Recimo da imaš budget okoli 50 jurjev - sprejemljivo bo tudi za manj, pa maks do 60 jurjev..kaj bi vi izbrali?
Recimo da:
- bi bila zadeva pri močeh (idelano 6 valjnik ...krepko prej 200 konj),
- cca. dizelica
- nudi udobje
- zadostuje pogojem za vsakdanjo vožnjo (torej tudi ni neka strašna eksotika)
- starost do maks. 2 leti.
(In ja...nimam teh 50 jurjev, nimam niti avta (imam Toyoto), a vseeno bi rad kako mnenje v katero smer bi vi izbirali (in zakaj) v tem cenovnem rangu - cca 50 jurčev).
Moje ideje v tej smeri...recimo:
Tule sicer šepa konjenica (in 4 valjnik) a OK..recimo da potencialno bi še šlo (udobje, luksus?):
Bencinar z el. pogonom:
Perverzija mi je pa osebno tole:
Torej kaj bi vi izbrali od naštetega (in kje tiči razlog) oz. kaj bi v ta rang vozil pasalo še zraven po vašem mnenju (ga bom vesel).
(če mi uspe, da bom enkrat 'velik' (po otroškem sistemu: ko bom velik bom pilot), si morda omislim nekaj v tem smislu, predno se dokončno stegnem in zaključim s poslanico v tem bizarnem zavedanju samega sebe in okolice. Bi se reklo, da mi je bilo dano živeti).
Recimo da:
- bi bila zadeva pri močeh (idelano 6 valjnik ...krepko prej 200 konj),
- cca. dizelica
- nudi udobje
- zadostuje pogojem za vsakdanjo vožnjo (torej tudi ni neka strašna eksotika)
- starost do maks. 2 leti.
(In ja...nimam teh 50 jurjev, nimam niti avta (imam Toyoto), a vseeno bi rad kako mnenje v katero smer bi vi izbirali (in zakaj) v tem cenovnem rangu - cca 50 jurčev).
Moje ideje v tej smeri...recimo:
www.Avto.net
www.avto.net
www.Avto.net
www.avto.net
Tule sicer šepa konjenica (in 4 valjnik) a OK..recimo da potencialno bi še šlo (udobje, luksus?):
www.Avto.net
www.avto.net
Bencinar z el. pogonom:
www.Avto.net
www.avto.net
www.Avto.net
www.avto.net
Perverzija mi je pa osebno tole:
www.Avto.net
www.avto.net
Torej kaj bi vi izbrali od naštetega (in kje tiči razlog) oz. kaj bi v ta rang vozil pasalo še zraven po vašem mnenju (ga bom vesel).
(če mi uspe, da bom enkrat 'velik' (po otroškem sistemu: ko bom velik bom pilot), si morda omislim nekaj v tem smislu, predno se dokončno stegnem in zaključim s poslanico v tem bizarnem zavedanju samega sebe in okolice. Bi se reklo, da mi je bilo dano živeti).