Kaj imate obuto doma?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Jaz imam ob toplem času za v službo sandale od Kopitarne Sevnica (čeprav se mi zdi, da jih ne delajo več oni), poleti pa Teva sandale za vse priložnosti (razen česa bolj resnega), ki so pa itak daleč nad vsemi. Da pa obujem ta gravž od plastičnih cokel, ki ne pašejo niti za v štalo, me moraš pa direkt za jajca obesit, da pristanem na to.

Ko si ravno pri Teva, te lahko obvestim, da so to najbolj odurni natikači (crockse ne štejem med natikače ampak med fekalije)
evil.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Lepi res niso (da me mama vidi, kakšen hodim v službo
hysterical-1.gif
), ampak vseeno so od Bruhsov najmanj Pinifarina proti Zastavi.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ksz

kaj pa shoxxxes* od mass-a
evil.gif

*ne vem kak točno se napiše

jst bi si ene fejk crocse kupu za okol bajte skakat, pa nimajo nikjer številke 46-47
redface-1.gif
bi pa res sam za okol bajte, ker za v javnost mi res niso lepe, za okol bajte pa ne bi dal 40+€

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
shoxxx al kaj so že, tisto so "turki" oz. falšaki. Ne kupuj.

Na splovenskih straneh dobiš krokice za 35 evričev, za okoli bajte skakat mogoče res ni malo, ampak boš videl, neboš jih hotel sezut....

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
45
Ljubljana
Jst bi zeni nabavil ene crocse za doma, pa me zanima ce se v njih kaj manj svica kot v ostalih plasticnih papucah? Pa na e-bayu sem gledal, prodajajo iz Hong Konga in Kitajske polno 100% authentic pa genuine crocse, pa pol folk v feedbackih pravi da so super in authentic, pa ne vem koliko jim je kaj verjeti?

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
V Jello imajo ene solidne fake crocse za 10€, za doma so v redu, zelo lahki, udobni in noga ne švica.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Jaz pa domače 'papuče' ne gremo skup. Noter sem večinoma bos ali pa v zoknih, če je že treba, potem sobne copate. Včasih še po terasi hodim bos, ker mi enostavno ni v navadi stopit v šlape ali japonke.
Za ploščice je talno gretje obvezno.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Nisem bral teme ampak..., Crocs = čredni nagon, seveda grdo. Tewa=wanna be osvajalci višav , kao športniki, treking v Tibetu.

Prisegam na minimalizem - Hawaians v vseh barvah in pa na usnjene črne Bata na trakce, z 1cm podplatom, furam že 5. par.

mickakovaceva

Zelenc'
4. avg 2009
6
0
1
jaz nosim poleti japonke po hiši, če je deževno pa obujem hišne copate (obvezno de fonseca- jih imam v več barvah)

O Crocih pa tole...sem si jih kupila lani za 40 EUR, ker jih je kolegica, ki ima mimogrede občutljiva stopala ful hvalila, pa nisem niti malo zadovoljna z njimi...se mi ful potijo noge v njih, ampak ne podplat, pač pa nart... Ker jih na netu nisem uspela prodati, jih pač nosim samo, ko je oblačno in malce hladneje, ampak samo doma in to zunaj.