Kaj kupiti

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik rajko0028 pravi:
ženi ob rojstvu naslednika?
Približuje se čas ko bo treba neki nabavit jaz pa total brez idej pls help
Ura odpade ma že rokija in constelltionko, zlatnine ne nosi velikokrat pa ma šoparjev in tifanijev komplet, bižuterije ma cel kup in jo tudi nosi ampak se mi ne zdi primerna za darilo, potovanje odpade vsaj leto dni, avto ima skoraj nov, torej ostane ??????
Zakaj pa bi babi karkoli kupoval za rojstvo otroka?
confused-1.gif

To je itak njena biološka dolžnost in zato so tu na svetu.
Vesela naj bo, da si jo nafilal in ji izpolnil življenjsko poslanstvo - v bistvu bi ona morala kupiti darilo tebi!
Jaz se izpod 10k€ ne bi pogovarjal in bi se odselil. Pamž ti bo itak pojedel živce in kakor se svet vrti, ti bo kmalu žal, da si ga sploh stvoril.
frown-1.gif

Ali, kakor je rekel Bill Cosby svojmu tamalmu, ko mu je nekaj pametoval: "Ja sam te stvorio, ja te mogu i slistiti!" (Žal slovenski prevod hrvaškemu ne seže do kolen...
frown-1.gif
).
Skratka: kupovanje daril babi ob rojstvu otroka?!? Zakaj že?
Je tebi ona kaj kupila, ko si jo oplodil?
No, vidiš.
Darilo kupiš kvečjemu otroku, ker ni nič kriv, da ma tako mamo in očka, pa na svet je prinesel samo golo rito. Otroku kup kaj, počasti frende, sebi privošči kako turnejo in to je to.
cheer.gif

Abraham, sicer ne vem ali imaš tole sarkazem on ali pač off... me tudi ne zanima, ker kakorkoli pogledam na tole tvoje pisanje, pa naj bo sarkazem on ali off mi gre na bruhanje.
Človek bi mislil, da boš z leti modrejši, ti to očitno nisi, babo eno okrog kepe, zato, da si jo oplodil.
jezen.gif
Heh, ti, kot baba, moškega ne boš nikoli razumela. Ne se trudit. Mi vas tudi ne razumemo, a tega niti ne poskušamo, niti nočemo, ker vemo, da ste babe glupe.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik rajko0028 pravi:
ženi ob rojstvu naslednika?
Približuje se čas ko bo treba neki nabavit jaz pa total brez idej pls help
Ura odpade ma že rokija in constelltionko, zlatnine ne nosi velikokrat pa ma šoparjev in tifanijev komplet, bižuterije ma cel kup in jo tudi nosi ampak se mi ne zdi primerna za darilo, potovanje odpade vsaj leto dni, avto ima skoraj nov, torej ostane ??????

Dejansko je neko darilo, spomin na rojstvo, to je stara praksa, vsaj pri nas.

Kupiš neko zlato zapestnico ali kaj podobnega pa vgraviraš not ime in datum rojstva.

Pa doma počistiš ipd. da ne bo še s tabo imela dela, ko pride ven.
priden.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Veš kaj jaz teb predlagam, da kupiš že tisto darilo pa začneš počas z dihalnimi vajami, ker ti bodo prav prišle, ko boš v porodni sobi. Tko da vdiiiiih, izdiiiih, vdiiiiih, izdiiiiih.
grin1.gif
Ja lej prprav se, da nauš skup padu v ključnem momentu. Aja sej sploh nisi povedu a si sploh upaš iti?

majč

Morda bo pa "holywoodski" porod in v 15 minutah fertig... ata bo prvi videl otroka, mati čez uro, dve, ko se zbudi.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Čebelica, samo eno vprašanje?
Pri kolikih porodih si bila pa ti zraven?
hysterical-1.gif

Ponavadi si samo pri enem, razen če se večkrat rodiš.
priden.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
To bi pa ti ja morala vedet, tipi imajo vsak dan porodne krče, tko da je to na dnevnem redu.
hysterical-1.gif

majč

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
To bi pa ti ja morala vedet, tipi imajo vsak dan porodne krče, tko da je to na dnevnem redu.
hysterical-1.gif

majč

Ja maš, prov....
Tresla se gora, rodio se MIŠ
grims-1.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Heh, ti, kot baba, moškega ne boš nikoli razumela. Ne se trudit. Mi vas tudi ne razumemo, a tega niti ne poskušamo, niti nočemo, ker vemo, da ste babe glupe.
Že možno, da smo glupe, ampak imamo še vedno en ovinek več kot vi (desci) namreč, sicer pa pravijo, da po 50 začnejo odmirati celice v moških možganih, da o ta spodnji glavi sploh ne gorovimo, torej smo v vsakem pogledu pametnejše kot vi starci nad 50....
evil.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Že možno, da smo glupe, ampak imamo še vedno en ovinek več kot vi (desci) namreč, sicer pa pravijo, da po 50 začnejo odmirati celice v moških možganih, da o ta spodnji glavi sploh ne gorovimo, torej smo v vsakem pogledu pametnejše kot vi starci nad 50....
evil.gif
You wish.
smirk-1.gif