Kaj kupiti ženski, ki gre v penzijo ?!?

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
kupi ji računalnik

Že imamo. Fotr visi skoz na njemu
uf-1.gif
, ona ga pa videti noče, ker v službi dela na njega in ga ima poln k....

računalnik + nickname + geslo za Alter
evil.gif

bil je tud en predlog ksz bonsai (ziher ena spešl izvedba, ksz)
grims-1.gif

ma, veš kaj, tvoja mati je enostavno premalo (!) zahtevna, posledično je nikakor ne moreš zadovoljit (še sreča, da je tebe spravla na svet)
evil.gif
vprašaj jo, česa si želi, če pa reče da nič, ji pa reci, da greš ti s tvojo za en teden na dopust za njeno darilo ...
boš videl, da ji ne bo vseeno ...
grims-1.gif

p.s. pa drugič raje za sestro sprašuj, če je primernih let in če jo imaš. Slika je obvezna, na podlegi slike se izbere darilo ...
evil.gif

ne vem, kje si glih mamo najdu ... vpraš na kakem upokojenskem forumu, tam bodo že vedl ...

Nazadnje urejeno:

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ja stari pol pa brez veze, da ti mi delimo tukaj nasvete, če se z ničemer ne strinjaš.
Karkoli ti predlagamo je nek "ampak".
Taka "rastlina" kot opisuješ, pa mati tudi ne more biti.

Napaka je že to ker jo sprašuješ "ali bi to, ali ono"
Jaz bi se na tvojem mestu odločil za nekaj kar smo ti predlagali, prideš domov, jo postaviš pred dejstvo in ni umika, če pa ne vžge s prve, pa še malo naložiš, da je to plačano in denarja ne vračajo, sem siguren, da, ko bi na koncu, nekaj "dala skozi" bila navdušena.

Jaz za mojo že vem, da ko gre v penzijo vzamem nek "all inclusive paket" (križarjenje po Nilu, ali pa Kuba - Varadero), za njo in fotra, pridem domov in rečem , "čez 14 dni gresta tja pa tja, karte so tukaj, plačano je vse".

Ja, v bistvu imaš prav ! Jo bo treba pred dejstvo postavit... Neko domačo žival ji res ne bova vzela, ampak nekaj za pocartat pa prav gotovo... Ali bo to čokolada ali pa kak izlet bova pa še videla.

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Žal, sestre nimam. I'm the one and only
evil.gif

Ne bom se ukvarjal še z upokojenskimi forumi, če sploh kak je (
evil.gif
), idej je dosti, tako da bova z drago že kaj izbrala. Osebno se nagibam h kakemu izletu, da še malo vidi sveta...

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Jaz za mojo že vem, da ko gre v penzijo vzamem nek "all inclusive paket" (križarjenje po Nilu, ali pa Kuba - Varadero), za njo in fotra, pridem domov in rečem , "čez 14 dni gresta tja pa tja, karte so tukaj, plačano je vse".
Tako sva naredila midva z bratom za srebrno poroko najinih staršev. Starša sta celo življenje hodila v prikolico, potem pa sva jima kupila 1 teden all inclusive počitnic. Najprej je bilo precej kompliciranja češ, kaj bomo pa jedli, pa je treba termine za obroke lovit, kaj pa bom delala (ne bo treba kuhat, pomivat posode, pospravljat,...), itd. Ko pa sta prišla domov, pa sta bila oba srečna in rekla da tako faj dopusta pa še nista imela, skratka zadovoljna še pa še.
Ampak na naslednji dopust sta šla pa spet v prikolico. Teh starcev ne premakneš zlepa.
bonk.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Naša dva nista "strahopetca" oz. ziheraša, sta bila npr. tudi ža na robinzonskem turizimu na Kornatih, ampak iz Evrope ven pa še nista bila in ju kar vidim, da ju "matra". Zato pa ju bom presenetil
smile-1.gif

avantgarda

Pripravnik
13. mar 2008
186
0
16
Tako je. Mučil mravlje, rezal mačke, žabam tišal petarde v rit, pretepal starkice, kradel lizike otokom, užival ko so ubili Bambijevo mamo,...
Da ti olajšam izdelavo psihološkega profila na podlagi ene slike.

On topic:
kaj pa kakšna knjiga o vrtnarjenju in komplet pripomočkov za vrt (lopata, grablje, posoda za zalivat...)

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
To te bodo pa obtožili da je za zakopat in zakamuflirat pol truplo.