Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Predvsem se pa heroin kuri na bankovcu, ker le ta ne zagori
se opravičujem, mal sem štorasto napisala....tisti debili, ki kurijo heroin na foliji, si včas pomagajo z bankovcem za frulco...anyway....to je čist offtopic.
Žal je šel že naprej.. dobro vedet za drugič.Citat:
Uporabnik ishtar007 pravi:
Za koliko mi prodaš ta bankovec? Delam v podjetju, kjer se ukvarjamo tudi z napravami, ki zaznajo ponarejene bankovce, tako da bi mi tole kar prav prišlo.
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Predvsem se pa heroin kuri na bankovcu, ker le ta ne zagori
se opravičujem, mal sem štorasto napisala....tisti debili, ki kurijo heroin na foliji, si včas pomagajo z bankovcem za frulco...anyway....to je čist offtopic.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Nevem zakaj bi rabil bankovec pri uporabi heroina. Pri koki ga razumem kot tulec oz. slamica, samo heroin pa
kok je meni znano gre na žlico v malo vode, se segreje pol pa v pištolco in nato v rdečo cev.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Nobena menjalnica ali banka nima kaj pisat po bankovcih, če karkoli napišeš gor postane bankovec neveljaven.
Ta je pa dobra.
Citat:
18. Zamenjava domače gotovine:
a) zamenjava poškodovanih bankovcev - brezplačno
b) zamenjava poškodovanih priložnostnih kovancev
iz plemenitih kovin (če teža kovanca ni zmanjšana) - 20% nominalne vrednosti
c) zamenjava poškodovanih tečajnih kovancev - brezplačno
d) zamenjava bankovcev in kovancev,
vzetih iz obtoka (po preteku rednih rokov) - brezplačno
e) zamenjava obarvanih bankovcev brez predložitve
dokumenta organov za notranje zadeve - v višini 0,06 EUR/kos
f) zamenjava obarvanih bankovcev s predložitvijo
dokumenta organov za notranje zadeve - brezplačno
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Že po zakonu velja, da dokler obstaja vsaj pol bankovca nepoškodovanega, potem ga trgovec mora sprejeti (no ja, vsaj včasih je bilo tako - ne najdem ustreznega predpisa na netu - kozarec mogoče?).
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Že po zakonu velja, da dokler obstaja vsaj pol bankovca nepoškodovanega, potem ga trgovec mora sprejeti (no ja, vsaj včasih je bilo tako - ne najdem ustreznega predpisa na netu - kozarec mogoče?).
Eno mogoče malo bolno vprašanje:
Če razrežeš bankovec na dva dela, potem dobiš dve nepoškodovani polovici bankovca. Se pravi, da s prvo polovico plačaš pri enem trgovcu, z drugo polovico plačaš pri v drugi trgovini?
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Eno mogoče malo bolno vprašanje:
Če razrežeš bankovec na dva dela, potem dobiš dve nepoškodovani polovici bankovca. Se pravi, da s prvo polovico plačaš pri enem trgovcu, z drugo polovico plačaš pri v drugi trgovini?
Za nespretne lopove je tečaj zlo švoh...Citat:
Uporabnik keber pravi:
e) zamenjava obarvanih bankovcev brez predložitve dokumenta organov za notranje zadeve - v višini 0,06 EUR/kos
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
@korl: ne bod preveč pameten. Pa hvala, se ne drogiram, vem pa vseeno dost o tem
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
@korl: ne bod preveč pameten. Pa hvala, se ne drogiram, vem pa vseeno dost o tem
ja očitno ne, ker pri uporabi heroina ne potrebuješ ravno bankovca kot pri koki
Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
Žal je šel že naprej.. dobro vedet za drugič.Citat:
Uporabnik ishtar007 pravi:
Za koliko mi prodaš ta bankovec? Delam v podjetju, kjer se ukvarjamo tudi z napravami, ki zaznajo ponarejene bankovce, tako da bi mi tole kar prav prišlo.
LP