Citat:
Uporabnik rajko0028 pravi:
Ja komu pa bom kupoval če ne ženi in kasneje otrokom - kljub mojemu mišljenju, da je otrok "stranski" produkt dveh ljubezni, in zapomnite si vsi, ki so vam žene samo za praznjenje jaj.c - ko vas bodo otroci že zdavnaj zapustili in odšli po-na svoje bo žena še vedno opravljala "dolžnosti zveste žene", če se boste vi obnašali primerno.
- vse kar si napisal je meni normalno in bom tudi izvajal - ko sem nadrejenim povedal da bom koristil očetovski dopust in potem še porodniško nisem zasledil nobene prikrite grožnje ali pomilovanja ampak so me samo prosili če bi bil lahko kaki dve uri dnevno na voljo, kar sem z veseljem privolil tudi zato ker bom tudi takrat mel služben avto in mobi v uporabi - je pa res da podjetje ni slovensko.
hmmmm ....... otrok je stranski produkt????????????? pa to o praznjenju .....???????????? mam občutek, da si prav ti zdaj na lastni filozofiji padel!!
Res si se hvalil, da ima vsega dovolj.Tvoji predniki so pa zmeraj ob rojstvu porabili dve plači in zdaj čutiš dolžnost, da moraš tudi ti. . Zdej sam še povej, kolk je tvoja plača da alterjevci vedo za kolk dnarja naj bi darilo. Da ne bomo z nekimi bedarijami hodili vn o rožah, fotoalbumih, prstanih ....itd....
PS: pa še mal si se moral pohvaliti o službenemu avtu... pa telefonu..