Kaj kupiti

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik rajko0028 pravi:
Ja komu pa bom kupoval če ne ženi in kasneje otrokom - kljub mojemu mišljenju, da je otrok "stranski" produkt dveh ljubezni, in zapomnite si vsi, ki so vam žene samo za praznjenje jaj.c - ko vas bodo otroci že zdavnaj zapustili in odšli po-na svoje bo žena še vedno opravljala "dolžnosti zveste žene", če se boste vi obnašali primerno.

- vse kar si napisal je meni normalno in bom tudi izvajal - ko sem nadrejenim povedal da bom koristil očetovski dopust in potem še porodniško nisem zasledil nobene prikrite grožnje ali pomilovanja ampak so me samo prosili če bi bil lahko kaki dve uri dnevno na voljo, kar sem z veseljem privolil tudi zato ker bom tudi takrat mel služben avto in mobi v uporabi - je pa res da podjetje ni slovensko.

hmmmm ....... otrok je stranski produkt????????????? pa to o praznjenju .....???????????? mam občutek, da si prav ti zdaj na lastni filozofiji padel!!
Res si se hvalil, da ima vsega dovolj.Tvoji predniki so pa zmeraj ob rojstvu porabili dve plači in zdaj čutiš dolžnost, da moraš tudi ti. . Zdej sam še povej, kolk je tvoja plača da alterjevci vedo za kolk dnarja naj bi darilo. Da ne bomo z nekimi bedarijami hodili vn o rožah, fotoalbumih, prstanih ....itd....

PS: pa še mal si se moral pohvaliti o službenemu avtu... pa telefonu..

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Preberi prav : otrok je "stranski "produkt dveh ljubezni - če si ti na svetu samo zato, da boš zaplodil potomca in pika je presneto žalostno tvoje življenje. Meni je pomembnejše, da ustvarim družino, kjer bomo živeli oče, mati in otroci in to v harmoniji in zadovoljstvu. Moja primarna naloga je da otroka-e postavim na lastne noge in da bo kot človek pošten in delaven, ne pa da se bo cel svet vrtel okoli mojega otroka, ter da bo - ko bo dovolj zrel - formiral družino ne pa da bo jokical po forumih, če nekdo zasluži več kot on.
Verjamem, da je življenje težko in nepravično ampak ne se sekirat mogoče boš tud ti nekoč lahko zapravil za nadstandardnost več kot sedaj - jaz ti privoščim, vsi pa, ki namigujete o hvalisanju pa očitno niste dojeli poante topica.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Namigujemo o hvalisanju? 6-7.000 EUR za darilo je tu mač, ane, ampak, če ga bo pa res rabila, ga bo pa tudi dobila ane. Ker ti denar imaš, samo 7.000 je pa malenkost preveč kar tako za darilo. No ja, če pa pomisliš, pa tudi ni ane. Važno, da si nam povedal, da ti pa pač lako to kupiš.

P.S.: če pa se slučajno nisi namerno hvalil in si tak v normalnem življenju, se ne čudi, da se te določeni izogibajo. Sledi verjetno razlaga kako pa si uspešen pri prijateljih in bla bla bla

Citat:
To je pa tu mač - če pa ga bo kdaj rabla za biznis pa ni rečen da ga ne bo dobila.

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Enkrat sem že napisal, pa bom še enkrat: najlepše darilo je otrok.

Pa še: toliko govora o tajkunih v SLO prostoru. Ma, kaj se greste, zakaj jih iščete po SLO, ko pa jih je kar nekaj na Alterju ???
confused-1.gif

p.s. da kupiš en kuli za 7k moraš bit pa tudi že kaj več ... recimo elita. In o slednji imam močne dvome, da je prisotna tule ... pa brez zamere Alter tajkunom
evil.gif

p.s. razen dopisnika iz Bruslja, on je izvzet, ker ne živi v SLO
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

mckmck

Fizikalc
20. mar 2013
525
201
43
Prvič slišim, da bi kdo kupil ženi oziroma partnerki kaj ko se otrok rodi...
Neumnost saj je otrok najlepše darilo tisti čas!

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Preberi prav : otrok je "stranski "produkt dveh ljubezni - če si ti na svetu samo zato, da boš zaplodil potomca in pika je presneto žalostno tvoje življenje. Meni je pomembnejše, da ustvarim družino, kjer bomo živeli oče, mati in otroci in to v harmoniji in zadovoljstvu. Moja primarna naloga je da otroka-e postavim na lastne noge in da bo kot človek pošten in delaven, ne pa da se bo cel svet vrtel okoli mojega otroka, ter da bo - ko bo dovolj zrel - formiral družino ne pa da bo jokical po forumih, če nekdo zasluži več kot on.
Verjamem, da je življenje težko in nepravično ampak ne se sekirat mogoče boš tud ti nekoč lahko zapravil za nadstandardnost več kot sedaj - jaz ti privoščim, vsi pa, ki namigujete o hvalisanju pa očitno niste dojeli poante topica.

Prjatu... zdej pa takole.
Vsak tvoj naslednji post, podre tvojo filozofijo od tvojega prejšnjega posta. Jaz sem zelo prav prebral.... preberi še ti svojega.
Preden ti razložim, želim tvojemu otroku vse najlepše v življenju, zdravja kar je najpomebnejše.
Pa hvala za življenske napotke
bonk.gif

Napisal si citiram : otrok je "stranski "produkt dveh ljubezni - če si ti na svetu samo zato, da boš zaplodil potomca in pika je presneto žalostno tvoje življenje. Meni je pomembnejše, da ustvarim družino, kjer bomo živeli oče, mati in otroci " konec citata.
Napisal si, da ti je najpomemneje v življenju, da USTVARIŠ družino........ za druge si pa napisal, če zaplodijo otroka, da je njihovo življenje bedno. Nisem vedel, da vi, ki vam je v lajfu vse že ustvarjeno samo še UStvarite otroke..... mi.... po tvoje -jokice- narod, ga moramo pa zaploditi.
Veš kaj.... boli me k.... kaj boš kupil ženski... ....................................
Nobeden tukaj ne joka od tistih, ki ti odgovarjajo. Če že kdo joka, si to sam, ker si tako uspešen, pol denarja (če si), pa ne veš kaj bi, ko se ti rodi otrok. Kako potem iščeš nasvete na forumih, ko pa po tvoje samo jokcanje drugih....???
Še najbolj pametno bi blo, da se ga napiješ. (aha sory.... ne konzumiraš alkoholnih pijač)
To o hvalisaju... ja res je... nismo dojeli poante.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik jure_jankovich pravi:

p.s. razen dopisnika iz Bruslja, on je izvzet, ker ne živi v SLO
grin1.gif

Middle-faking-class v civilizaciji, ne pa Tajkun...
wink-1.gif
ceprav, v Sloveniji je to ze kar Tajkun nivo, ja...

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Veš kaj jaz teb predlagam, da kupiš že tisto darilo pa začneš počas z dihalnimi vajami, ker ti bodo prav prišle, ko boš v porodni sobi. Tko da vdiiiiih, izdiiiih, vdiiiiih, izdiiiiih.
grin1.gif
Ja lej prprav se, da nauš skup padu v ključnem momentu. Aja sej sploh nisi povedu a si sploh upaš iti?

majč

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.341
113
Predlagam da se s temi vprasanji obremenjujes ko bos imela nekoga da bo ob tebi stal ko bos ven potiskala. Sej se ne bi oglasil ampak to je res brezvezen stereotip.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
P*zda morajo biti vase zenske srecne.

No, saj razumem, to, da so si ujele takega, pravega moskega, ki ve kam babe spadajo je ze samo po sebi najvecji uspeh v njihovem zivljenu, in nic drugega vec ne rabijo.
evil.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Vsaka je vesela kaksne rozce, probi jutr

A da me bo zaslišala kaj sem zagrešil in potem še tri dni sumljivo gledala?

In brez skrbi - znam ženi izkazati pozornost, vendar tega ne počnem z rožami.
Hehe, stara garda in dunajska šola vemo, kako stvarem streči.
cool-1.gif

Zelendri se bodo še precej učili (kljub presežku financ
evil.gif
- tega se ne da kupit).

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
ženi ob rojstvu naslednika?
Približuje se čas ko bo treba neki nabavit jaz pa total brez idej pls help
Ura odpade ma že rokija in constelltionko, zlatnine ne nosi velikokrat pa ma šoparjev in tifanijev komplet, bižuterije ma cel kup in jo tudi nosi ampak se mi ne zdi primerna za darilo, potovanje odpade vsaj leto dni, avto ima skoraj nov, torej ostane ??????
Zakaj pa bi babi karkoli kupoval za rojstvo otroka?
confused-1.gif

To je itak njena biološka dolžnost in zato so tu na svetu.
Vesela naj bo, da si jo nafilal in ji izpolnil življenjsko poslanstvo - v bistvu bi ona morala kupiti darilo tebi!
Jaz se izpod 10k€ ne bi pogovarjal in bi se odselil. Pamž ti bo itak pojedel živce in kakor se svet vrti, ti bo kmalu žal, da si ga sploh stvoril.
frown-1.gif

Ali, kakor je rekel Bill Cosby svojmu tamalmu, ko mu je nekaj pametoval: "Ja sam te stvorio, ja te mogu i slistiti!" (Žal slovenski prevod hrvaškemu ne seže do kolen...
frown-1.gif
).
Skratka: kupovanje daril babi ob rojstvu otroka?!? Zakaj že?
Je tebi ona kaj kupila, ko si jo oplodil?
No, vidiš.
Darilo kupiš kvečjemu otroku, ker ni nič kriv, da ma tako mamo in očka, pa na svet je prinesel samo golo rito. Otroku kup kaj, počasti frende, sebi privošči kako turnejo in to je to.
cheer.gif

Abraham, sicer ne vem ali imaš tole sarkazem on ali pač off... me tudi ne zanima, ker kakorkoli pogledam na tole tvoje pisanje, pa naj bo sarkazem on ali off mi gre na bruhanje.
Človek bi mislil, da boš z leti modrejši, ti to očitno nisi, babo eno okrog kepe, zato, da si jo oplodil.
jezen.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Čebelica, samo eno vprašanje?
Pri kolikih porodih si bila pa ti zraven?
hysterical-1.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Pa kdo pravi o kaki super duper embalaži, je kakovostna, všečna in vzdržljiva,
cool-1.gif

Pa planika adidaske, a si ziher, da niso bile iz Borova??
grims-1.gif