kaj izbrati?

teccna

Pripravnik
3. avg 2007
46
0
6
živjo,

kupujem avto (službeni), do 12.000 eur
všeč so mi (ženska
roza.gif
): C4, peugeot, fiat bravo
letnik od 2006 naprej..

kaj priporočate
sprasujem se.gif

Vagabund

Zelenc'
3. jul 2008
22
0
1
Ta nov bravo je šminker pa še dobr avto....mislm da boš še najmanj problemov imela z njim...

teccna

Pripravnik
3. avg 2007
46
0
6
predvsem mestna vožnja... vikendi, dopust pa kaj naokrog...
mislim, da naredim max 20.000 na leto

RedBaron

Zelenc'
6. jun 2008
19
0
1
Najbolje, da se greš malo peljat z vsakim izmed njih, pa boš videla v katerem se počutiš (najbolj) doma
cool-1.gif

Ker če je nekomu najbolj všeč C4 (zgolj primer), ni rečeno, da bo tudi tebi.

Pa dober nakup
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Jaz bi izmed naštetih vzel Fiat Bravo, predvsem po navdušenju lastnikov. Sem se kak mesec nazaj menil s taksistom, ki je dobil pol leta nazaj Bravota in pravi, da je neverjetno, kak se je Fiat spremenil, pa če ga vozi noč in dan, potem že ima izkušnje. Je rekel, da ima firma v lasti še dve Cromi in sta obe super, placa not neverjetno veliko.

Ne vem pa, če so servisi še vedno najcenejši izmed evropskih avtov.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Khm, zgolj komentar na kvaliteto Fiatov. Se zadnjič peljal v taxiju Stilo karavan. Ena lučka svetla na armaturki, nekaj tolklo po podvozju, zadnji sedež se je premikal (naprej in nazaj). In sem z zanimanjem pogledal koliko km ima. Sem si mislil, še dober je pri 300+k km. Khm, imel jih je 95k.
confused-1.gif

Nauk zgodbe: ne verjemi ljudem kateri prvič sedijo v ''normalnem'' avtomobilu. Verjamem, da je proti Golfu II dizel vse raketa in ultra udobno in full dobri materiali, itd...

4. jun 2008
328
0
16
Oberkrain
Kupi avto od znanca, dobrega kolega, vsi avto so priblizno iste kvalitete, itak bo nakup loterija, osebno se ne bi odlocil za nobeno izmed nastetih znamk, ker dajem kvaliteti prednost pred lepoto.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kakovost pred lepoto so japonci (razen redkih izjem, ki so tudi lepe
grin1.gif
). Lepota s kakovostjo (in visoko ceno) pa je Audi A3, BMW 1/3.

teccna

Pripravnik
3. avg 2007
46
0
6

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Corolla je odličen avto, pač oblikovno ni neki biser, tehnično pa ni nekih večjih problemov. Yaris je kar majhen, ne vem kakšne so tvoje potrebe po velikosti (po drugi strani pa dobiš praktično novega, tista Corolla niti v garanciji več ni).

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Potem se boš pa še not vsedla na testni vožnji in rekla: ''Ne spravite me več ven.''
wink-1.gif

Res, Kia je s Ceedom in Pro_Ceedom naredila ogromen korak naprej.

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Kia zadnje case ni slab avto. Veliko opreme, visoka kvaliteta za "malo" denarja. Sicer pa tudi nova corsica ni slaba
smile-1.gif

Kolega si jo je kupil prejsni teden, in smo se vozili prvih 100km, in lahko recem samo to da nisem pristas mali avtockov, a ta corsa mi je pa prav vsecna
smile-1.gif