Kaj kupiti za 80 let dedku?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Panoramski polet z letalom ni slab da mu malce dogaja, pa še sam se lahko pelješ zraven.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.185
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
jst bi mu trugo kupil, ali pa najel parcelo na pokopališču
Preveč pameten pa ti nisi kali? Duhovit pa tud ne,

Tebi verjetno ni smešno ko boš kmalu posd rušo
evil.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
No da vam sporočim kaj sem kupil k ste se že matrali
grin1.gif

Nov brivnik, ker sem uspel zvedeti da mu tastar para živce.
Eno flašo črnega vina k mi je všeč, pa kao mal special flaša.
En mini lesen kozolček, k je notr posvetilo za 80 let, poleg pa ena mini flaška, tolk da je za u kuhinjo nekam postavit.

Skratka,vesel je bil ful,tko da na konc se je kar odbro izšlo, čeprav se je šlo v akcijo zadnje minute.
hvala vsem za pomoč
cheer.gif

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:

Truga, rakev in krsta so različni izrazi za isto stvar.
bonk.gif

Mater ste inovativni...not
uf-1.gif
nisem prebral celega topica in nisem nisem opazil, da je blo to že predlagano. se opravičujem
smile-1.gif

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik hovi pravi:
kupi mu krsto
smile-1.gif

Ej modeli, ki se norčujete iz starejših in starih ljudi:

1. Lepo so vas vzgojili vaši primitivni starši (in ulica), da ne poznate nobenega spoštovanja do starejših.

2. Tudi vi boste enkrat stari in skoraj sem prepričan, da bodo takrat taki časi, da ne bo denarja niti za krste in vas bodo zagrebli po muslimansko - brez krste. Kot steklo lisico!

3. Pozabljate, da je nas je upokojencev v Sloveniji že čez 600.000 in da bomo, če združimo glasove, na naslednjih parlamentarnih volitvah kot stranka dobili vsaj 18% glasov. Potem se boste s svojo mladostjo in prepotentnostjo lahko slikali.
Večina sredstev iz državnega proračuna bo šla za nas upokojence in naše zdravljenje, vi pa boste (zelo verjetno mnogi) brezposelni in boste klošarili po vogalih in koških za smeti ter kontejnerjih za (odvržen) ljubi košček kruha.

Toliko z moje strani o norčevanju iz starejših sodržavljanov.

Nazadnje urejeno:

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
bimbo si kvečjemu ti, ker ne dojameš da tega nisem mislil resno..očitno še nikoli nisi slišal za črni humor
rolleyes-1.gif