Kaj imate obuto doma?

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.559
1.159
113
Večinoma bos notri, pa tudi zunaj okoli bajte... Preden vstopiš malo podrgneš ob tepih, pa večkrat umiješ in je to to
zmaga.gif

kihko

Pripravnik
15. sep 2007
474
0
16
Btw. Crocksi so v USA po 10 USD, original seveda. Po mojih informacijah je to sedaj najbolj vroca roba za svercanje, poleg Apple crapa seveda.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik keber pravi:
A bos pa noben ne hodi?
confused-1.gif

Mislim, 35 evrov dat za plastične šlape po bajti za hodit, moraš bit res pritegnjen do amena.
grims-1.gif

Če uživaš v vsakem koraku, noga ti počiva, križ tudi, z njimi skočiš v lokalno oštarijo pa v trgovino in še s psom na sprehod, in jih nato kar v bideju splahneš in so popolnoma čisti in suhi v 20sek. dela... Nevem, meni je teh 35e zastonj glede nato kako večnamenski so. Pa še modiš, čeprav pri nas na balkanu se bodo prijeli čez kaki 2 leti, medtem ko jih ameri furajo že več let...

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
Crockse doma, zunaj, na šihtu. Doma zelene, na šihtu bele in zunaj prav tako

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.102
458
83
45
dolenska
Moja jih (Crocsice) ma par dni, natančneje 4. Jutri jih poslikam in na bolho. Pravi, da ji noge švicajo za popizdit. Bo šla nazaj na Kopitarno.

ON
Po bajti bos, ker ne najdem copat, zunaj Teva natikače, stare ohoho let. Jih ne zamenjam za noben gnar. Tut po skalah sem hodil z njimi pa ni panike. Takih ne najdem več
cry12bpy.gif

Nazadnje urejeno:

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.592
1.272
113
Citat:
Uporabnik keber pravi:
A bos pa noben ne hodi?
confused-1.gif

Mislim, 35 evrov dat za plastične šlape po bajti za hodit, moraš bit res pritegnjen do amena.
grims-1.gif
zmaga.gif
jaz sem tudi bos! če grem na vrt, sem bos.... do avta po makadamu, bos.... bos bos bos!

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.615
2.417
113
Pomurje
Največja kazen bi mi bila če bi moral hoditi bos. S tem bi me zmučili do amena.
Ali pa pesek med prsti na nogah, v trenutku imam kocine gor, zato mrzim peščene plaže, ker moram biti vedno obut.

Mogoče zaradi platvusa ali pa sem preprosto razvajen.

Lp

on: doma sem v tankih usnjenih copatih. Dela jih nekdo pri Ljubljani in so neuničljivi, ker lepo dvigujem noge in jih ne drajsam po tleh.

Nazadnje urejeno: