Kaj kupiti

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Mogoče pa si že sam ugotovil, da te denar ne reši. Naredi kaj bolj izvirnega kot zapravi nekaj denarja. Kaj točno, lahko ugotoviš samo ti.
Mogoče kaj izdelaš sam, mogoče spremeniš nek ustaljen način življenja... Take stvari ostanejo v spominu in ne verižice ali avti...
zmaga.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik rajko0028 pravi:
ženi ob rojstvu naslednika?
Približuje se čas ko bo treba neki nabavit jaz pa total brez idej pls help
Ura odpade ma že rokija in constelltionko, zlatnine ne nosi velikokrat pa ma šoparjev in tifanijev komplet, bižuterije ma cel kup in jo tudi nosi ampak se mi ne zdi primerna za darilo, potovanje odpade vsaj leto dni, avto ima skoraj nov, torej ostane ??????
hmm... ko se tole bere, se razume tako, kot da se hvališ, kako že ima vsega.... celo avto skoraj nov. Menda pa ja nisi imel v mislih kupit avta za to ker je povila dojenčka. Avtobusa pa veretno še nimate?? OK mal heca
Ponavadi se kupi pošten šopek rož.... ki ga bo seveda dobila, ko pride domov. Za dojenčka, pa nekega pajaca. (sej on ne bo še vedu za kaj se gre) Neke stvari za spomin kupovati nima smisla, sej vaju bo vajin tamal(a) vsako leto na ta dan spomnil. Ne se bat... ne bo pozabila.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.117
6.947
113
pri taščici
Moja ni dobila nič. Itak sem bil zraven, dobila ga je v naročje iz mojih rok. Dovolj.

Sicer pa nekoč nekje prebral. Kupi časopise na otrokov rojstni dan. Bo otrok nekoč vedel kaj se je dogajalo na njegov rojstni dan, čeprav danes v dobi googla...

mistique

Guru
16. jun 2009
14.043
1.843
113
Emona / Carnium
Jaz bi "ženi" kupil kaj takega, kot se gredo tukaj. Ni nujno, da je tip za take zadeve ali pa tega enostavno ne potrebuje, ampak je pa koncept naložbe v otroka in sebe, najlepše darilo. Moje mnenje. Lahko pa ji kak prahonabiralec nabaviš. Ali pa ne.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Kul ideja tole s časopisom
zmaga.gif

Sicer pa bi jaz rekel takole: organizira naj ornk fešto, pofotkajo naj zadevo, fotr izbere ustrezne fotografije in dostavi v prvi foto studio, da sproducirajo en simpatičen album. Da bo vedela, da ni po rojstvu otroka edina doživljala občutek sreče, veselja in zadovoljstva
smile-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik blazko pravi:

.........., pofotkajo naj zadevo, fotr izbere ustrezne fotografije in dostavi v prvi foto studio, da sproducirajo en simpatičen album. Da bo vedela, da ni po rojstvu otroka edina doživljala občutek sreče, veselja in zadovoljstva
smile-1.gif
ja, tole bo še najboljše. Kupi ji foto album. Pofotkaj vse kar se da. (no , ko je vun prhaju glih ni treba.. al pa)
Potem pa vsake tolko časa... kakšno sliko od otroka vloži v album. Čez 15..20...30 let, bosta pa vesela, ko bosta samo še po slikah videla, kako je otrok odraščal. Pa zraven še kakšne komentarje vpišeš... kje, kdaj, zakaj.... kolk je velik... težak.... bla bla...
Vsaj meni je zdaj včasih zelo zanimivo pogledat...
zmaga.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik blazko pravi:

.........., pofotkajo naj zadevo, fotr izbere ustrezne fotografije in dostavi v prvi foto studio, da sproducirajo en simpatičen album. Da bo vedela, da ni po rojstvu otroka edina doživljala občutek sreče, veselja in zadovoljstva
smile-1.gif
ja, tole bo še najboljše. Kupi ji foto album. Pofotkaj vse kar se da. (no , ko je vun prhaju glih ni treba.. al pa)
Potem pa vsake tolko časa... kakšno sliko od otroka vloži v album. Čez 15..20...30 let, bosta pa vesela, ko bosta samo še po slikah videla, kako je otrok odraščal. Pa zraven še kakšne komentarje vpišeš... kje, kdaj, zakaj.... kolk je velik... težak.... bla bla...
zmaga.gif

To vsi delajo prvo leto otroka, potem pa 3/4 albuma praznega
smile-1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.817
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Ura odpade ma že rokija in constelltionko, zlatnine ne nosi velikokrat pa ma šoparjev in tifanijev komplet, bižuterije ma cel kup in jo tudi nosi ampak se mi ne zdi primerna za darilo, potovanje odpade vsaj leto dni, avto ima skoraj nov, torej ostane ??????
Da se ti slučajno samo ne hvališ?
sprasujem se.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.192
9.826
113
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
maš res, ta dan bo pozabila brez materialne dobrine.

Jaz bi ji še datum zgraviral na ta predmet da ja ne bo pozabila
smile-1.gif
Prvič slišim da bi kdo kupoval kakšno posebno darilo za rojstvo otroka...

ja to je postala neka fama...da mores nekaj babi kupit ko rodi...mene moja se sedaj gusi ker so kao "vse prijatlce nekaj doble" ahahah verizice uhane zapesntice in podobno kramo...pac kr nekaj
Evo, sva že dva. Jeb... in limonade in reality show-i in ne vem kaj še vse. Take stvari vse poberejo od tam.
Zdej mi pa naj pove, kako naj teden dni pijan moški kupi pravo darilo ženski?
grims-1.gif

A ne bi moralo biti že to dovolj, da ju pride pravočasno trezen iskat v porodnišnico
aplauz.gif
?

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
ksz.. jest sem moji čudovit šopek iz 9ih vrtnic.. za vsak mesec po eno
wink-1.gif

40€ je rekla teta v cvetličarni
smile-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik blazko pravi:

smile-1.gif
zmaga.gif

To vsi delajo prvo leto otroka, potem pa 3/4 albuma praznega
smile-1.gif
vsi ne, veliko pa.
Slikaš samo kakšne dve tri leta. Pol se pa mularija tolk sama slikari, da daš samo še razviti. Enkrat na leto. Pa ko hočeš kdaj pogledat, pa še kakšno sliko vložiš. Zimski večeri so dolgi...
grims-1.gif

In to je spomin pravi. Čez nekaj let. Ko ti ostanejo samo še slike, otroci pa .. vsak po svoje,...

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
. Privat soferja ze ima? To je sedaj in. Saj ves: ce se ze preseravamo....

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Za vse ki niso naklonjeni kupovanju daril ženam ob rojstvu: Moj ded po očetovi strani je kupil babici ob rojstvu mojega očeta Poljot uro ker druge ni bilo za dobit - in zanjo baje dal dve mesečni plači, moj oče je mami kupil Lonžinko ob mojem rojstvu-in dokazano dal tudi dve mesečni plači in to v Trstu ker jih pri nas ni bilo. Tako da teza neki novega ne drži. Bi pa rad vsem nasprotnikom daril povedal, da vas večina pljuva po Izraelcih sami pa ste največji židi. Ja komu pa bom kupoval če ne ženi in kasneje otrokom - kljub mojemu mišljenju, da je otrok "stranski" produkt dveh ljubezni, in zapomnite si vsi, ki so vam žene samo za praznjenje jaj.c - ko vas bodo otroci že zdavnaj zapustili in odšli po-na svoje bo žena še vedno opravljala "dolžnosti zveste žene", če se boste vi obnašali primerno.
@car - če bi se hvalil bi kupoval kaka bolj zveneča imena ne pa brendov srednjega razred.
@kravakonj - ni slabo ampak to kar si predlagal je za otroka in če mama nima preveč podganjega sindroma je vesela za otroka ona pa izvisi.
@ hanzi blasko - tud meni je ideja všečna ampak imam filing, da si nekaj osebnega zasluži tudi žena
@pepe pediater - kul ideja
@jure jan. - vse kar si napisal je meni normalno in bom tudi izvajal - ko sem nadrejenim povedal da bom koristil očetovski dopust in potem še porodniško nisem zasledil nobene prikrite grožnje ali pomilovanja ampak so me samo prosili če bi bil lahko kaki dve uri dnevno na voljo, kar sem z veseljem privolil tudi zato ker bom tudi takrat mel služben avto in mobi v uporabi - je pa res da podjetje ni slovensko.
@smt - šoferja nima - če sebe ne štejem, pa tud dule nima pa je tud in.

Nazadnje urejeno:

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Zakaj ne bi fural tradicije naprej? Še ti ji kupi uro
zmaga.gif

Škoda ker ni @jtfc-ja tu, on bi ziher kaj dobrega predlagal
evil.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
KSZ

Fantje ste pa zelo pozorni.
zmaga.gif

Drugače tudi jaz nisem videla, da bi se ob rojstvu otroka kupovalo darilo mamici, razen voščila. Meni se zdi, da je že to darilo oziroma bolj pozornost pa pomoč, če ste prisotni ob porodu, pa da ne padete skupi.
wink-1.gif

majč

I

Izbrisan uporabnik 3287

Bom jaz direkten, ker ocitno vsi drugi po ovinkih... (ti pa kao ne razumes). Po izraelcih se pljuva, ker so f.uckin.g gov.na od clovestva. Ti pa si zacel: ima to pa to uro, ta pa ta nakit,..... Skratka bull.shit. Malo se hvalimo... Drugic napisi: zeni bi kupil nekaj ob rojstvu otroka. Ima uro/e, nakit, avto,.... Pa tisto o srednjem razredu.... Zdaj pa si privlekel se prednike in njihove nakupe (in tudi tokrat + vrednost).... Yeah baby i'm fucki.ng richy rich. Pa cestitke ob bodocem narascaju. Upam, da bo zdrav (to nekako najvec steje). Lp