor. Sicer ne URSUS ampak... Tak avtek, ne sme kurit več kot 6-7. Imata plac in pocen dele, če že kaj gre. Kurilca ne tankat, ker je brez veze. Kazni, a ne. Če pa misliš kupit nekaj za ta denar, ti priporočam, da kupiš loto listek in zadaneš. Tako možnost ti dam, da boš dobila avto, rabljen, za ta €, ki ti bo služil kot golf.

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Poglejta za kakim Twingom (v isti situaciji sta se znašla teta in njen mož in sta super zadovoljna). Tudi kak Punto (Sole/Cult bi se moral dobit že za ta denar - servo, airbagi, edino težko lepega dobiš) ni slab, morda Corsa, Clio (se mi zdi še najbolj soliden, mela sestra od prjatla, nikol 1 problema, pa je bolj slabo vzdrževala). Plehovja je veliko in ni vrag, da ne bosta našla česa, kar vama bo ustrezalo.

Glede na trenutno stanje se mi sicer zdi, da bosta težko našla avto, s katerim bosta imela manj stroškov (tako servisi, bencin kot tudi vse ostalo), sploh če pravita, da dela BP. Prijatelj ima ravno takega, čez 200 tisoč prevoženih, pa dela kot urca. Pije (cvička, jasno) pa 5 litrov, 6 če ga res tišči kot prasca. Zlat avto. Luksuz res ni, je pa zanesljiv in stroškovno poceni.